Morups Fönster / Byggtema i Östergötland AB

Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom. Det är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Våra lokala fönsterteam är en minst lika viktig del i vårt erbjudande, som våra produkter. De lyssnar på dig, mäter, räknar, monterar och sopar upp efter sig. Så att slutresultatet alltid blir bättre än du tänkt dig. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Morups Fönster / Byggtema i Östergötland AB.

E

Byte 6 st. fönster

Bra kontakt från börja till slutfört arbete som är mycket bra utfört

– EBR (2018-10-22)

M

Offert Takfönster

Bra utfört arbete inom rimlig tid.

– Mustafa (2018-07-24)

E

Byte av ytterdörr

Vi kom till offert. Prismässigt OK, formellt inte fullt OK. Jag valde en annan leverantör.

– Erik (2016-08-22)

Byta ytterdörr

Väldigt nöjd med arbetet!

A

Fönsterbyte

Vi är mycket nöjda med Morups produkter och den totala upphandlingen med rådgivning, tillmötesgående av individuella önskemål, löfteshållning betr leveranstid och annan muntlig överenskommelse, ytterst snabb montering (14 fönster på 2 dagar!), vänliga och noggranna montörer och goda svenskkunskaper i arbetsledningen och fin uppstädning efteråt. Vi rekommenderar dem gärna vidare.

– Angela Johansson (2016-04-07)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...