Vanadis VVS och Bygg teknik AB

Bild av företag Vanadis VVS och Bygg teknik AB

VVS-företaget Vanadis VVS & Bygg Teknik AB drivs av Artur Onoseke-Longadi som har lång erfarenhet inom VVS-branschen. Vi utför VVS-service och VVS-installationer för företag, privatpersoner och föreningar.

Auktoriserade rörmokare Våra auktoriserade rörmokare utgår från Östermalm och vi erbjuder allt inom VVS på Östermalm samt i övriga Stockholm. Totalentreprenader inom bygg & renovering Vanadis VVS & Bygg Teknik AB utför totalentreprenader inom bygg och renovering på Östermalm samt i övriga Stockholm. Med bred kompetens i företaget och goda kontakter bland hantverkare kan vi ta hand om projektet från start till mål. Gräv och anläggningsarbeten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB har tillgång till moderna grävmaskiner och utför bl.a. grävarbeten, grundarbeten samt anläggning av serviceledningar för vatten och avlopp. Välkommen att kontakta oss för mer information Auktoriserade för Säker Vatten Vanadis VVS & Bygg Teknik AB är auktoriserade enligt Branschregler för Säker Vatteninstallation.

KONTAKTA VANADIS VVS & BYGG TEKNIK AB FÖR ALLT INOM VVS, BYGG OCH SCHAKT PÅ ÖSTERMALM, STOCKHOLM — ETT VATTENTÄTT OCH TRYGGT VAL —

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vanadis VVS och Bygg teknik AB.

G

Invändig vattenslanginstallation för 2-tums galv

inte klart ännu

– Gunnar (2023-07-20)

L

Nöjd

Bra kontakt, flexibel

– Lotta (2023-03-21)

J

Byte av rostiga ventiler

Företaget var professionella och gav ett förslag på mitt problem som var mindre och billigare än vad jag hade frågat om. Då hans bedömning var att det inte behövdes göra lika mycket som jag befarat och han inte ville lura på mig för mycket. Kändes som en ärlig och kompetent hantverkare. Kommer anlita igen om det behövs på något annat.

– Jonas (2023-02-17)

M

Byta ut läckande blandare

Snabbt utfört arbete. Kom typ nästa dag efter att jag lämnat i förfrågan. Tyvärr dröjde faktureringen 2 månader. Hörde av mig flera gånger och fick då till svars nästa vecka. Hade önskat mer tydlighet om när fakturan skulle skickas för att kunna planera ekonomiskt.

– Mikael (2022-06-09)

M

Rörinspektion eventuell renovering

Professionellt utfört arbete.

– Mats (2021-12-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt