Constrolux AB

Bild av företag Constrolux AB

Constrolux AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande golvarbeten vid byggnation, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi fokuserar mycket på vårt arbetssätt och är övertygade om att nöjda kunder ger fler kunder. Vår filosofi bygger på att vi arbetar utifrån känslan, engagemang och ordning & reda. Constrolux AB utvecklar ständigt vår verksamhet och är övertygad om att god kommunikation ger våra kunder ett mervärde till ett proffsigt utfört golvarbete. Golvtjänster vi utför: ✔ Golvläggning ✔ Golvslipning ✔ Lackering ✔ Golvvård ✔ Trägolv ✔ Parkett ✔ Golventreprenad (https://www.facebook.com/Constrolux.AB/) 
 (https://www.instagram.com/constrolux.ab/) Kontakt: Ricardo Guimaraes Telefon: 076-850 80 33 E-mail: info@constroluxab.se Adress: Sibyllegatan 22 11442 STOCKHOLM

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Constrolux AB har utfört.

Furugolv

Vad föredrar ni lacka eller olja? Här har ni ett furugolv som lackades med Saicos 2K

Stavparkettläggning

Golvläggning, Ålsten/Bromma!

Golvslip!

Vi finns här för er vid alla tillfällen och alla möjligheter!

Ett utav alla våra projekt

-

Nytt golv?

Vi behandlar alla typer och former av golv, allt från Ek till Ask träslag!

Ett utav alla våra projekt

-

Ett utav alla våra projekt

-

Ett utav alla våra projekt

-

Ett utav alla våra projekt

-

Ett utav alla våra projekt

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Constrolux AB.

M

Golvläggning + avjämning

Fantastiska killar på Constrolux som fixade nytt golv i hela vår nya lägenhet! Ricardo var tillmötesgående och serviceminded, löste problem som dök upp på snabbt och smidigt sätt. Bra dialog och väldigt trevliga. Hade anlitat dem igen för golvarbete!

– Mimmi (2023-10-10)

M

Slipning och golvläggning

Mycket väl utfört arbete, snabbt, enligt schema och bra pris Bra kommunikation kring arbetet och tidplan

– Marco (2022-11-25)

M

Slipa och lacka parkettgolv

Dom hade tid väldigt snabbt. Jag klantade mig så det blev en repa i det ny lackade golvet på lördagen och dom kom på måndag morgonen och fixade repan plus lackade golvet igen. Trevligt bemötande och resultatet blev perfekt.

– Malou (2022-06-03)

T

Slipa och olja parkettgolv

De höll tidsplanen med fullgott resultat. På plats föreslog de att jag skulle byta några parkettbitar, vilket blev lyckat.

– Tobias (2022-01-05)

L

Försäkringsskada furugolv

Snabb återkoppling på förfrågan. Utomordentligt fint utfört arbete med högsta kvalitet på material och hantverk. Städade bra både under arbetets gång och efter avslutande. Rekommenderas varmt.

– Lena (2021-12-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt