Byggalliansen i Värmland AB

ÖLME SUNNÄSVÄGEN 10 D 681 95 Kristinehamn Telefon: 055080100 www.bygghus.nu info@bygghus.nu
5 stjärnor(8 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Vattenskada!

    2018-09-24 av Nina

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Byggalliansen AB har renoverat vårt hus efter en total vattenskada.
    2 badrum med kakel & klinker
    Köksmontering.
    Målat och tapetserat väggar och tak.
    Installerat vattenburen golvvärme i hela huset.
    Vi är supernöjda och allt har fungerat perfekt i från början till slut

    Hantverkarens kommentar

  • Bygga gäststuga mellan Väse och Ölme

    2018-07-22 av JF

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Mycket väl utfört arbete, rekommenderas varmt.

    Hantverkarens kommentar

  • Inglasning+dör

    2017-08-18 av Mats Görell

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi är mycket nöjda med hur jobbet utfördes. Mycket trevlig personal. Bra hantverk till överenskommet pris o klart till överenskommet datum.

    Hantverkarens kommentar

  • Helrenovering badrum

    2017-05-11 av Siivonen

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vårt nästan 50 år gamla badrum har omvandlats totalt och det blev riktigt snyggt!! Ett ordentligt gjort arbete med bra rådgivning längs vägen. Tack för vårt fina badrum! :)

    Hantverkarens kommentar

  • Badrum

    2016-02-22 av Sandra & Jörgen

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Arbetet har gått smidigt o vi har inte haft några strul alls. Arbetet va färdigt i tid, arbetarna va trevliga o hjälpsamma och gav goda idéer när man va lite tveksam på vissa material. De blev allt lite tyst i huset när de försvann ;-) Vi Rekommenderar ByggAlliansen! Proffsigt, snabba o vi har fått ett kanonfint badrum!

    Hantverkarens kommentar

  • Renovering Badrum

    2016-01-27 av Lotta

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Anlitade Byggalliansen för att renovera badrum samt byte av 8 fönster.
    Fick ett trevligt proffesionellt bemötande och många goda råd både innan och under arbetets gång.
    Offerten var tydligt specificerad och kalkylen har hållits. De tillägg som gjordes efter påbörjat arbete har jag fått fast pris på att ta ställning till innan arbetet påbörjats. Problem/strul som uppstod meddelades direkt och lösning diskuterades.
    Även bra support efter avslutat arbete.
    Är mycket nöjd med slutresultatet.

    Hantverkarens kommentar

  • Renovering

    2015-12-15 av Jörgen S

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    I uppdraget ingick renovering av tvättstuga, duschutrymme och bastu i källareutrymme.
    Inkluderande:
    Klinker på golv
    Kakel i duschutrymme
    Panel i bastu samt ny bastudörr
    Spackling och målning av tak och putsade väggar
    Utbyte av tröskel till befintlig ytterdörr

    Det ser jättebra ut och det är människor med en trevlig attityd. Allt har fungerat klanderfritt från första kontakt och framåt och nu är det nästan klart.
    Kalkylen till fastpris har hållits och de tillägg jag har velat få gjort under projektet, har jag fått fast pris på att ta ställning till innan arbetet påbörjats.

    Hantverkarens kommentar

  • Golv och köksbyte samt kakling

    2015-11-11 av Katarina

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi anlitade dem för byte av golv i köket (isolering samt "ta bort knarr") och köksbyte med kakling mm. Tiden har hållits som de lovat och priset hölls på det vi kom överens om. Vi är extremt nöjda med allt. Resultatet, personalen och kommunikationen! Vi rekommenderar dem varmt! Vi kommer anlita dem igen nästa år när utbygge är aktuellt. :)

    Vi ger dem 5 av 5 i betyg!

    Hantverkarens kommentar