Comne Work AB

Vi utför installationer utöver hela Skåne som exempelvis i Malmö, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad inom bland annat: -KNX -Nybyggnad -Renovering -Led belysning -Data -Fiber/nätverk -Fibersvetsning Har ni frågor så kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning som passar er. Missa oss inte på Bygglov i Tv4. 2012 fick vi chansen att medverka i inspelningen av det populära programmet Bygglov. Programmen sänds på tisdagar kl 20.00 med början i januari 2013. Produkterna vi använder i Bygglov är sponsrade av Schneider Electric. De flesta av produkterna som används i programmet finns i vår webshop.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Comne Work AB.

Z

Omdragning el i torp

Väldigt seriöst företag. Vi fick ett snabbt svar och vi fick även tid snabbt. André, som kom ut till oss var kanon! Vi drog om elen i vårt torp. Mycket bra utfört jobb. Så de rekommenderar vi gärna!

– ZL (2018-09-01)

A

Genomgång av el inomhus

Fick bara ett svar på min förfrågan så jag hade inte så mycket att välja på. Det gjorde dock ingenting då Comne Work har varit helt fantastiska från bemötande till genomfört arbete. De har varit lyhörda för mina önskemål och jag kommer definitivt att fortsätta anlita dem. Rekomenderas varmt.

– Anna Fräki (2017-08-31)

B

kolla trefas

Hur kan man föreslå ett hembesök och sedan slå igen för semester , utan att meddela mig???

– B L (2016-07-20)

J

Montera eluttag och LED spottar i hall samt jordning av dessa och befintliga uttag.

Jättenöjd med arbete och bemötande. Rekomenderas varmt.

– James Hardborn (2016-04-11)

N

2 nya utanpåliggande eluttag ca 1 meter från ett redan befintligt eluttag

Mycket bra!

– N (2015-09-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...