Leinar på taket AB

Bild av företag Leinar på taket AB

Vi är företaget som erbjuder kompletta takomläggningar i hela Göteborg med omnejd. Vi är specialiserade inom just takläggning, vilket gör att vi kan erbjuda dig den spetskompetens som krävs för att garantera ett säkert och tåligt tak som håller i många år framöver. Vi strävar alltid efter att vara bäst och målet är givetvis 100% kundnöjdhet!

Vi är ett välrenommerat företag som erbjuder kompletta takomläggningar i hela Göteborg med omnejd. Vi är specialiserade inom just takläggning, vilket gör att vi kan erbjuda dig den spetskompetens som krävs för att garantera ett säkert och tåligt tak som håller i många år framöver. Vi strävar alltid efter att vara bäst och målet är givetvis 100% kundnöjdhet! Snabbt - Vi jobbar snabbt och effektivt! Utdragna byggtider, försenade projekt, långa väntetider på offerter m.m. är inte helt ovanligt inom byggbranschen. Vi arbetar endast med ett till två projekt i taget för att minska byggtiden vilket i sin tur innebär taket utsätts för mindre risk under byggtiden. Vi svarar alltid på en offertförfrågan inom 24 h genom att ringa upp och boka en tid för husbesiktning. Efter en husbesiktning har vi som mål att kunden ska ha offerten i sin hand inom 48 h. Tryggt – Det ska kännas tryggt att anlita oss! Vi vet att takomläggning ofta är en stor investering och att det ibland finns en rädsla för att något oförutsett kommer ske. Därför är just trygghet ett utav Leinar på takets ledord. Vi kan säga att vi är bra på det ena och det andra men i slutändan är det kundens omdöme och upplevelse som har störst betydelse. Har vi uppnått kundens förväntningar? Här talar våra referenser sitt tydliga språk, då vi har en lång referenslista med nöjda kunder som du självklart kan kontakta innan du bestämmer dig! Vi tror att den bästa garantin för ditt tak är våra referenser och nöjda kunder, men givetvis lämnar vi även 10 års garanti på våra jobb. För att det ska kännas tryggt och enkelt har man en och samma kontaktperson från offert tills att takomläggningen är utförd. Det gör i sin tur att tillgängligheten vid eventuella frågor som dyker upp blir snabbt besvarade. Att ha en nära dialog med våra kunder är en självklarhet för oss! Utöver detta så har vi alla utbildningar samt certifikat som krävs; • BAS U och BAS P • Heta arbeten • Ställningsutbildning • SSG • Produktutbildade av Mataki • Vi innehar såklart även F-skatt och Allriskförsäkring. • Offert med fast pris Kvalité - Vi fokuserar på det vi är bäst på! För att kunna hålla en hög kvalité på våra tjänster har vi valt att specialisera oss inom dessa områden nedan. • Tegelpannor • Betongpannor • Ytpapp till garage/förråd • Tillhörande plåtslageri Vi jobbar med högkvalitativa produkter från välkända leverantörer såsom Benders och Monier för att säkerställa att ditt nya tak kommer att hålla i många år framöver. Alla våra takpannor är ytbehandlade för bästa möjliga skydd. Vi hoppas av vi får chansen att hjälpa just dig med ditt tak! Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Leinar på taket AB har utfört.

Leinar på taket!

BRF i Lilla Edet!

Komplett takomläggning med förlängda takutsprång. Vi fick uppdrag på 5 st BRF hus,och resultatet blev både snyggt och nöjda kunder!

Brant tak med vinklar

Ett vackert hus med vacker vy fick sig ett riktigt lyft efter en takomläggning!

Enplansvilla fick sig ett skönhetslyft!

Komplett takomläggning där hela undertaket byttes till ny råspont! Nu håller detta tak för både regn och höststormar!

Nytt tak i Olsfors

Komplett takomläggning i Olsfort. Kunden valde nya svarta pannor av Benders palema. Riktigt snyggt tycker vi!

Takomläggning, Göteborg

Takomläggning, Göteborg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Leinar på taket AB.

H

Takomläggning

Mycket proffsigt bemötande redan från anbud och Leinar på taket var effektiva och höll tiden som de lovade. Skulle jag byta tak igen så tvekar jag inte att anlita de igen.

– Hannu (2020-07-09)

C

Byte av tak Sadeltak

*)Omfattande besiktning före offertlämnande tillsammans med mig som presumtiv kund. *)Bra återkoppling på våra frågeställningar och en tydlig offert. *)Arbetet utfört inom överenskommen tidsram. *)Mycket bra mellanlagring (i direkt anslutning till byggnad, men absolut inte "störande") av allt skräp innan containersortering. *)Grovstädning efter arbetets avslutande - noggrant och exemplariskt. Är mycket nöjda med "Leinar på taket" och dess professionella utförande av takarbetet (uppfattar vi det som beställande kund/lekmän). Kan varmt rekommendera dem för uppdrag.

– Calle & Catarina Blomberg (2020-02-20)

Hantverkarens svar

Hej Calle och Catarina, Tack för ett jättefint och utförligt omdöme med bra betyg. Önskar er en fortsatt fin dag, Mvh David Leinar

V

Takarbete

Snabbt och proffesionellt lades hela taket om på bara några dagar och vi är mycket nöjda över resultatet. Tidsplanen och offert hölls.

– Veronica och Claes (2019-03-28)

Hantverkarens svar

Hej Claes & Veronica, Tack för ert fina omdöme, det var roligt att höra att ni är nöjda med allt! Jag önskar er en fin vår, Mvh David Leinar

O

Nytt tak

Takbyte på villa. Sköttes utomordentligt till ett fördelaktigt pris. De höll ordning och reda och resultatet var bra. Lite si o så med tider men med tanke på väder var det förståeligt.

– Olle (2018-11-08)

K

Tak på 2-familjsvilla i Götebor

Snabbt och bra utfört. Minus för att de slängt ner massa spik i grannens gräsmatta vid rivning i sen inte tyckte det behövdes plockas upp. De fick även åtgärda spikar som stack ut i huvudhöjd när man ska upp på råvinden. Lite svårt med kommunikation på svenska.

– Karin (2018-09-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt