Atlas bygg och renovering

Bild av företag Atlas bygg och renovering

ATLAS Bygg & Renovering arbetar snyggt, snabbt och smidigt! Atlas Bygg & Renovering har kontakt med andra byggföretag och samarbetar för att smidigt kunna hjälpa er med allt inom byggnation, snickeri, målning, plattsättning, rör och vvs. Tveka inte för att höra av er till oss för en gratis offert och besök hos er, där förmånliga priser kommer att erbjudas. Något som ni absolut bör jämföra med andra offerter! Vi erbjuder fasta priser men även debitering per timme för de som önskar. Vi har professionella yrkesmän med yrkesbevis och självklart innehar företaget f-skattsedel samt ansvars- och entreprenadförsäkring. Vi hjälper även med ROT-avdraget för att erbjuda kunden högsta möjliga bekvämlighet. Vi utför arbeten i hela Västmanlands län och är tillgängliga från 07:00 16:00 på vardagar. Vi ser efter kundens behov och gör alltid det lilla extra för att unna kunden den bästa servicen. Ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar och råd via både mail och telefon. Besök även oss även på www.atlasbygg.se för mer information & gilla oss gärna på Facebook.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Atlas bygg och renovering har utfört.

Yrkesbevis.

Byggindustrins Yrkesnämnd.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Atlas bygg och renovering.

B

Vår träfasad är blev ommålad

Hayder och hans medhjälpare Jan gjorde ett mycket noggrannt och snyggt jobb i att tvätta och måla om hela vårt stora hus och dubbelcarport. Även fyra ytterdörrar kom med i avtalet. Alla mina funderingar och krav på hur jag ville ha det beaktades och vid behov kollades snabbt upp med färgleverantören. Snyggt städat inget skräp kvar. Jobbet bedömdes till två veckor men det blev tre. Men det gjorde inget för mig.

– Benny (2024-05-28)

N

Målning 2 st gavlar inkl balkong

Hayder är en mycket kundinriktad hantverkare som utförde jobbet med hög kvalitet och snabbhet utan att ge avkall på säkerheten. Löste uppkomna problem i dialog med kunden på ett proffsigt sätt.

– Nils (2024-05-09)

M

Tvätta och måla takfot och del av fasad, lagat hängränna samt oljat trätrall

Väldigt nöjd med Atlas Bygg och Renovering. De har utfört jobbet till full belåtenhet och var väldigt trevliga att ha och göra med.

– Margaretha (2024-04-29)

A

Helrenovering

Kan varmt rekommendera Atlas Bygg (Hayder ).Tillmötesgående, noggrann och håller vad han lovar. Kommer med idéer och lösningar som underlättat mycket i processen av alla val. Resultatet blev mycket bättre än vad vi kunnat hoppas på. Evigt tacksam!

– Angelica (2022-09-28)

J

byte av träpanel radhus,

Vi är nöjda, Hayder är lätt att prata med och han hittar lösningar och lyssnar till oss som kunder om vad vi önskar få gjort och på vilket sätt. Jobbet blir snabbt gjort också.

– Joakim (2019-08-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt