Långedrags Mur & Kakel

Med mer än 25 års erfarenhet i branschen kan jag erbjuda kompetent, pålitlig och flexibel service.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Långedrags Mur & Kakel.

Reparation armering grundbalk krypgrunden

D

Mura/Putsa insida av pool

Bra jobb och poolen blev toppen.

– Daniel (2022-01-18)

S

Klinker under kamin 150x170cm

Mycket nöjd med den noggrannhet som John hade i sitt arbete. Jag rekommenderar John skarpt.

– Stefan (2020-11-02)

H

Renovering

Horton hade möjlighet att ta uppdrag med kort varsel vilket är positivt. Han tog också ett samlat grepp på uppdraget och hanterade problem som uppstod. Jag fick intrycket av att grundarbetet var gediget. När jag skulle slutbesiktiga fanns dock en hel del skavanker som jag uppfattade som slarv. När jag påpekade det var Horton tillmötesgående och erbjöd sig att reparera de tre fel jag nämnt vilket han också gjorde. I slutändan visade det sig dock att arbetet kostade 10.000 kronor mer än beräknat, en del av detta var befogat eftersom underarbete tillkom, men samtidigt kvarstår en del småskavanker. Exempelvis har han använt mjukfog i fel färg mot mins instruktioner som kladdat på kakelplattorna. Den nedsättning jag fick för detta är för liten. Vi missförstod varandra också när det gällde om jag betalt för bortforsling av skräp eller inte. Jag utgick från att "hantering" av skräp inkluderade bortforsling. Horton hade inte lust att åtgärda eller kompensera för dessa fel när sluträkningen väl var betald. Mitt samlade intryck är att Horton visserligen arbetar bra, men att det också blir en del ”fel” och slarv och att det gäller att vara mycket tydlig med hur man vill ha det samt påpeka alla fel och se till att de åtgärdas innan man betalar sluträkningen.

– H Olofsdotter (2017-08-07)

S

Mura trappa och väggar i grund till källarentré.

Mycket bra trevlig jobbade bra.Sade är du nöjd med detta hittar du något som du inte är nöjd med ring bara.Fattades några skruvar och lite asfalt ringde dag två kom han fixade det var nöjd.

– Söderberg (2017-02-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...