PERFKT MÅLERI & BYGG

EA Rosengrensgatan 13 C 42131 Västra Frölunda Telefon: 0706168158 www.perfektmaleri.se mats@perfektmaleri.se
4,4 stjärnor(17 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Målning av väggar, tak

    2017-07-27 av Anonym

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Bra utfört arbete, klart på utsatt datum. Bra förslag för några tillkommande åtgärder. Smidiga vid påpekande av luckor i täckning.

    Enda abret var trappmattor, som fick läggas om några gånger för att fastna helt, och ändå inte helt perfekt.

    För fem stjärnor blir allt vara perfekt enligt min mening.

    Skulle helt klart anlita igen.

    Hantverkarens kommentar

  • Enplansvilla

    2016-06-27 av Anna L

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Kunniga målare och bra offert. Bra utfört arbete. Lite strul med arbetsledningen: tapeter inte beställda. De kom inte när vi hade avtalat, utan först en vecka senare.

    Hantverkarens kommentar

  • Målning i hall, trapphus, vardagsrum

    2015-03-26 av Mikael

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Trevlig, noggrann och duktig målare som utförde ett bra jobb.

    Hantverkarens kommentar

  • ta upp dörr mellan rum mm

    2013-02-22 av A Thanner

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Kan varmt rekommendera Mats Sondell med hantverkare, Perfekt Måleri. De var lyhörda för vad jag ville få gjort samt kom med värdefulla förslag som jag inte tänkt på själv. Trevligt bemötande, snyggt utfört jobb, kändes tryggt.

    Hantverkarens kommentar

    tack anitha
    det blev väldigt fint med dom vaxade golven samt att väggarna blev släta och fina.
    öppningen till matsalen blev perfekt med original listerna.
    tur att sånt fortfarade tillverkas.

  • Målning à fasad & fönster

    2012-11-29 av Anonym

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Arbetet och kontakterna fungerade bra

    Hantverkarens kommentar

  • Målning

    2012-08-31 av LB

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi är nöjda med Perfekt Måleri AB. Det är en pappa och hans son som utgör firman. Sonen målar och pappan administrerar. Det är helt klart att deras mål är nöjda kunder. Vi hade ont om tid och flyttkartonger överallt men sonen ställde upp och jobbade helgarna för att hjälpa oss.

    Hantverkarens kommentar

    tack Lance
    ska hälsa Mathias att ni är nöjda.
    välkommen tillbaka när ni ska bygga om köket

  • Takmålning

    2011-12-21 av apanpapan

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Alla kontakter (via mejl, telefon, besök) sköttes snabbt och på ett bra sätt. Bra info. Skäligt pris. Trevliga. Vid besök föreslogs/diskuterades/offererades även andra projekt runt omkring. Målarna kom den dag det var sagt och jobbet avslutades den dag det var sagt, hurra. De gjorde ett väl utfört arbete utan att lämna några övriga spår efter avslut. Nöjd kund med andra ord:-)

    Hantverkarens kommentar

    tack, det är vårt motto. ska häls målarna, då blir dom glada.
    ha en trevlig jul i ditt nya v-rum + kök.

  • Målning, spackling och eventuell tapetsering.

    2011-12-12 av Glenn H

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Anlitade Perfekt Måleri för renovering i lägenhet (spackling och målning). Jag kan inte annat än att lämna fullt betyg då jobbet var klart före utsatt tid och inom budget samt att de trevliga målarna utförde ett bra jobb.

    Hantverkarens kommentar

    tack, det ska jag framföra till målarna. de blir dom alltid glada för.

  • Målning invändig av 1,5 plans villa i HisingsBacka

    2011-12-06 av En mycket missnöjd kunden

    Kundens omdöme

    1 stjärnor

    Detta företag skulle inte jag rekommedera till min västa fiende.
    De bryter på kontrakt med ha upprättat mellan parterna.
    De håller inte tider som de säger att de ska.
    Deras underabete de gör på sina jobb, är inte utförda på ett hantverkarmässigt sätt.
    De säger att de ska komma en tid, men kommer allt sent.
    De återkopplar inte kundden samtal.
    De utför aldrig slutbesktining med beställaren, de gör de själva och säger att de har gjort det.
    Listan kan bli längre och längre.
    Detta företag är en bluffbolag som inte skulle finnas på denna marknad.

    Hantverkarens kommentar

    hur långt ska man sträcka sig? jag har verkligen ansträngt mig för att få denna kund nöjd. detta var ett projekt som vi utförde juni 2011.
    vi har verkligen inte brutit något kontrakt. kunden har inte betalt
    för renoveringen fram till dec 2011. det finns inte nån lång lista från denna kund.
    jag har sparat allt dokumention där vi inte får komma till och utföra en anmärkning . det hade varit effektiv tid på 2 tim.

    jah har tagit hänsyn till kundens familje förhållanden, men jag kan inte vara
    någom social jour. det brukar var hantverkare som inte åtgärdar synpunkter.
    i det här fallet så var det tvärt om. till slut så var det kronofogden som gjorde att det blev betalt. vissa privat kunder hotar med dåliga omdömen för att slippa betala. vi gör alltid vårt bästa och lämnar garantier för våra projekt.
    och vi följer alltid allmänna reklamtions nämden, vilket inte tillstyrkte kunden.

  • diverse målningsarbete i lägenhet

    2011-05-20 av Anonym

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Snyggt jobb, höll leveranstid och budget

    Hantverkarens kommentar

    tack, det är vårt motto.