Vanadis VVS och Bygg teknik AB

VVS-företaget Vanadis VVS & Bygg Teknik AB drivs av Artur Onoseke-Longadi som har lång erfarenhet inom VVS-branschen. Vi utför VVS-service och VVS-installationer för företag, privatpersoner och föreningar. Auktoriserade rörmokare Våra auktoriserade rörmokare utgår från Östermalm och vi erbjuder allt inom VVS på Östermalm samt i övriga Stockholm. Totalentreprenader inom bygg & renovering Vanadis VVS & Bygg Teknik AB utför totalentreprenader inom bygg och renovering på Östermalm samt i övriga Stockholm. Med bred kompetens i företaget och goda kontakter bland hantverkare kan vi ta hand om projektet från start till mål. Gräv och anläggningsarbeten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB har tillgång till moderna grävmaskiner och utför bl.a. grävarbeten, grundarbeten samt anläggning av serviceledningar för vatten och avlopp. Välkommen att kontakta oss för mer information Auktoriserade för Säker Vatten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB är auktoriserade enligt Branschregler för Säker Vatteninstallation. KONTAKTA VANADIS VVS & BYGG TEKNIK AB FÖR ALLT INOM VVS, BYGG OCH SCHAKT PÅ ÖSTERMALM, STOCKHOLM — ETT VATTENTÄTT OCH TRYGGT VAL —

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vanadis VVS och Bygg teknik AB.

Nya element samt ny vattenburen golvvärme

Vanadis VVS tog sig an uppgiften att installera golvvärme och byte av radiatorer på ett exemplariskt sätt. Trots nya utmaningar som dök upp under arbetets gång så gav dom sig inte förrän värmen var säkrad i hela huset.

H

Byte avlopp samt dränering husgrund

Uppdraget utfördes till punkt och pricka, och Artur hjälpte oss med idéer och förbättringar som vi själva inte tänkt på. Skulle jag anlita dom igen? Ja, absolut.

– H (2019-01-30)

G

Byte vattenrör under mark utomhus

Anlitade Vanadis VVS efter en akut läcka på inkommande vattenledningsrör. Arbetet resulterade också i att man samtidigt bytte avloppsrör. Fick också hjälp med inkoppling av provisoriskt vatten från grannen. Arbetet ufördes, efter vad jag kan bedöma, professionellt och snabbt. Man höll också rent och snyggt. Vissa smådetaljer, återställning av golv och viss väggyta i källaren är acceptabelt men inte 100%-igt bra, men det hade jag kanske inte räknat med heller. Vanadis VVS är ju inte snickare/målare. Det som drar ner betyget är att jag, efter nästan 2 månader efter avslutat arbete, och flera ”påstötningar” fortfarande inte fått det utlovade intyget som jag ska skicka in till försäkringsbolaget.

– Gunilla F (2018-10-18)

B

Installation ny hydrofor och pumpstyrning

Vi hade problem med en gammal hydrofor, som inte längre höll trycket och som dessutom läckte. Vanadis offererade snabbt och var lika snabbt på plats och fixade det hela. Fastpriset hölls, kommunikationen var bra och tydlig och de var trevliga. När det visade sig att det behövdes ytterligare en åtgärd (oförutsedd), kom de snabbt tillbaka och fixade även detta problem. Rekommenderas!

– Bo Ekenstierna (2017-09-03)

M

Byte av VA-ledningar utomhus / Inomhus i källargolv.

Vanadis VVS och Bygg teknik AB har från februari till juni 2017 renoverat vår källarvåning samt gjort ny anslutning för spillvatten och dricksvatten till kommunens ledningsnät. Arbetet har omfattat handgrävning, bergspräckning, stambyten vvs, gjutning av isolerbetong och betonggolv, uppsättning av nya mellanväggar, dörrar och snickerier, putsning och målning av väggar, Läggning av golvklinkers och inrättande av dusch/WC/tvättstuga samt bergvärmerum. Vi vill ge företaget betyget en svag femma. Mindre detaljer som uppsättning och målning av dörrfoder samt uppsättningen av källartrappan var inte i toppklass i övrigt är allt arbete väl utfört.

– Magnus H (2017-07-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...