MM Byggprenad AB

Box 6124 17506 Järfälla Telefon: 0737529141 www.MMByggprenad.se mm@mmbyggprenad.se
4,8 stjärnor(8 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Renovering och målning av reverterad fasad, grund och målning av takdetaljer

    2015-07-20 av L.G

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Jag anlitade MM Byggprenad AB för renovering av min reveterade grovkorniga fasad och målning av vindskivor, takfot och plåtdetaljer på tak. Efter besök på plats lämnade företaget en mycket tydlig offert med prisuppgifter, materialval och noggranna arbetsbeskrivningar samt tidplan.

    Arbetet startade på utsatt tid och ”flöt på” utan avbrott och blev färdigt t.o.m. några dagar tidigare än utlovat.
    Hantverkarna som var här var oerhört arbetsamma, mycket noggranna och trevliga att ha att göra med. De gav ett professionellt intryck, byggde upp ordentliga ställningar, gjorde mycket noggrann inplastning, höll ordning på arbetsplatsen och städade bra efter avslutat projekt.

    Om alla projekt skulle genomföras på samma sätt vore det inga problem att anlita hantverkstjänster. Jag kan verkligen rekommendera MM Byggprenad AB. Kontakterna med Mikael Sätre fungerade utmärkt och jag fick även goda råd vad gäller färgval m.m.
    Efter slutfört arbete kan jag bara konstatera att jag är helnöjd med resultatet.
    Jag har bara fått positiva omdömen av bl.a. kringboende grannar och förbipasserande personer. Huset blev som nytt.

    Hantverkarens kommentar

  • Omputsning av fasad

    2015-01-02 av Pelle

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Väl utfört arbete.

    Hantverkarens kommentar

  • Renovering av putsad garagefasad

    2014-09-09 av Calle S

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    MM Byggprenad AB lämnade klara tydliga besked (även skriftliga) inför jobbet. Genomförde på utsatt tid på ett noggrant och prydligt sätt. Proffsigt och förtroendegivande kan rekommenderas.

    Hantverkarens kommentar

  • Omputsning av sydfasad

    2013-12-05 av K Hedelius

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Trevliga hantverkare som besvarade alla propåer med: "No problem". De levde verkligen upp till detta också och genomförde en total fasadrenoveringen inklusive fönsterbyten med största omsorg och, såvitt jag kan bedöma, på ett mycket fackmannamässigt sätt. Ett företag jag gärna anlitar igen.

    Hantverkarens kommentar

  • Vi behöver ny puts!

    2012-11-06 av Tom Fjordefalk

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Vi levde tre år med en alltmer sönderfallande fasad. Vi har träffat många hantverkare/firmor under tiden men inte känt att det stämt. Beskeden om nödvändiga åtgärder har varierat över hela skalan. Genom Bra Byggare fick vi kontakt med MM Byggprenad, det stämde från första mötet med Mikael Sätre, inga krusiduller utan rakt på vad som skulle göras och hur. Nu är arbetet gjort och vi är otroligt glada och nöjda, huset blev så fint och arbetet känns gediget gjort. De som arbetade var väldigt noggranna och lugna. De visste vad de gjorde och de var väldigt lyhörda och tillmötesgående. Vi rekommenderar varmt dessa fina hantverkare.

    Hantverkarens kommentar

  • Reparation och färgning av putsad fasad m m

    2011-11-16 av Nils

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Bra jobb, ordning och reda och trevliga att ha att göra med. De var inte billigast vid upphandlingen men gav ett gott intryck vilket gjorde att vi valde dem. Så här efteråt kände vi att vi valt rätt då vi känner att vi fått en mycket bra kvalitet på utförandet.

    Hantverkarens kommentar

  • Putsning av mexitegelhus

    2010-10-12 av Andreas

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    MM Byggpredad gjorde ett riktigt bra jobb. De slätputsade vårt tegelhus och resultatet är perfekt (vi är väldigt petiga). Det blev ett nytt hus. Allt gjordes tidigare än utsatt tid och blev klart ett par dar tidigare vilket inte hör till vanligheterna. Priset var dessutom det bästa på de offerter jag begärt in. Jag rekomenderar verkligen MM Byggprenad.

    Hantverkarens kommentar

  • Fasadrenovering

    2010-09-06 av AJ

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    MM putsade om min reveterade 1930-talsvilla. Totalt ca 300 kvm väggyta i två plan.
    Jag är nöjd med både genomförandet av projektet och det färdiga resultatet.

    Man kom direkt och tittade på mitt projekt när första kontakten tagits. Gav redan här gott och kunnigt intryck.
    Lämnade en redig och välspecifierad offert med rimligt pris.
    Satte igång på utlovad datum.
    Höll tidplanen, tom färdiga lite före plan.
    3-4 man jobbade heltid, inklusive lördagar. (Bra eftersom det är jobbigt att bo i ett inplastat hus med begränsade vädringsmöjligheter, särskilt ett par varma augustiveckor.)
    Höll ordning på arbetsplatsen.
    Plastade in ALLT.
    Viktigast av allt: Ett snyggt resultat med vad jag kan bedöma god finish och hög kvalitet.
    Städade ordentligt.
    Arbetslaget talade mest polska, vilket gjorde kommunikationen lite besvärlig. Men killarna verkar veta vad de håller på med och arbetsmoralen är hög. Mikael S gick alltid att få tag på. Han lyssnade och rättade sig efter mina ideer, och talade mig till rätta när jag var på fel spår.

    Hantverkarens kommentar