Lennart i Salom AB

Bild av företag Lennart i Salom AB

Du behöver bara oss när du ska bygga. Vi har samarbete med elektriker, VVS, plåtslagare och markarbeten. Vi utför allt inom bygg, nybyggnationer, tillbyggnader, renoveringar, badrum, bastu, bygglovsritningar mm. Försäljning av badtunnor och bastutunnor, gärdesgårdar. Uthyrning av byggtjänster, bad och bastutunna, paintball, stuguthyrning mm. Rotavdrag. Ni kan alltid få en kostnadsfri offert av oss för just ditt projekt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lennart i Salom AB har utfört.

Badrum

Renovering av badrum, fuktskada. Ny golvmatta och på väggen våtrumsskivor. Prisex 40 000kr exkl inredning och före rotavdrag.

Badrum

Nybyggnation av badrum Ny golvmatta och på väggen våtrumsskivor

Badrum

Renovering av badrum, fuktskada Kakel och klinker

Nybyggnation

Gammal timmerstomme flyttad och uppmonterad. Kami plåt tak. SP fönster

Tak

Kami plåt

Badrum

Matta på golv och våtrumsskivor på vägg

Ny tak kupa altan och balkong

Kami plåt

Bastutunna

Bastutunna 2,2m Alla tunnor byggs på beställning och efter kundens önskemål.

Vardagsrumsrenovering

Nytt innertak och ny fondvägg bestående av vitmålad huggen panel.

Badrum

Våtrumsmatta på golv och vägg.

Kamin

Installation av kamin och skorsten.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lennart i Salom AB.

J

Renovering hall

Snabbt skickligt arbete

– Joakim (2021-04-30)

V

byte/ läggning av papptak

Fick vänta ett halvår från offert till att de kom. Men vad gör det, "den som väntar på något gott" kan man tänka. Jag står här nu med ett bubbligt tak, som också är dåligt limmat på sina håll. Enligt företaget är ett bubbligt papptak inget konstigt, varför har ingen av min 40 grannar bubbliga tak? Struntprat helt enkel. Ytterpappen är dåligt lagd och går knappast igenom en besiktning. Att det ingår grundmålade vindskivor är en överdrift, då de sågas på plats lämnas hörnen obehandlade, vilket innebär att du som kund behöver klättra upp och olja/måla dessa om du vill att de ska hålla nå många år. Hantverkarena på plats var absolut trevliga, men de pratar skit om andra inom företaget högt och brett så att jag som kund hör detta, vilket jag upplever som oproffsigt och inte särskilt förtroende ingivande. Då mitt tak sticker ut som fult i omgivningen, och med tanke på att det riskerar nedslag vid en besiktning kan jag inte rekommendera lennart i salom ab.

– Ville (2020-08-29)

Hantverkarens svar

Hej Ville Du kontaktade mig ang att pappen släppt/bubblat sig på fotplåten samt vid någon enstaka kortskarv. Jag skickade dit en anställd som åtgärdade dessa saker. Vi pratade och du var nöjd. Att komma ca 8månader senare och påpeka att nåt är felaktigt tycker jag är fel varför inte ringa mig så vi kan kolla på det tillsammans och skulle det vara några fel så ska vi givetvis ordna det. Vi använder grund och mellnstruket virke när vi monterar men informerar alltid att en sista slutstrykning måste ske. Då alla spikskallar kap osv blir omålade. Vi har haft ut personal från mataki som kollat på taket och det är inom deras toleranser. Jag kan inte svara på vilken sorts papp de använde när taket lades för ca 30-40år sedan. Men den takpapp du valt som heter mataki självtäck kan säkert skilja sig en hel del mot pappen som användes då. Jätte tråkigt att du är missnöjd och du får gärna ringa mig så kan vi försöka lösa detta.

Byte tegel till plåt med tegelprofil

Relativt lång väntan igångsättning av jobbet. Men sedan färdigställdes takbytet på mindre än en vecka. Arbetet är väl utfört med rätt kvalitet.

M

Inreda övervåning

Super bra bemötande, snabb offert, värkande kunnig, anlitade dock ej honom pga billigare offert och rekommendationer från bekanta på den firman jag anlitade

– Magnus (2018-03-14)

F

Byte av ytterpanel, vindskivor

Snabb respons. Snabbt genomfört. Väl utfört arbete med justeringar i efterhand i fall där vi önskade det. Inget krångel eller tjafs. Mycket nöjda!

– FMi (2016-12-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt