Villatak Specialisten i Stockholm

4,7 stjärnor(7 st)

Presentation

På Villatak Specialisten är vårt mål att alla människor skall ha ett hem med ett snyggt, tätt och säkert tak som håller i väldigt många år.

Vårt syfte är att hjälpa människor till att få ett problemfritt tak och på så sätt bidra till ett tryggt och behagligt boende.

Takarbeten har funnits inom familjen Frykman sedan 1979 vilket givit grunden till det tekniskt kunnande våra anställda och i slutänden våra beställare får ta del av idag.

Villatak Specialisten är en specialavdelning inom DM Tak AB för takläggning och takarbeten på villor i Stockholm.

DM Tak har sedan starten 2001 skapat sig ett gott rykte bland fastighetsägare och villaägare tack vare den höga kvalitén av takarbeten som levereras. Vi har en diger lista av nöjda referenskunder i Stockholmsområdet. Se vidare på denna hemsida under fliken referenser.

Villatak Specialisten är en specialavdelning inom DM Tak AB för den del av verksamheten som avser takomläggning av villor. Villatak Specialisten har samma organisationsnummer som DM Tak AB

Specialisering/sökbegrepp

Du får en takläggning som blir utförd på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Ett takarbete som är både snyggt och tätt samtidigt som det håller i väldigt många år framöver.

Certifieringar och branchorganisationer

Brandskyddsföreningen är en ideell medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Brabyggare kontrollerar certifiering för Heta Arbeten vilket är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, skärning, lödning och arbete med varmluftspistol eller sliprondell.

Gå till medlemsregister »

ID06 är en legitimation framtagen av Byggbranschen i samverkan för att försvåra ekonomisk brottslighet.

Gå till medlemsregister »