Comne Work AB

Bild av företag Comne Work AB

Vi utför installationer utöver hela Skåne, Blekinge och hela Stockholm inom bland annat: -KNX -Nybyggnad -Renovering -Led belysning -Data -Fiber/nätverk -Fibersvetsning -VVS -Värme och värmepumpar -Solenergi -Badrum -KÖK Har ni frågor så kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning som passar er. Missa oss inte på Bygglov i Tv4. 2012 fick vi chansen att medverka i inspelningen av det populära programmet Bygglov. Programmen sänds på tisdagar kl 20.00 med början i januari 2013. Produkterna vi använder i Bygglov är sponsrade av Schneider Electric. De flesta av produkterna som används i programmet finns i vår webshop.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Comne Work AB.

Å

Byte till bergvärmepump

Proffsigt och trevligt bemötande, utförde jobbet oklanderligt! Kom dessutom med bra input så det slutade i en ännu bättre lösning än vi tänkt oss från början. Rekommender varmt vidare!

– Åsa & Kristoffer (2021-12-29)

A

Litet uppdrag: felsök och fixa en droppande dusch

Efter lite fläckvis kommunikation i början så kunde vi boka en tid och resten av kontakten samt arbetet var supersmidigt. Önskad effekt uppnådd med minimalt krångel. Tack till Andreas och Magnus!

– Agnese (2021-03-25)

Z

Omdragning el i torp

Väldigt seriöst företag. Vi fick ett snabbt svar och vi fick även tid snabbt. André, som kom ut till oss var kanon! Vi drog om elen i vårt torp. Mycket bra utfört jobb. Så de rekommenderar vi gärna!

– ZL (2018-09-01)

A

Genomgång av el inomhus

Fick bara ett svar på min förfrågan så jag hade inte så mycket att välja på. Det gjorde dock ingenting då Comne Work har varit helt fantastiska från bemötande till genomfört arbete. De har varit lyhörda för mina önskemål och jag kommer definitivt att fortsätta anlita dem. Rekomenderas varmt.

– Anna Fräki (2017-08-31)

B

kolla trefas

Hur kan man föreslå ett hembesök och sedan slå igen för semester , utan att meddela mig???

– B L (2016-07-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt