Påhlman Accesso AB

Bild av företag Påhlman Accesso AB

Vi känner oss stolta över att ni besöker oss och det kan vi verkligen vara. Vi leverar tak med kvalité och vi värnar om vår personals säkerhet. Vi tillhandahåller tjänster som hör taket till, allt från takrenoveringar till takbesiktningar. Ni kan alltid räkna med en personlig kontakt hos oss så ni kan känna er trygga med den produkt vi levererar. Med vänliga hälsningar. John Påhlman

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Påhlman Accesso AB.

Takbryggor och snörasskydd

Snabbt och mycket bra jobb.

G

Omläggning av tak, byte av läkt och takpapp

Anlitade Påhlman Accesso för byte av takpapp, läkt, målning av vindskivor, taklucka och takkupa samt montering av ny takstege. Befintliga tegelpannor återanvändes. Arbetet utfördes snabbt, smidigt och proffsigt, trevliga killar och det var snyggt på tomten under hela arbetet. Missade att boka en oberoende besiktningsman när pappen var lagd, men gjorde det däremot för en slutbesiktning. Besiktningsmannen var mycket imponerad av arbetet, hade sällan sett att man lagt tillbaka befintliga tegelpannor på ett så snyggt sätt. Med beröm godkänt. Företaget hade missat att tillhandahålla dokument om egenkontroll, men detta ordnades omgående efter påpekande från besiktnings¬mannen. Kan varmt rekommendera detta företag till alla som vill ha ett väl genomfört jobb till bra pris och kvalitet.

– Gunilla Frödin (2017-10-23)

T

Byta tak

Bytte tak på 70-talsvilla. Hade flera takfirmor som lämnade offert men Påhlman var väldigt bra på att hitta en lösning som passade villan och de aktuella förutsättningarna. Riktigt nöjd med resultatet. Bra att ha att göra med.

– Tomas (2017-07-17)

L

lägga om tak pga läcka.

Mycket nöjd med omläggningen av mitt tak. Trevligt och proffsigt bemötande från alla representanter från första kontakt till avslutande möte. Tydlig offert, bra löpande info om hur arbetet fortskred och snyggt städat. Rekommenderas varmt.

– LenaNippervägen (2016-06-18)

J

Montering av snörasskydd

Snabbt och proffsigt gjort. Monterade snörashinder.

– Jonas i Älta (2016-04-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt