Lanner Bygg&Design

GAMLA BRUNNSVÄGEN 110 134 60 Ingarö Telefon: 0706435075 www.lannerbygg.com magnus@lannerbygg.com
4,7 stjärnor(10 st)

Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

  • Takläckage med fuktsanering

    2018-02-07 av Andréas Ek

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Lanner Bygg har ett fantastiskt bra bemötande och är seriösa byggare med kvalité. Magnus som är min kontakt är kunnig, trevlig och tillgänglig när man ringer.
    Anton som är hos oss och bygger tak, terrass, golv och väggar efter en vattenskada, är tillmötesgående, professionell, duktig och idé-rik.
    Kort och gott kan jag varmt rekommendera Lanner Bygg & Design!

    Hantverkarens kommentar

    Vi tackar så mycket för dina ord! Det glädjer oss då vi hela tiden strävar att agera i linje med din uppfattning.

    Mvh
    Magnus Tucheck

  • Balkong med terass samt uterum under

    2017-01-04 av KJ

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Trevlig kundbemötande, Håller tider, bra kvalite på utfört arbete som gällde markstensbeläggning och byggande av carport.

    Hantverkarens kommentar

    Vi tackar så mycket för att din upplevelse blev bra!

    Mvh
    Magnus Tucheck

  • Altanreparation samt källare mm

    2016-11-23 av Fastighetsägare - Lidingö 2016

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Gediget hantverk från början till start. Bra kostnadskontroller, bra info till oss kunder om fakturering, pågående arbeten och offerter. Mkt nöjda! Vi utgick från ett "Resurs-optimerings-protokoll" skrivet av en tredje parts Fukt-expert som kunde guida både oss uppdragsgivare och LANNER BYGG & DESIGN igenom ett svårt och viktigt arbete. Anlitar igen såklart!

    Hantverkarens kommentar

    Tack Helen,
    Vi tackar för dina meningar och att vi får återkomma och göra nya uppdrag glädjer oss.
    Mvh
    Magnus Tucheck

  • Diverse altan, gång, trappa (svårt att estimera kostnad)

    2016-05-09 av MR

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Otroligt nöjd med deras arbete, som innebar en hel del utmaningar vilka de löste på ett mycket bra sätt! Utförde allt med hög kvalitet, på ett mycket snabbt och flexibelt sätt och på budget. Använder dem gärna igen!

    Hantverkarens kommentar

  • Vattenskada

    2014-04-09 av Andreas

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Jag har hand om den tekniska förvaltningen i en bostadsrättsförening. Genom åren har jag träffat många entreprenörer av olika slag. Vi anlitade Lanner Bygg och Design för att åtgärda en vattenskada i huset. Jag kan efter utfört arbete varmt rekommendera Lanner Bygg och Design. De förstår verkligen vilken betydelse ärlighet, service och god kommunikation har i ett projekt

    Hantverkarens kommentar

  • Om / Tillbyggnad Villa

    2014-04-07 av 2014-04-07

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Vi valde Lanner Bygg baserat på bra kontakt från första mötet och lyhördhet samt bra referenser.
    Vi hade ett relativt stort och omfattande projekt,då vi byggde om vår gamla trävilla, men allt löste sig fint med bra kommunikation och täta avstämningar. Vi hade en bra spec, som Lanner baserade sin offert på och de höll vad de lovat samt överenskommen tidplan.
    Jobbet innefattade nytt tak, ny takkupa, ny entre (tillbyggnad), nytt badrum, nytt sovrum (tillbyggnad) med balkong samt rivning av gammal fasad och montering av ny inklusive ny isolering.
    Mest nöjda är vi med att Magnus L själv tog initiativ och ringde ofta för att försäkra sig om att de levde upp till förväntningarna.

    Hantverkarens kommentar

  • Badrum

    2014-02-06 av Anna

    Kundens omdöme

    4 stjärnor

    Lanner bygg har jag anlitat två gånger och varit nöjd samtliga gånger. Första badrummet blev fantastiskt fint. Alla tider hölls perfekt och vi fick mycket råd vid själva utförandet!

    Hantverkarens kommentar

  • Lägenhetsbygge i Studio

    2014-02-06 av Stavros

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    anner Bygg byggde upp en lägenhet i en filmstudio och gjorde det fantastiskt bra och snabbt vilket gjorde att produktionen var igång mycket snabbare än förväntat!

    Jag rekommenderar Lannerbygg som levererar vad de lovar och mycket till!

    Hantverkarens kommentar

  • Mycket bra hjälp med design och färgval.

    2014-02-05 av Maria L

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Magnus Lanner kom snabbt till oss och gjorde en beräkning av kostnaderna för våra två badrum vi skulle helrenovera. Kalkylen han gjorde höll vad den
    lovade!
    Vi fick också väldigt bra stöd och råd vid val av kakel/klinkers av Magnus själv som är en fantastiskt duktig och kunnig designer.
    Snickarna och plattsättarna var mycket kompetenta inom sina områden samt mycket serviceinriktade och lyhörda för våra önskemål. De städade efter sig, vilket inte alltid sker, mycket bra!
    Kort och gott vi är helnöjda och skulle absolut anlita firman igen när vi behöver det.
    Vi rekommenderar Lanner Bygg och Design helhjärtat.

    Hantverkarens kommentar

  • Renovering av lägenhet

    2014-02-03 av Hans

    Kundens omdöme

    5 stjärnor

    Försökte lösa så att kunden blev nöjd hela tiden. renoverade min lgh och det var väldigt mycket som skulle göras både special och mer bearbetade detaljer (målning, kakling, snickeri) men Magnus och hans kollegor kämpade på tills det var färdigt

    Hantverkarens kommentar