Svenska Husdoktorn AB

Bild av företag Svenska Husdoktorn AB

Välkommen till Svenska Husdoktorn I bildspelet på vår hemsida www.svenskahusdoktorn.se visar vi ett axplock av utförda jobb och effekter vi erbjuder, Vi hjälper även till med fantasin för bygget/trädgården och står för total enteprenad. Vi erbjuder följande: Fukt & Mögelteamet hjälper till med - Försäkringsskador Fuktskador - Fördjupad Inspektion av byggnader vid hus försäljning/köp (vind/Grund/källare) - Mögel, Fukt, Brandsanering - Fuktåtgärd Vind, krypgrund, källare/platta på mark Bygg Teamet hjälper till med: - Fasadtvätt - Ombyggnad/Tillbyggnad - Takomläggning - Altan/terassbyggnation - Hus/lgh renovering - Badrum

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svenska Husdoktorn AB har utfört.

Rötskadade takkupor och boningshus

flera delar av tak inläckande vatten samt 11st rötskadade takkupor

Relax avdelning med bastu och skapad damm/sjö

avskalad bergsknalle ,utgrävd grop iberg för damm/sjö och uppbyggnad av veranda med bastu

Badrum totalenteprenad

nr 1 gammalt badrum med dåliga rör vattenledningar väggar skeva upp till 5cm från golv till tak. totalenteprenad nya rör vatten och avlopp samt sätta tätskikt (behörig BKR) för tätskikt kakel och klinker med värmegolv

stenläggning entre

Kund ville ha en trevlig entre gång till sommarställe, markarbete med gjuten skiffer gång

luktsmitta mögel

Kund hade problem med lukt i fastighet , bytte ut allt in till innergolv samt syll av tryckt virke

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenska Husdoktorn AB.

J

Lägga om altan

Inte billigast men gjorde ett mycket bra jobb, helt inom det givna kostnadsförslaget. De inte bara rev och byggde en ny altan, de föreslog ett antal förbättringar vilket vi uppskattade mycket.

– Jan (2023-11-13)

H

Renovering av altan utomhus

Det var polackerna som utförde arbetet på altanen och de jobbade tyst och noggrant.

– Hideko (2023-09-06)

G

Uteplats med mur

Totalt var det fem olika företag som kom och tittade, föreslog åtgärder mm ang min uteplats. Jonny Andersson från Svenska Husdoktorn gav ett lugnt och kunnigt intryck, påpekade detaljer som de övriga inte hade uppmärksammat, vilket blev avgörande i valet av entreprenör. Hantverkarna som utförde allt arbete var helt otroliga. Arbetade effektivt och det blev ett fint slutresultat. Firman transporterade hit allt material, som jag valt ut hos ett sten-och markföretag. Dessutom städade de noggrant efter sig. Några frågor och förändringar dök upp under arbetets gång och varje petig fråga jag ställde fick jag kloka och trygga svar på. De höll den budget som angivets och jag kan inte vara annat än nöjd. Rekommenderar gärna Svenska Husdoktor i Västerlanda till andra.

– Gunilla (2023-06-07)

M

Om- och tillbyggnad i Spekeröd

Bra utfört jobb med hög kvalité

– Martin (2020-02-11)

K

Bygga igen ett garageport

Fantastiskt duktiga. Trots att det tillkom en del mer arbeten så var det inga problem och de bemötte det med stor professionalism och vänligt bemötande. Känslan för detaljer för att göra ett bra jobb var väldigt hög. Vi kommer säkerligen anlita dem fler gånger.

– Kennert (2019-06-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt