BLB Landberg Bygg AB

Bild av företag BLB Landberg Bygg AB

BLB bygg AB är ett företag i Virserum som ligger i Hultsfreds kommun vi startade 1994 och har 29 års Yrkeserfarenhet Vi utför alla former av byggnation målning kakel klinker om/tillbyggnad Fönster byte säljer och monterar uterum för Expodul uterum vi har entreprenadförsäkring och F skattsedel Godkänd av villaägarna Kontakta ring 0708323131 eller mejla benny@blb.se

Välkommen till BLB Bygg AB

Om, ny och tillbyggnad

BLB byggare är ett mindre företag i Malmö som startade 1994 och har 25-års yrkeserfarenhet. Vi utför alla former av byggnation & målning samt kakling, som t.ex. om/tillbyggnad, renoveringar, m.m. till privatpersoner och företag. Vi har även goda kunskaper i butiksbyggnation, där vi byggt ett antal butiker inom konfektions och restaurangbranschen. Ett bra samarbete med övriga yrkesgrupper gör oss kompletta och vi kan därför även utföra totalentreprenad. Givetvis har vi entreprenadförsäkring och F-skattsedel.

Kontakta oss gärna angående ditt projekt! 070-832 31 31

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BLB Landberg Bygg AB.

N

gipsskivor tak

Punktliga, trevliga och ett snabbt och bra utfört jobb!

– Niklas (2017-10-04)

F

Fönsterbyte

Benny & Patrik Satte mina Fönster de var mycket Professionella. Höll tiden och var klara en dag tidigare än beräknat. Det var städat & snyggt varje gång de lämnade arbetsplatsen. De tog med sig skräp & hjälpte till med transport av mtrl. Jag kan bara säga att jag är mycket nöjd och rekommenderar dem. Den Bästa upplevelsen jag någonsin haft av hantverkare.

– Fönstren I Vellinge (2017-02-02)

R

Uterum (vår/höst) med endast en glasvägg

Det är så här det ska vara! Man får svar på sms och telefon. De har full koll på vad som ska göras och kommer med bra idéer. Önskar man något extra är det aldrig några problem. De berättar vad som är på gång och ungefär när det kan vara klart. Ordning och reda och städar efter sig. Vi är super nöjda med Benny och hans trevliga kollegor. Tusen tack för vårt fina uterum!

– Rutger och Gabriella i Skanör (2016-12-21)

S

Renovering av poolhus 16Kvm samt eventuellt byte av pooldäck.

Mycket bra hantverkare som utför jobbet bra och kommer med idéer som vi inte har tänkt på. Kan varmt rekommendera dom.

– SF (2016-02-10)

Kontakt