Norr Entreprenörer AB

Drottninggatan 29 96177 BODEN Telefon: 0769521945 www.norrentreprenorer.se dia@norrentreprenorer.se
4,8 stjärnor(9 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Fasadbyte och tilläggsisolering

    2016-01-13 av Benke

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Jag är mycket nöjd med Norr Entreprenörer. Enkel att kommunicera med och kollar av med mig när det uppstår funderingar. I och med att det är ett gammalt hus så har det naturligtvis uppstått en del saker som man inte kunnat förutse när man började. De "extrajobben" har företaget tidigt uppmärksammat och tagit fram en offert på jobbet. Det har underlättat när jag sedan gjort avvägningarna om jobbet ska göras eller inte.
    I och med dessa tilläggsjobb (bl.a. byte av takplåt) så är det inte jobbet klart än men hittills är jag som sagt väldigt nöjd med Dia och hans snickare!
    Jag kan varmt rekommendera Norr Entreprenörer AB!

    Hantverkarens kommentar

  • fasadbyte radhus gatusidan samt mindre förråd

    2015-06-11 av Barbro

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Fasadbyte och målning. Bra hantverkare. Snabbt och väl genomfört jobb. Trevligt bemötande. Snabb reaktion vid förfrågningar. Måna om att kunden ska vara nöjd.

    Hantverkarens kommentar

  • Snörasskydd

    2015-04-18 av PE

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Monterade snörasskydd.
    Kom på överenskommen tid, bra jobb och inga obehagliga överraskningar. Offererade ett pris och skrev kontrakt - Proffsiga och bra att ha att göra med.

    Hantverkarens kommentar

  • Söskottning + bära in ved

    2015-01-25 av Anders R

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi anlitade Norr Entreprenad AB för att få hjälp med att få in den översnöade vedhögen.
    Det gick snabbt och smidigt, vi är mycket nöjda.

    Hantverkarens kommentar

  • Måla förstukvist, vindskivor och eventuellt runt fönstren.

    2014-09-21 av Ingelina

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    De var effektiva och prisvärda. Vi hade en bra kommunikation och de fixade allt så att det blev så som vi ville ha det.

    Hantverkarens kommentar

  • Byte av ytterpanel

    2014-08-25 av Petter

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Tilläggsisolering + panelbyte av ytterväggar samt montering av motor till garageport. Flexibla, lyhörda och bra att ha och göra med.

    Hantverkarens kommentar

  • Garageport

    2014-06-26 av Handal AB

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Jag är jättenöjd med det jobb som Norr Entreprenörerna har utfört.Dom är riktigt duktiga. Dom städar så att det är rent och snyggt efter sig. Dom har hjälpt till med en garagedörr. Dom kommer att få fler uppdrag av mig både privat och till mitt företag.

    Hantverkarens kommentar

  • Borrning & såga i betong

    2014-04-15 av Nåiden AB

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Norr Entreprenörerna är väldigt duktiga, trevliga att ha att göra med. Dom hjälper till och löser saker som uppstår, man kan släppa taget själv och lita på att dem utför ett bra jobb.

    Hantverkarens kommentar

  • Borrning & Bilning

    2013-09-26 av AL

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Borrning och bilning av betong i ett parkeringshus i Piteå.

    Är mycket nöjd med det jobb som Norr Entreprenörerna har utfört. Har inget att anmärka på, högsta betyg. Har använt dem vid flera tillfällen och kommer att anlita dem igen.

    Hantverkarens kommentar