AB Husaria Bygg

Bild av företag AB Husaria Bygg

Välkomna Till AB Husaria Bygg. Vi är ett erfaret företag som startade 2013. Vi som har startat Husaria Bygg AB har mångårig erfarenhet i branschen och bara svenska certifikat. Så i företaget finns behöriga VVS-montörer med Säker vattenbehörighet, BKR mm. Vi renoverar i Stockholmsområdet och utför de flesta typer av renoveringar. Under vara många år inom branschen har vi på Husaria skaffat oss en vana i att arbeta mot både privatpersoner fastighetsägare och försäkringsbolag. Nedan följer ett antal punkter som gör det fördelaktigt för dig att välja oss för att renovera ditt badrum: Vi lämnar fasta priser på alla arbeten och renoveringar vi utför. Detta innebär att kunden slipper oroa sig över vad slutnotan kommer att hamna på. Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att du genom hela byggprocessen bara behöver ha att göra med vår firma som har huvudansvaret för arbetet. Vi skriver avtal på varje arbete där det utförligt förklaras vad som ingår i arbetet, för att undvika missförstånd när vi väl sätter igång och renoverar ditt badrum. Vi har kapaciteten och kapitalet att få arbetet att gå snabbt. Vi lämnar 10 års garanti på tätskiktet i badrummet. Många som ringer eller skriver till oss undrar vad deras projekt kommer att kosta. Att lämna ett pris utan att ha sett projektet är svårt. Därför vill vi alltid att arbetsledaren ska få komma och titta. Maila eller ring så bokar vi en tid. Detta besök är kostnadsfritt. 070-555 66 34 info@husariabygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AB Husaria Bygg har utfört.

Proffs som håller vad de lovar

Omdöme från kund -"Vi har anlitat Husaria för att renovera badrum och kök. Båda renoveringarna utfördes med hög kvalite, på tid och enligt offererad kostnad. Husaria var under hela renoveringen lyhörda för våra krav och önskemål. Husaria hjälpte oss med den sista finishen på många detaljer som vi inte hade tänkt på. Vi är jättenöjda med deras arbete och vi kan varmt rekommendera Husaria för er renovering."

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Nybyggnation, Sollentuna

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AB Husaria Bygg .

A

Proffs som håller vad de lovar

Vi har anlitat Husaria för att renovera badrum och kök. Båda renoveringarna utfördes med hög kvalite, på tid och enligt offererad kostnad. Husaria var under hela renoveringen lyhörda för våra krav och önskemål. Husaria hjälpte oss med den sista finishen på många detaljer som vi inte hade tänkt på. Vi är jättenöjda med deras arbete och vi kan varmt rekommendera Husaria för er renovering.

– Anders Hallme (2022-03-29)

A

Renovering badrum

Badrummet renoverades på budget, lite snabbare än utlovat, och blev mycket snyggt, jag kan verkligen rekommendera Husaria.

– Anders b (2021-02-22)

E

Köksrenovering

Vi anlitade AB Husaria för total köksrenovering samt sänkning av tak och montering av spotlights. Fick väldig bra bemötande av projektledare, dock talade inte alla hantverkarna svenska. Det var lätt att kommunicera hur vi ville ha det, och de kom med egna goda förslag till ändringar under arbetets gång. Budgeten hölls. Projektet slutfördes lite senare än utövad tidsram. Vi är nöjda med arbetet och kan absolut rekommendera AB Husaria vidare.

– Ercan M (2017-11-06)

P

Badrum

Vi anlitade Husaria för en total badrumsrenovering. Jobbet utfördes i tid, budgeten hölls och kvaliten på arbetet är enastående. Jag kan tveklöst rekommendera Husaria och personalen var utomordentligt trevlig och smidig att ha att göra med. Seriöst bemötande från första stund.

– Per-Åke (2017-08-30)

D

Helrenovering två gästtoaletter

Bra gjort. Trevligt bemötande. Rekommenderas.

– Daniel (2017-07-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt