Morups Fönster / Byggtema i Östergötland AB

Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom. Det är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Våra lokala fönsterteam är en minst lika viktig del i vårt erbjudande, som våra produkter. De lyssnar på dig, mäter, räknar, monterar och sopar upp efter sig. Så att slutresultatet alltid blir bättre än du tänkt dig. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Morups Fönster / Byggtema i Östergötland AB.

C

Inköp/montering av dörr, sidoljus och lås

Trevlig och proffsig säljare. Leverans enligt tidsplan. 2 duktiga och effektiva killar som monterade. Snyggt utfört! Bra prisnivå. Jag anlitade dem för ny dörr, sidoljus och yalelås. Kommer anlita dem för fönsterbyte framöver. Helt klart.

– Christel (2023-02-17)

P

byte av takfönster

Lite segt att komma till skott Bra hantverkare Mycket väl genomfört arbete

– Peter (2021-07-28)

P

Fyra nya takfönster med smygar

Bra utfört jobb, och de lyssnade och diskuterade alternativ noggrant innan. De bad mig lägga täckpapp och göra plats innan arbetet, men la sedan ut egen tjockare papp över den jag satt dit (inköpt på Colorama). Bra med rejäl täckpapp på golvet och städning efteråt. Jag fick spackla och måla lite själv runt smygarna efteråt, men det var OK. De missade att två takpannor gick sönder under arbetet, men när jag påpekade det fick jag en ny av dem (jag hade bara en kvar själv). Jag är mycket nöjd med de nya fönstren hur jobbet utfördes.

– Per-Erik (2020-11-03)

E

Byte 6 st. fönster

Bra kontakt från börja till slutfört arbete som är mycket bra utfört

– EBR (2018-10-22)

M

Offert Takfönster

Bra utfört arbete inom rimlig tid.

– Mustafa (2018-07-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...