Heleneholms Bygg AB

Bild av företag Heleneholms Bygg AB

Välkommen till Heleneholms Bygg AB Söker du en hantverkare som är kunnig, engagerad och lyhörd har du hittat rätt. Vi utför stora som små projekt i hela Skåne. Behöver du hjälp eller offert på t ex. Badrumsrenovering, köksmonterig, kakel- och klinkerssättning, snickeri, målning, golvläggning mm. Behöver du hjälp når du oss enklast via telefon, Vad som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi arbetar helhjärtat med samtliga våra projekt. Vi är inte färdiga med arbetet förrän kunden är belåten. Kundens önskemål är viktigast för oss. Det är vad vi står för dvs. NÖJD KUND!

Heleneholms Bygg AB Hasselgatan 8 214 34 Malmö Ring till oss: 0766 23 99 94 Email: info@hbab.info

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Heleneholms Bygg AB har utfört.

Badrumsrenovering

Badrum

Renovering badrum

Renovering badrum

Köksmontering

Invändig renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Heleneholms Bygg AB.

F

Olika större projekt

I min roll som förvaltare har jag köpt allt från små service-snickerier till större projekt av Heleneholms bygg och Zoran. Badrumsrenovering, golvläggning, målning och helrenovering av lägenheter. Alltid korrekt utfört i rätt tid utan överraskningar. Rekommenderas varmt!

– Fredrik (2022-11-18)

L

Helrenovering av lägenhet

Jag har samarbetet med Heleneholms Bygg sen 2016 och beställt både stora och små jobb. De är alltid proffsiga, håller tidsplan och budget samt levererar exakt det vi har kommit överens om. Zoran kommer ofta med förslag som förbättrar resultatet, inte sällan mer kostnadseffektivt. De har utfört allt från endast badrum till totalrenovering av lägenheter allt med samma fina resultat. Hyresgästerna har upplevt minimal störning under renovering och har alltid kommenterat deras fina och professionella bemötande.

– Lotta (2022-10-31)

N

3 kvm total renovering

Zoran and the guys did an absolute excellent job. All needs were understood and met in a timely manner, and the end result was fantastic. Highest recommendations from here.

– Navid (2016-10-18)

P

renovering av kök

Zoran och killarna gjorde ett jättebra jobb, de har ett bra bemötande och är mycket trevliga och serviceminded. Zoran är alltid snabb på att återkomma och ge bra tips och rekommendationer. Vi har tipsat andra om Heleneholms Bygg och de har varit mycket nöjda de också. De jobbar snabbt och effektivt, till skillnad från många andra hantverkare vi tidigare haft. Ett tag efter köket gjorde de även en liten toalett, snyggt och proffsigt.

– Pernilla Bastholm (2015-08-19)

A

diskbänk skiva målning av kakel

När man tittar på kanten av kakeln, då känns det inte gjort med känsla. Ser slarvigt ut.

– Anitq (2014-10-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt