Vanadis VVS och Bygg teknik AB

VVS-företaget Vanadis VVS & Bygg Teknik AB drivs av Artur Onoseke-Longadi som har lång erfarenhet inom VVS-branschen. Vi utför VVS-service och VVS-installationer för företag, privatpersoner och föreningar.

Auktoriserade rörmokare Våra auktoriserade rörmokare utgår från Östermalm och vi erbjuder allt inom VVS på Östermalm samt i övriga Stockholm. Totalentreprenader inom bygg & renovering Vanadis VVS & Bygg Teknik AB utför totalentreprenader inom bygg och renovering på Östermalm samt i övriga Stockholm. Med bred kompetens i företaget och goda kontakter bland hantverkare kan vi ta hand om projektet från start till mål. Gräv och anläggningsarbeten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB har tillgång till moderna grävmaskiner och utför bl.a. grävarbeten, grundarbeten samt anläggning av serviceledningar för vatten och avlopp. Välkommen att kontakta oss för mer information Auktoriserade för Säker Vatten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB är auktoriserade enligt Branschregler för Säker Vatteninstallation.

KONTAKTA VANADIS VVS & BYGG TEKNIK AB FÖR ALLT INOM VVS, BYGG OCH SCHAKT PÅ ÖSTERMALM, STOCKHOLM — ETT VATTENTÄTT OCH TRYGGT VAL —

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vanadis VVS och Bygg teknik AB.

M

Byta ut läckande blandare

Snabbt utfört arbete. Kom typ nästa dag efter att jag lämnat i förfrågan. Tyvärr dröjde faktureringen 2 månader. Hörde av mig flera gånger och fick då till svars nästa vecka. Hade önskat mer tydlighet om när fakturan skulle skickas för att kunna planera ekonomiskt.

– Mikael (2022-06-09)

M

Rörinspektion eventuell renovering

Professionellt utfört arbete.

– Mats (2021-12-06)

M

Byta avstängningsventil inkommande vatten

Kom i tid, löste problemet enligt offererat pris.

– Marcus (2021-10-27)

K

Byte av huvudvattenlednings kranen vid vattenmätar

Inget problem. Vanadis VVS fick dock komma tillbaka några dagar senare eftersom kommunen var tvingade att byta ventilen i gatan då vattnet inte gick att stänga av. Efter det var gjort avklarades bytet av huvudvattenkranen i huset under en f. m. av Artur från Vanadis VVS.

– Kjell J (2021-05-14)

M

Rörarbete i källargolv

Arbetet utfördes på löpande räkning, vilket skulle bli fördelaktigast enligt hantverkaren. Det jag upplevde var en ordentligt saltad räkning. Jag debiterades bland annat för dyra verktyg, skyddsutrustning, rördelar som aldrig använts och orimliga reskostnader. Det rörarbete som utfördes tycker jag dessutom var mediokert. Jag skulle inte rekommendera denna hantverkare till någon annan.

– Missnöjd beställare (2020-04-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...