Västra Götalands Bygg och Tak AB

Bild av företag Västra Götalands Bygg och Tak AB

Västra Götalands Bygg och Tak AB är ett professionellt takläggarföretag. Det innebär att vi inte slarvar med kvalitén. Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram. Våra kunder är främst privatpersoner, men även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss då vi har kapacitet, kunskap och erfarenhet att ta oss an även större projekt. Vårt arbetsfält är främst Göteborg med omnejd men vi välkomnar även kunder från hela Västra Götaland. Vi vill att Din upplevelse av oss ska vara bra! Vi är därför angelägna om att alltid föra en dialog med Dig som kund så att Dina förväntningar infrias. Vårt mål är att vara lättillgängliga och flexibla för att möta just Ditt behov!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Västra Götalands Bygg och Tak AB.

Å

Takbyte

Fint resultat vid takrenovering

– Åsa (2023-11-06)

K

Nytt tak -Bollebygd

Vid beställningen av christoffer så kändes allt bra. Han var kunnig och duktig. När vi hittade fel så åtgärdades det utan problem vilket var bra. Vet inte om vi hade otur med just det arbetslaget men vi råkade upptäckta att de tänkte måla råspontsluckorna utan grundfärg först, skorstens konstruktionen gjordes felaktigt vilket vi såg när vi var uppe på taket och tittade ner i dem, inhyrd rörnisses fel dock, samt att när de var färdiga så hade de inte bytt råspont på ett ställe i simsen vilket syntes nerifrån rätt tydligt. Dock hade de bytt nån takstol som var dålig och andra delar av simsen som var dålig vilket var bra.

– Kristina (2021-08-09)

J

byte av takpannor

Gjorde ett helt fantastiskt jobb. Jobbade i ur o skut utan att klaga.Kan varmt rekomendera dessa för andra kunder

– Jan-Erik (2020-03-13)

N

Byte plåttak stuga

Trevligt bemötande från första mötet. Har känts tryggt med professionella förslag på ev ändringar. Blev lite fel vid leverans och lite dålig återkoppling vid ett par tillfällen. Men de fixade det på ett bra sätt. Skulle anlita dem igen!

– Niklas (2020-02-29)

K

Takbyte, lagning av balkongräcke, panelbyte mm

Mycket nöjda med byte av tak och det lagade balkongräcket. Är lite tveksam till målningen dock så de målade samma dag som de hade tvättat fasaden och även målade samma dag som det hade regnat.

– Karolin (2019-07-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt