AB Husaria Bygg

Välkomna Till AB Husaria Bygg. Vi är ett ungt företag men vi som har startat Husaria bygg ab har mangårig erfarenhet i branschen. Så i företaget finns behöriga vvs-montörer med Säker vatten behörighet, BKR mm. Vi renoverar i Stockholmsområdet och riktar oss främst mot badrum samt våtutrymmes renoveringar. Under vara många år inom branschen har vi på Husaria skaffat oss en vana i att arbeta mot både privatpersoner fastighetsägare och försäkringsbolag. Nedan följer ett antal punkter som gör det fördelaktigt för dig att välja oss för att renovera ditt badrum: Vi lämnar fasta priser på alla arbeten och renoveringar vi utför. Detta innebär att kunden slipper oroa sig över vad slutnotan kommer att hamna på. Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att du genom hela byggprocessen bara behöver ha att göra med var firma som har huvudansvaret för arbetet. Vi skriver avtal på varje arbete där det utförligt förklaras vad som ingar i arbetet, för att undvika missförstand när vi väl sätter igang och renoverar ditt badrum. Vi har kapaciteten och kapitalet att få arbetet att ga snabbt. Vi lämnar 10 års garanti pa tätskiktet i badrummet. Många som ringer eller skriver till oss undrar vad deras projekt kommer att kosta. Att lämna ett pris utan att ha sett projektet är svårt. Därför vill vi alltid att arbetsledaren ska få komma och titta. Maila eller ring så bokar vi en tid. Detta besök är kostnadsfritt.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AB Husaria Bygg .

E

Köksrenovering

Vi anlitade AB Husaria för total köksrenovering samt sänkning av tak och montering av spotlights. Fick väldig bra bemötande av projektledare, dock talade inte alla hantverkarna svenska. Det var lätt att kommunicera hur vi ville ha det, och de kom med egna goda förslag till ändringar under arbetets gång. Budgeten hölls. Projektet slutfördes lite senare än utövad tidsram. Vi är nöjda med arbetet och kan absolut rekommendera AB Husaria vidare.

– Ercan M (2017-11-06)

P

Badrum

Vi anlitade Husaria för en total badrumsrenovering. Jobbet utfördes i tid, budgeten hölls och kvaliten på arbetet är enastående. Jag kan tveklöst rekommendera Husaria och personalen var utomordentligt trevlig och smidig att ha att göra med. Seriöst bemötande från första stund.

– Per-Åke (2017-08-30)

D

Helrenovering två gästtoaletter

Bra gjort. Trevligt bemötande. Rekommenderas.

– Daniel (2017-07-05)

P

Renovering badrum och installation wc+tvättställ

Väldigt bra utfört och höll tiderna bra. Det upptäcktes en gammal skada under renoveringen som gjorde att projektet drog ut på tiden och de såg till att fixa allting ordentligt. Bra utförd kakling och väldigt bra dragningar av VVS.

– Per (2017-06-01)

M

Badrumsrenovering

Jag anlitade Husaria Bygg för en helrenovering av ett gammalt badrum. Jag blev väldigt bra bemött av projektledarna Håkan och Karol samt av hantverkarna som var här och jobbade. Det var enkelt att bolla idéer och ändringar från ursprungstanken genomfördes utan problem. Projektet fortlöpte enligt plan och kostnaderna hölls.

– Mikael (2017-03-22)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...