H-G Installation AB

4,2 stjärnor(4 st)

Presentation

Söker du Elinstallation eller data , larm ( brand) ?
Där en sladd är involverad - där finns också vi!
HG löser frågeställningarna, kring företagets/ din egen Elservice och säkerhet.

Hur många leverantörer har ni för att lösa alla frågor kring företagets din egen el service och säkerhet? Om du tänker efter?
En IT-konsult som drar kablar och ordnar när nätverket spökar? En elektriker som skarvar, klipper, monterar uttag och utför El jobben? Och så förstås låssmeden eller bevakningsbolaget som fixar med det övergripande inbrottsskyddet och passersystemet?
Känns bilden igen så är ni knappast ensamma. Idag krävs ofta en uppsjö av kontakter för att kunna lösa fastighetens behov inom el service larm, tele och data. Ibland krävs flera yrkesmän bara för att kunna få ett enda problem löst. Och just därför finns vi på H-G Elektronik. Vi vill göra det enklare för dig – och framför allt kunna hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Certifieringar och branchorganisationer

Behörighetsbevis som elinstallatör utfärdas av Elsäkerhetsverket. Elinstallationsarbete får, med några begränsade undantag, endast utföras av elinstallatör eller av yrkesman anställd i samma företag som elinstallatören.
Vill ni kontrollera företagets behörighet ska ni be om namn, personnr samt anställningsbevis. Ni kan kontrollera behörighet hos Elsäkerhetsverket, följ länken.

Kontrollera certifiering »

Brandskyddsföreningen är en ideell medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Brabyggare kontrollerar certifiering för Heta Arbeten vilket är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, skärning, lödning och arbete med varmluftspistol eller sliprondell.

Gå till medlemsregister »