Johan Rosengren Bygg och Fastighetsservice i Norrköping AB

Bild av företag Johan Rosengren Bygg och Fastighetsservice i Norrköping AB

Välkomna till JR bygg AB Jag , Johan har drivit denna firma sedan 2011. Innan det var jag anställd på större byggfirma sedan 1997. Vi på JR BYGG AB utför allt inom bygg. Inget projekt är för stort eller för litet. Utmaningar eller enkelt, allt är intressant. Vi samarbetar med samtliga yrkesgrupper så en helhetslösning för ert projekt är inget problem. Vår erfarenhet inom byggbranschen är lång och bred. Vi jobbar med allt från storbyggen till bygg service. JR BYGG AB jobbar åt både företag och privatpersoner. Vi lyssnar på dig som kund och tar alltid fram gemensamma lösningar/ beslut. Våra ledord är noggrannhet snabbt och bra service. Vi utför allt inom byggbranschen. Inget är för stort eller för litet. Vi utför det mesta såsom: * Om-till och nybyggnationer. * Badrumsrenoveringar. * Köksrenoveringar. * Fönster och dörrbyten. * Altaner och uterum. * Fasadrenovering/panelbyte. * Tak. * Fastighetsservice. Kan ordna totalentreprenad gällande: VVS, Elinstallationer, Kakel och Måleri med goda kontakter och certifierade samarbetspartners. Vi är även certifierade hantverkare för Microcement. Med vänlig hälsning Johan/JR Byggservice AB 0708-67 65 64

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Johan Rosengren Bygg och Fastighetsservice i Norrköping AB har utfört.

Nybyggnad i Lundby. Pågående projekt 👏

Färdigställt o besiktigat med noll fel. Överlämnat till kund. Luddingsbo 👌

Ett tidigare uppdrag vi fått äran att göra. Arkösunds hotell. Ni som inte varit där , passa på att åk ut o njut av maten och miljön.

Altaner och trappa,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Johan Rosengren Bygg och Fastighetsservice i Norrköping AB.

A

Husbygge

Byggnad av sidohus innehållande förråd, cykelförråd och liten lägenhet. Nöjda med jobbet, proffsiga och smidiga att ha att göra med. De höll tidplanen. Slutfaktureringen drog ut lite på tiden och kommunikation kunde varit lite bättre, därav inte högsta betyget.

– Anna (2024-04-04)

M

Renovering av 200 m2 altandäck i två etage.

Noggrant arbete med fina detaljer vid trappor och runt poolen med en "sömnlös" poolsarg. Byggde även en stor platsbyggd U-soffa för 15 personer som smälte in perfekt med det övriga runt altanen. Enkelt att sköta kontakten med JR-Bygg och dom höll överenskommelsen om tidsplanen.

– Magnus (2024-03-08)

E

Är Grymma.

Johan Rosengren Bygg är grymma. Förutom att dom bygger med perfektion och har bra idéer, så tar dom med sig skräpet och städar efter sig. Rekommenderar dom till alla jag känner.

– Erik (2024-03-05)

E

Vi ger honom högsta betyg!

Johan var projektledaren för vårt nybyggda villa 2020. Han är kundorienterad, noggrann och lätt att kommunicera med. Vi är mycket nöjda med utförandet. Vi ger honom högsta betyg.

– Eddie (2024-03-04)

L

Kommer rekommendera fler att anlita detta bygg företag!

Anlitade JR bygg för en ombyggnad/ renovering. Väldigt nöjd med både bemötande och arbete. Allt är väldigt noggrant utfört och fint slutresultat. Kommer rekommendera fler att anlita detta bygg företag!

– Linda (2024-02-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt