Rollerboys Väst AB

Rollerboys Måleri sätter en ny standard för service och kvalitet inom måleriarbete. Vi kommunicerar tydligt med våra kunder och levererar en snyggare miljö till både privatpersoner och företag. Vi finns i Göteborg, Borås, Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona, Stockholm, Uppsala, Västerås, Sala, Halmstad, Kungsbacka, Värnamo och Ljungby. Kontakta oss idag för en offert! Se mer om oss på www.rollerboysmaleri.se och följ oss gärna på instagram.com/rollerboysmaleri Kontakt: Göteborg: mikaela@rollerboysmaleri.se Mikaela Muhrén: 0702-00 13 44 Borås: christoffer@rollerboysmaleri.se Christoffer Clarensius: 0760-229106 Halmstad: christian@rollerboysmaleri.se tel. 0760-29 44 36 Södra Skåne: mathias@rollerboysmaleri.se Mathias Obrell: 0708-917 613 Norra Skåne: alex.t@rollerboysmaleri.se Alex Tern: 0761-40 37 20 Stockholm: viktor@rollerboysmaleri.se Viktor Järpmyr: 0735-37 38 22 Uppsala: jonas@rollerboysmaleri.se Jonas Westlund: 0703-767476 Västerås: dahlstrom@rollerboysmaleri.se Tomas Dahlström: 0702-04 04 03 Sala: pelle@rollerboysmaleri.se Per Svärd: 0766-71 31 60

Rollerboys är ett måleri som sätter gediget hantverk och yrkesstolthet främst. Våra kunder består av både företag och privatpersoner. Vi finns idag i Göteborg, Borås och Malmö med omnejd.

Rollerboys jobbar med allt från nyproduktion till renoveringar, och vi lägger stor fokus på kommunikation med våra kunder. Vi har en egen kvalitetsmärkning vilket bl.a. innebär att målaren gör kvalitetskontroll direkt i mobilen vid avslutat arbete. Vi använder svanenmärkta måleriprodukter från Alcro och Nordsjö för miljöns skull. Rollerboys Måleri tar även totalentreprenad på mer eller mindre omfattande renoveringar. Med hjälp av duktiga snickare, elektriker, golvslipare m.m kan vi ta hand om ert projekt från start till färdigställande. Titta in på vår hemsida idag www.Rollerboysmaleri.se och följ oss på Instagram Rollerboys Måleri för en inblick i våra pågående uppdrag

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rollerboys Väst AB har utfört.

Stamsjöliden 8

Utbyggnad om ca 160 m2 boyta. Spackling och målning av gips. Uppsättning av mönstertapet. Betsning av limträbalk och taklister, lasering av putsvägg m.m

Anders väg 3

Målning av liggande träpanel på nybyggd Onsalavilla

Omfattande lokalrenovering på Viktoriagatan i centrala Göteborg

Nedrivning av tapeter, bredspackling av väggar samt målning av tak, väggar och snickerier. Noll besiktningsanmärkningar.

Lokalanpassning 24/7 Gym i Uddevalla

Spackling av ny gips. Brudspackling av betongväggar. Uppsättning av microlitväv samt målning och uppsättning av specialbeställda fototapeter.

Saltholmsgatan utbyggnad

Spackling och tapetsering av nya gipsväggar. Grund- och färdigmålning av ny bröstpanel, foder och lister i tre olika kulörer.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rollerboys Väst AB.

E

Tapetsering vid trappa

Snabba, trevliga och proffsiga

– Ewy Appelqvist (2023-07-31)

M

Målning av inomhusväggar radhus

Väl utförd målning, inget kludd. Trevligt bemötande.

– Marie Cullberg (2023-07-19)

M

Måla nytt innertak i kök

Gjorde ett bra jobb. Snabbt och smidigt.

– Martin (2022-12-01)

Hantverkarens svar

Tack för förtroendet!

U

tapetsering

Överenskomna arbetstider hölls inte. Två mindre fel åtgärdades inte trots kontakt med företaget, som skulle återkomma men inte gjorde det.

– Ulla (2022-08-25)

Hantverkarens svar

Hej Ulla! Det var tråkigt att höra. Vi tar till oss av informationen du givit. Fel som beror på utförandet åtgärdas alltid, kanske har det blivit någon miss i kommunikationen? Jag tar detta vidare till ansvarig projektledare på företaget.

S

Nytt slätt innertak i vardagsrum

Ger hantverkarna 5* lite dåligt med information från företaget

– Siw (2022-05-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...