H-G Installation AB

4,2 stjärnor(4 st)

Presentation

Söker du Elinstallation eller data , larm ( brand) ?
Där en sladd är involverad - där finns också vi!
HG löser frågeställningarna, kring företagets/ din egen Elservice och säkerhet.

Hur många leverantörer har ni för att lösa alla frågor kring företagets din egen el service och säkerhet? Om du tänker efter?
En IT-konsult som drar kablar och ordnar när nätverket spökar? En elektriker som skarvar, klipper, monterar uttag och utför El jobben? Och så förstås låssmeden eller bevakningsbolaget som fixar med det övergripande inbrottsskyddet och passersystemet?
Känns bilden igen så är ni knappast ensamma. Idag krävs ofta en uppsjö av kontakter för att kunna lösa fastighetens behov inom el service larm, tele och data. Ibland krävs flera yrkesmän bara för att kunna få ett enda problem löst. Och just därför finns vi på H-G Elektronik. Vi vill göra det enklare för dig – och framför allt kunna hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Certifieringar och branchorganisationer

Registrerat elinstallationsföretag Alla företag som utför elinstallationer på annans anläggning, exempelvis i ditt hus, måste finnas registrerade hos Elsäkerhetsverket. Annars utför de olagligt elinstallationsarbete. Kontrollera därför alltid att elföretaget som du planerar att anlita finns med i Elsäkerhetsverkets register. Det gör du enkelt via e-tjänsten ”Kolla elföretaget”.

Kontrollera certifiering »

Brandskyddsföreningen är en ideell medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Brabyggare kontrollerar certifiering för Heta Arbeten vilket är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, skärning, lödning och arbete med varmluftspistol eller sliprondell.

Gå till medlemsregister »

Företaget uppfyller Brabyggares kvalitetskrav samt har inkommit med kopia på giltigt försäkringsbrev/bevis på företagsförsäkring.

Kvalitetskrav »

ID06 är en legitimation framtagen av Byggbranschen i samverkan för att försvåra ekonomisk brottslighet.

Gå till medlemsregister »