Oshin Bygg

Orienteringsstigen 61 15159 SÖDERTÄLJE Telefon: 0736138963 oshinbygg.se oshin_bygg@yahoo.se
4,8 stjärnor(13 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Byte av diskho och blandare

    2017-03-31 av Anonym

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Punktlig, höll sig till offerten, bra utfört jobb!

    Hantverkarens kommentar

  • Väggfäste tv samt en hylla

    2016-05-14 av Charlotte

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    -

    Hantverkarens kommentar

  • Köksrenovering inkl golvläggning

    2015-06-15 av Anonym

    Kundens omdöme

    3 stjärnor

    Tillmötesgående, hårt arbetande, noga med att fråga hur vi ville ha det. Dock går det att anmärka på en del detaljer i slutresultatet som inte håller den kvalitet vi hade önskat, exempelvis några egentillkomna lösningar som kanske inte var de snyggaste. Men positivt att de löste saker när problem uppkom. I stort kan jag ändå rekommendera dem, framförallt för mindre jobb.

    Hantverkarens kommentar

  • Insättning av diskmaskin samt förflyttning/ombyggnad av skåp i kök därav

    2014-12-04 av Anders & Kristina, Nacka

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Oshin Bygg utförde ett halvdags-jobb i vårt kök med installation av en diskmaskin samt förflyttning av ett hörnskåp. Jobbet innefattade en lösning av ett praktiskt problem med ett rör som vi var imponerade av. Tillsammans med det faktum att jobbet utfördes snabbt och effektivt vill vi ge Oshin bygg högsta betyg för denna insats.
    Tack!

    Hantverkarens kommentar

  • Slipning, spackling & mattläggning

    2014-11-07 av Peter & Lisa

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Kan rekommendera Oshins team varmt. Snabb, lyhörd och håller budget.
    Dessutom lätt att ha att göra med och en trevlig kille med en och annan story att berätta. Skulle absolut anlita honom igen för liknande renovering (golvläggning av parkett och klinker).

    Hantverkarens kommentar

  • Kakel i kök, litet jobb

    2014-10-29 av Anonym

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Oshin kom först snabbt förbi oss och förklarade vilka steg som krävdes för att sätta kaklet. Han berättade vilka steg som skulle tas (förarbete, plattsättning och fogning) samt tidsåtgång och vad det skulle kosta.

    Oshin dök upp på utsatt tid och utförde jobbet med grym precision, noggrannhet och på den tid han berättat. Fick precis fakturan och priset var exakt enligt överenskommelse.

    Kan rekommendera Oshin till alla som vill ha en flexibel, noggrann och pålitligt hantverkare.

    /Per

    Hantverkarens kommentar

  • Nytt IKEA kök i 90-tals lägenhet

    2014-10-14 av Mikael

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Oshin gjorde ett snabbt och bra jobb med vårt kök. Var mån om att vi skulle bli nöjda och att få det klart så snabbt som möjligt trots att vi själva strulade endel med leveranser av material. Snabb kontakt och alltid tillgänglig.

    Hantverkarens kommentar

  • Renovering av toalett

    2014-10-03 av H & C i Enskede

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi anlitade Oshin Bygg för att renovera en toalett, byta inredning i badrummet samt renovera ett förråd. Oshin jobbar snabbt och professionellt och är mycket mån om att göra ett bra arbete. Resultatet blev fantastiskt bra och vi är jättenöjda.
    Vi kommer utan tvekan att anlita honom igen om något mer behöver göras i huset. Han är dessutom en glad och trevlig person och vi kan ge honom de bästa rekommendationer.

    Hantverkarens kommentar

  • nytt klinkergolv i hallen

    2014-09-07 av Anonym

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Oshin gjorde ett helt fantastiskt jobb med vår hall. Fick snabb kontakt med Oshin och han kunde börja projektet på en gång. Han var flexibel och utförde jobbet med stor noggrannhet och var väldigt professionell. Kan VERKLIGEN rekommendera Oshin, kommer anlita honom igen för framtida projekt.

    Hantverkarens kommentar

  • Klinkersgolv ut och linoleumgolv in i Skogås

    2014-06-23 av Jens och Lina i Skogås

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Fick snabb och bra kontakt med Oshin som under hela arbetet, där han även hjälpte oss att riva och sätta upp en vägg, tog återkommande telefon- och mailkontakt för att stämma av att allt var ok.
    Oshin kom med bra idéer och förslag som tillsammans med våra önskemål blev riktigt bra resultat.
    Oshin kändes mycket kompetent inom många områden och han var oerhört noggrann, kvalitetsmedveten och inte bara pratade om att han var mån om slutresultatet, utan han gjorde verkligen precis allt som behövdes för att nå perfekt slutresultat!
    Lämnade jobben snyggt och städat.
    Vi kommer anlita Oshin igen, raka besked, prisvärd offert, bra dialog - egentligen allt vi önskade av en snickare!

    Hantverkarens kommentar