Murarhuset-MA AB

Bild av företag Murarhuset-MA AB

Välkommen till Murarhuset MA AB Jag som driver företaget heter Mika Arvisto och har arbetat som murare i 40 år. Murarhuset-MA AB utför alla slags murningsarbeten och eldstadsinstallationer. Vi hjälper främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar inom Stor-Stockholmsområdet. Genom oss får du alla kända märken såsom Morsö, Keddy, Jötul, Dovre, Spartherm, Contura, Schiedel m.fl. Tjänster: Traditionella murningsarbeten, såsom: - Murning och renovering av skorstenar - Kakelugnar - Fasadmurning - Renovering av gamla tegelbyggnader - Murning av bakugnar, pizzaugnar osv. - Dekorationsmurning - Murning av öppenspis - Murning av utekök och rök - Plattsättning Installationsarbeten, såsom: - Tätning av skorstenar - Kamin/kassett montering - Montering av skorstenshuv - Montering av modul och stålskorstenar Återförsäljare till Schiedel skorstensprodukter.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Murarhuset-MA AB.

P

Besiktning och installation kaminer

En duktig hantverkare som utförde jobbet professionellt, i tid och inom budget.

– Patrik (2023-12-02)

J

Installation av ny kakelugn

Trevlig, serviceminded och väldigt duktig. Vi är supernöjda med arbetet!

– Joakim (2023-04-16)

T

Skorstenstätning

Det var väldigt lätt att kommunicera med Mika, både i diskussioner inför jobbet och under pågående jobb. Han var hela tiden väldigt mån om att hålla oss uppdaterade om status och eventuella justeringar kring vad som ska ske och hur det kan påverka tidplan och kostnad. Detta gjorde att vi hela tiden kände oss väldigt trygga och slutresultatet blev väldigt bra, tack Mika!

– Tomas (2021-11-16)

Mura igen f.d. ytterdörr + omfogning öppen spis

I

Spricka i garagevägg

Jag är mycket nöjd, tyckte att han gjorde ett bra jobb. En spricka från grund till tak i tegelväggen plus grunden på garaget, ca 5 meter. Några bekanta tyckte det var dyrt, men jag har inget att jämföra med, ville bara ha det gjort.

– Inger (2018-12-10)

Hantverkarens svar

Tack så mycket Inger! :) Dina bekanta har rätt. Det är tyvärr dyrare att laga och putsa om en gammal husgrund än att putsa en ny.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt