Otterön Sweden AB

Vi jobbar först och främst med projekt i Stockholms regionen men även utanför Stockholm. Vi tillhandahåller en totallösning för dina byggprojekt. Så som takhöjning, till och ombyggnationer, köks o badrumsrenovering, och mycket mer! Otterön med sina samarbetspartners har flera års erfarenhet inom byggbranschen. Otterön har verkat inom branschen sedan år 1990. Vi sätter alltid kunderna i fokus och lyssnar samt rådgör med dem, för att få ett så bra och effektivt samarbete som möjligt. Otterön ska genom aktivt miljöarbete verka för att förebygga och minimera föroreningar som på ett negativt sätt påverkar miljön och människors hälsa.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Otterön Sweden AB .

M

Renovering m borttag av bärande väggdel o nya fönsteröppningar

Otterön och dess samarbetspartner, främst Matz Hjärne bygg och snickeri, har gjort ett mycket bra och noggrant arbete. Kommer med förslag och lösningar. Håller tider och avtal. Lätta att samarbeta med och ytterst kundvänliga. Rekommenderas varmt.

– Mkt nöjd (2016-10-11)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...