Målarenumone AB

Målarenumone AB är startat och grundat i Stockholm. Vi har stor erfarenhet inom bygg. Vi har också kompetens inom all form av måleri och tapetsering, nybyggnation eller reparation av bostäder, lokaler, villor o.s.v. Vi utför fasad återuppbyggnad och målning. Grundare av Målarenumone AB, Ivan Marusciac har varit som målare i 25 år. Han arbetar alltid tillsammans med sina anställda och tar personligen svar. Kvalitet har alltid varit det viktigaste. Målarenumone AB är godkänd för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Målarenumone AB har utfört.

Referensjobb "At work" utfört av Målarenumone AB

At work

This home was build in 18 th century. I had to keep everything authentic

Referensjobb "At work" utfört av Målarenumone AB

At work

This home was build in 18 th century. I had to keep everything authentic

Referensjobb "At work" utfört av Målarenumone AB

At work

This home was build in 18 th century. I had to keep everything authentic

at work

This home was build in 18 th century. I had to keep everything authentic

Referensjobb "Fondtapet" utfört av Målarenumone AB

Fondtapet

Fondtapet

Referensjobb "Result of work" utfört av Målarenumone AB

Result of work

Result of work

Referensjobb "Work in progress" utfört av Målarenumone AB

Work in progress

Work in progress

Referensjobb "Work" utfört av Målarenumone AB

Work

An interesting and thoughtful work in the Swedish Museum of Architecture in 2013:)

Referensjobb "Work" utfört av Målarenumone AB

Work

work

Referensjobb "work" utfört av Målarenumone AB

work

work

Referensjobb "......mycket glad :)" utfört av Målarenumone AB

......mycket glad :)

Målning och tapetsering.

Referensjobb "Tapeten" utfört av Målarenumone AB

Tapeten

Tapetserade och målade 4 rum.

Referensjobb "Kreditvärdig" utfört av Målarenumone AB

Kreditvärdig

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Målarenumone AB.

M

Målade om huset, mycket bra!

Vi anlitade firman efter en direktförfrågan här på BraByggare. Efter att ha haft hit fyra målerifirmor tog vi Ivan och hans gäng. De låg bra till i pris och gav ett bra intryck när de tittade på jobbet. De gjorde en mycket bra jobb. Snabba, trevliga att kommunicera med, mycket kvalitetsmedvetna (vårt altandäck gick in under panelen som gjorde att man inte kunde komma åt att måla, jag har dessutom tidigare varit orolig för att det blöta terrassdäcket skulle sugas upp i panelen). Därför tog de och sågade snyggt ut däcket för att komma åt och måla samt för att det skulle vara fint och luftigt sedan. Vi har ett tvåvåningshus, bra genomfört jobb från grunden till högsta punkten. bra underarbete med rengöring, lite snickerijobb där träet behövde fixas till och bra finish. Kunde inte vara mer nöjda, rekommenderas!

– Mårten (2021-01-06)

Hantverkarens svar

Tusen tack, Mårten :)

M

Mycket bra jobb, ommålning invändigt i villa

Det här är den bästa hantverkare vi har haft. Ivan är en fantastisk person och deras arbete är av mycket hög kvalitet. De är snabba, lätta att kommunicera med och utförde arbetet bättre än vi väntat oss. På en del ställen var jobbet dåligt utfört av de som byggde huset, vilket Ivan noterade och åtgärdade även de förra hantverkarnas skönhetsfläckar (bland annat en vägg i trapphuset som de spacklade om helt istället för att bara fylla i det området som var fult, vilket gav ett mycket bättre resultat). Kommer i tid, håller budget, enkla men tydliga offerter. Supernöjda, vi anlitade dem även för huset utvändigt samt ett extra målerijobb. Rekommenderas!

– Mårten (2021-01-06)

A

Skrapa och måla en fasad samt fönster

Trevlig, lätt att ha kontakt med (på engelska), tydlig, förstår hur man menar, punktlig och gör ett bra jobb! Ivan var själv på plats och utförde arbetet, vilket är en stor fördel. Kom dessutom supersnabbt tillbaka och fixade några detaljer som hade missats och har alltid svarat snabbt på e-posten. Jag är jättenöjd och vi har anlitat Målarenumone AB till flera jobb. De har målat om vår fasad, slipat golv inomhus och målat inomhus samt en del mindre reparationer. Tack för hjälpen Ivan, vi kommer höra av oss om vi behöver mer hjälp! (Det har vi ju redan gjort innan jag kom mig för att skriva omdömet.)

– Anna (2020-11-27)

Hantverkarens svar

Thank you Anna , all my best :)

M

Renovering ett rum i lägenhet

Mycket bra utfört arbete. Allt var gjort exakt enligt överenskommelse, med mycket god känsla för kvalitet. Dessutom gjordes jobbet inom angiven tidsram, till överenskommet pris, inga överraskningar alls. Kan starkt rekommendera Ivan och team.

– Marcus (2020-11-09)

M

tapetsering arbetsrum

Ivan gjorde ett jättebra jobb in i minsta detalj. Spackling av väggar, tapetsering, målning tak och dörrar på två sidor, målning fönsterfoder och utanpåliggande vattenledningsrör ingick i det fasta priset. Vår uppfattning är att vi fick väldigt mycket för pengarna, även om det inte var det allra lägsta priset. Ivan är noggrann, kunnig och kompetent och höll alla avtalade tider. Lätt att ha att göra med, kan varmt rekommendera företaget.

– Marianne (2020-11-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...