Byreda Bygg & Renovering

Bild av företag Byreda Bygg & Renovering
Välkomna till Byreda Bygg & Renovering Byreda är ett litet företag inom Bygg & Renovering. Vi utför följande tjänster: Målning Tapetsering Golvläggning Golvslipning Rivning Snickeri Köksmontering Kakel/Klinkersättning Renoveringar/Reparationer +46 720 14 95 07 byreda.swebygg@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byreda Bygg & Renovering har utfört.

Renovering av terrass

Före/Efter

Stenläggning

Trall/Terrass

Renovering gästtoalett

Renovering av trapphus

Renovering samt målning av puts fasad

Renovering samt målning av puts fasad.

Renovering samt gjutning av ny betongtrappa.

Fasadmålning ink fönster.

Ett utav mina jobb

Trädäck

-

Murarbete Öppen Spis

Murarbete Öppen Spis

Kakel i Kök

-

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering

Köksrenovering

Golvläggning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byreda Bygg & Renovering.

O

Klinkergolv i hall

Daniel utförde en klinkerläggning av hög kvalitet. Han var snabb på att ge offert och var väldigt kommunikativ under arbetets gång. Vi är mycket nöjda med Daniel och kommer kontakta honom framöver för mer arbete.

– Olof (2023-11-22)

L

Montering Elfa sovrumsgarderob

Härligt jobb. Jag bad om hjälp för en installation av en större garderob. Gick hur bra som helst - trevligt bemötande, bra pris och allt klart på utsatt tid.

– Lars Svensson (2022-11-28)

L

Puts- och murjobb i Sollentuna

Daniel gjorde ett fantastiskt jobb med att reparera & måla våra putsade fasaddelar på huset, både framsida, sockel & skorsten. Han murade även upp en stödpelare & lyckades matcha teglet med originalet från 60-talet - otroligt noggrann, trevlig, kunnig & prisvärd.

– Linda & Anders (2021-05-19)

A

Riva gammal betongtrappa och gjuta ny

Daniel är väldigt mån om att bevara och återanvända, vilket passade oss utmärkt när vi behövde renovera yttertrappan till vårt 80-åriga hus. Där andra företag var nöjda med att riva ner och gjuta nytt övertygade Daniel oss om att trappan gick att rädda i stort sett intakt. Han är kunnig, erfaren och noggrann och slutresultatet blev över förväntan. Rekommenderas!

– Agnes & Olof (2019-10-22)

S

Renovering av farstubro

Daniel gjöt en ny farstutrappa med järnräcken och putsade om hela sockeln till vårt hus. Resultatet överträffade våra förväntningar. Dessutom hade Daniel egna idéer och gav oss flera bra råd som gjorde ombyggnaden ännu bättre och finare. Det var alltid lätt att hålla kontakten med honom under renoveringen. Vi fick stort förtroende för Daniel och kan med lätthet rekommendera honom till andra.

– Simon (2019-08-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt