Arvis Arajs Bygg

Bild av företag Arvis Arajs Bygg

Hej och välkommen till Arvis Arajs Bygg Jag har jobbat i byggbranschen i 17 år men år 2010 startade jag eget. I första hand jag är byggnadssnickare, men jag utför också målningsarbeten ,betongarbeten, kakel & klinkaer samt enkla VVS arbeten m.m. På större projekt tar jag in och sammarbetar med duktiga underentreprenörer. Mitt största projekt har varit ett tvåvåningshus från bottenplatta till nyckelfärdigt. Välkommen att höra av er med era projekt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Arvis Arajs Bygg har utfört.

Byggnation

Byggnation

Byggnation

Byggnation

Köksrenovering

Kökrenovering

Altan

Altan

Köksrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Arvis Arajs Bygg.

S

Lada med förråd

Ett mycket gediget arbete

– Suzanne (2019-09-16)

S

Nybyggnation av fritidshus från Hudikhus

Firma Arvis Arajs får högsta betyg av oss för byggnation av vårt fritidshus vid Lejonbacken Nora. Att som firma Arvis Arajs kombinera att jobba snabbt och effektivt med högsta kvalitet i byggnationens alla delar från vårt inköp av byggsats till nyckelfärdigt hus kan bara innebära en 5:a (högsta betyg). Firma Arvis Arajs stora erfarenhet av byggnation gjorde det enkelt för oss lekmän att i byggnadsprocessen få våra önskemål uppfyllda i stort och smått med en hög servicegrad och högsta kvalitet i arbetsresultat Vi kan verkligen rekommendera firma Arvis Arajs för det byggnationsarbete som ni vill göra.

– Sven-Owe Eriksson (2019-01-08)

A

Flertalet byggprojekt

Arvis har dels ordnat med att blåsa ut allt gammalt i vår 160kvm villa och gjort nytt, omfattning kök (med köksö) lagt golv, takarbete väggar. Dessutom byggt en tillbyggnad på 18kvm med mat/loungedel samt trädäck. Sammantaget har de varit 4 stycken under byggprojektet men allting har fungerat klockrent och skulle absolut anlita honom igen för fler projekt. Högsta betyg!

– Andreas K (2013-09-26)

M

Sommarstuga

Jag har fått hjälp av Arvis när jag ville bygga sommarstuga. Allt från grund till tak har fungerat väldigt bra, inga konstigheter och vi hade ett överenskommet pris och skulle varmt rekommendera honom till andra!

– Michael E (2013-09-26)

Kontakt