Atlas bygg och renovering

Bild av företag Atlas bygg och renovering

ATLAS Bygg & Renovering arbetar snyggt, snabbt och smidigt! Atlas Bygg & Renovering har kontakt med andra byggföretag och samarbetar för att smidigt kunna hjälpa er med allt inom byggnation, snickeri, målning, plattsättning, rör och vvs. Tveka inte för att höra av er till oss för en gratis offert och besök hos er, där förmånliga priser kommer att erbjudas. Något som ni absolut bör jämföra med andra offerter! Vi erbjuder fasta priser men även debitering per timme för de som önskar. Vi har professionella yrkesmän med yrkesbevis och självklart innehar företaget f-skattsedel samt ansvars- och entreprenadförsäkring. Vi hjälper även med ROT-avdraget för att erbjuda kunden högsta möjliga bekvämlighet. Vi utför arbeten i hela Västmanlands län och är tillgängliga från 07:00 16:00 på vardagar. Vi ser efter kundens behov och gör alltid det lilla extra för att unna kunden den bästa servicen. Ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar och råd via både mail och telefon. Besök även oss även på www.atlasbygg.se för mer information & gilla oss gärna på Facebook.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Atlas bygg och renovering har utfört.

Yrkesbevis.

Byggindustrins Yrkesnämnd.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Atlas bygg och renovering.

A

Helrenovering

Kan varmt rekommendera Atlas Bygg (Hayder ).Tillmötesgående, noggrann och håller vad han lovar. Kommer med idéer och lösningar som underlättat mycket i processen av alla val. Resultatet blev mycket bättre än vad vi kunnat hoppas på. Evigt tacksam!

– Angelica (2022-09-28)

J

byte av träpanel radhus,

Vi är nöjda, Hayder är lätt att prata med och han hittar lösningar och lyssnar till oss som kunder om vad vi önskar få gjort och på vilket sätt. Jobbet blir snabbt gjort också.

– Joakim (2019-08-09)

L

Helrenovering och viss ombyggnad av befintligt badrum

Vi anlitade Atlas Bygg & Renovering för renovering av vårt badrum. Kunde inte varit nöjdare. De var noggranna i sin beskrivning av vad som skulle ske, följde samtliga överenskommelser och utförde ett väldigt proffsigt arbete. De var hela tiden måna om att göra sig införstådda med våra önskemål vilket kändes väldigt tryggt. Nu är det bara att börja spara till nästa projekt, där jag kommer att anlita samma firma igen!

– Lisa Lindh (2019-06-04)

S

Total köksrenovering

Köksrenovering Fantastiskt arbete från start till slut. Det här är hantverkare som vill kundens bästa, en helhetslösning där dom är med från start med att mäta, planera, beställa nytt kök, riva det gamla och sätta upp det nya. Lägga golv, måla och har bra kontakter med elektriker och VVS. Smidigt och tryggt och bollar alltid idéer med kunden för ett bra resultat. Vi är otroligt nöjda med hayder och atlas bygg och kommer vi göra nått mer i framtiden så har vi hittat våra hantverkare.

– Sandra Larsson (2017-01-01)

U

Trädäck med trappsteg och inbyggd odlingslåda i plan med husfasad.

Trevlig, ambitiös, prisvärd och mån om kunden. Tydlig i kommunikationen och håller vad de lovar. Anlitar gärna Atlas bygg igen!

– Ulrika Foldevi (2016-06-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt