Janilco AB

Janilco AB är ett företag med många års erfarenhet av mark- och stenarbete. Vi är specialister på utformning av mark enligt bygglovsritningar och måna om att göra ett bra jobb, ett jobb som du bestämmer och vi utför, i samråd. Vårt företag har goda referenser och många nöjda kunder. Janilco AB är ett företag som specialiserar sig på renoveringar och erbjuder byggtjänster av hög kvalité till rimligt pris. Ni är välkommen att ta kontakt och fri offert. Mer info om oss hittar du på www.janilco.com

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Janilco AB.

T

Schakt och markplanering

Mats är en duktig grävmaskinist. Vi är mycket nöjda med allt.

– Tobbe (2020-10-21)

M

Grovplanering tomt och förberedelse inför platta på mark

Vi är mycket nöjda med den hjälpen vi fick från Janilco som löste uppdraget trots förseningar pga sjukdom. Mats blev tyvärr sjuk och kunde inte själv utföra uppdraget, men fixade snabbt och smidigt hjälp av ett annat företag som kunde utföra jobbet åt oss. Hade däremot önskat att kommunikationen varit tydligare innan uppdraget påbörjades - Avtalet skrevs på lite för nära start-datum enligt oss, men detta berodde troligtvis även det på sjukdom.

– Mathias (2018-12-17)

F

Gräva upp växt

Redigt utfört med förståelse för problemet och inga förhastade lösningar. Även fått tips och hjälp med andra projekt som kunde utföras i samband med grävning. Mats är både kreativ och ekonomisk.

– Fredrik (2018-05-06)

R

Utgrävning/bortforsling

VARNING! Kontakten började med att Janilco AB ville ha ett förskott för att köra fram maskinen något vi givetvis inte gick med på, man tyckte även att förskott innan man börjat arbeta var rimligt. Förklarade att ett kontrakt upprättas innan man betalar i förskott, sagt och gjort upprättades ett kontrakt och vi betalade efter utfört arbete, de skickade fakturorna med betaldatum en dag vilket inte direkt är rimligt men så gjorde de. De fick i uppdrag att forsla bort sten och förbereda markarbete innan tillbyggnad. - Lastbilschaufförerna var väldigt irriterade över att grävmaskinsföraren satt och pratade i telefonen istället för att svara vilket ledde till att de fick åka ända till Huddinge för att tömma flaket då Janilco inte kollade upp hur länge det var öppet i närheten. - Stenarna klarade den 28 tonsmaskinen av att hantera men mycket tråkiga saker hände på vägen. - Man körde sönder bergvärme där man idag ett år senare inte har ersatt oss med självrisk eller vårt försäkringsbolag. - Man körde sönder nypreparerad mark så markduk/dräneringsrör gick sönder, något de inte ersatt oss för än idag och båda deras försäkringsbolag har avslagit ersättning eftersom de inte ersätter personer som tar onödiga risker och är klantiga. - Uppsatta markeringar för grund gjord med laser kördes ner ett flertal gånger och det tog ca 50 arbetstimmar för vår entreprenadfirma att göra om eftersom det tog flera gånger vilket vi även där fått merkostnader företaget inte vill stå för. - Man kom och gick som man ville vilket gjorde att vi fick betala för uthyrd utrustning längre än vanligt. -Företaget lämnar förklaringar på uppkomna händelser som man tro är skrivna av en treåring. De ändrar historier för att slippa betala självrisk hos sin försäkring vilket är märkligt att man inte vill göra rätt för sig, detta har gjort att deras trovärdighet är så låg att ingen av deras försäkringar går in via ansvarsförsäkringen. Självklart finns vittnen, tidrapporter och bilder som visar företagets skuld. Man skickar in handlingarna till försäkringsbolaget efter många månader av upprepningar. Detta är bara ett axplock av vad som hänt men det går inte att anlita Janilco AB eftersom de inte bedriver seriös verksamhet. De bestrider krav utan motivering vilket gör att vi nu kommer ta till rättsliga åtgärder!

– R (2018-03-26)

M

Lagat en mur & Byggt Trappa

Duktiga killar putsade och fixade vår mur så att den såg ut som ny, Dessutom så byggde dom en trappa till oss och lite andra grejer. Vi kommer att anlita Janilco Ab i framtiden.

– Markus (2015-09-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...