Freddys Golvservice AB

Bild av företag Freddys Golvservice AB

Freddys Golvservice AB är ett etablerat fullserviceföretag som erbjuder hjälp med alla typer av trägolv. Företaget grundades 2002 och har sedan dess utfört entreprenader åt andra företag och privatpersoner. Idag tillsammans med våra underentreprenörer ser vi till att ha nöjda kunder genom att erbjuda hög kvalitet och helhetslösningar för din bostad. Vi har kunnig och kompetent arbetskraft som sätter kunden i centrum utför professionellt arbete har kunskaper för att känna engagemang och ansvar bidrar till ständiga förbättringar inom verksamheten. Vid golvslipning, lackning, oljning, färgning eller läggning av nytt golv i din villa eller lägenhet har du rätt att utnyttja ROT-avdrag. Freddys Golvservice AB redovisar ROT-avdraget till skatteverket och rabatten dras direkt på din faktura. Rätt till skattereduktion gäller om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad/fritidsbostad som du äger och bor i eller som du äger och som dina föräldrar bor i. Skattereduktion innebär 30% kostnaden för ROT-arbete. Beloppet är maximerat till 50 000 kronor för arbete som är utfört och betalat under året.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Freddys Golvservice AB har utfört.

Freddys Golvservice AV

Nylagd fiskbensparkett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Freddys Golvservice AB.

M

Golvrenovering

Vi har under våren och sommaren genomfört golvparkett projekt i fyra olika rum: matsal, serveringsgång, matrum samt kök. Totalt ca 56 kvm med ekparkett i fiskbensmönster. Vissa ytor med fris andra medd olika typer av band. Arbetet har genomförts i tre olika omångar och genofördes på ett mycket bra och professionellt sätt. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Freddys Golvservice till andra kunder.

– Michelle (2020-12-09)

E

Renovering

Jag har anlitat Freddys flera gånger. Dels för att jag blivit väldigt nöjd med resultatet men också för att han är enkel att jobba med. Han och hans kollegor håller det dom lovar, både när det gäller budget, tidsplan och resultat. Dom är dessutom väldigt kunniga och hittar alltid lösningarna för de önskemål jag har.

– Ellie (2020-11-20)

R

Slipa betsa lacka golv i Sköndal

Freddy gjorde ett riktigt fint jobb. Han jobbade snabbt och snyggt. All kontakt var väldigt smidigt och han gav precis vad han lovade till det utlovade priset. Inget strul öht. Rekommenderas varmt!

– Ramon i Sköndal (2020-05-20)

J

Terrassen

Freddys byggde vår nya terrass sommaren 2019. Freddy själv är mycket trevlig och väldigt kunnig. Lyssnade på mig som kund så att allt blev precis som jag ville på alla sätt. Jobbade väldigt snabbt och effektivt. Resultatet är vi mycket nöjda med. Prisvärt var det också vilket är viktigt. Jag rekommenderar varmt Freddys Golvservice AB.

– Jörn Hope (2019-11-11)

Kontakt