Din Lokala Hjälpreda AB

Bild av företag Din Lokala Hjälpreda AB

Hej och välkommen till Din Lokala hjälpreda i Lidingö AB Vår specialitet är totalrenoveringar av Lägenheter och Villor, allt med egna anställda ! Vi utför även jobb såsom: Altaner Målningsarbeten Tvättstugor Kök Dränerings arbeten Sprängning och markarbeten Badrum vi är våtrums-certifierade Egna behöriga elektriker Behörigt och Auktoriserat VVS företag ingår även i Bad och Värme kedjan Vi erbjuder även mervärden såsom hjälp med inredning, rådgivning, inköp och planering av just ditt byggprojekt. Självklart innehar vi F-skatt och är försäkrade av IF entreprenad och Montage – Allrisk- och Ansvarsförsäkring. Väl mött, Jonny med personal

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Din Lokala Hjälpreda AB har utfört.

Badrumsrenovering

Detaljarbete vid badrumsarbete

Tvättstuga

Renovering av tvättstuga

Köksrenovering

Slutresultat, köksrenovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Detaljarbete vid köksrenovering

Platsbyggd garderob

Platsbygd garderob

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Din Lokala Hjälpreda AB.

F

Byte av ytterdörr och finsnickeri

Snabb och proffsig kommunikation från Jonny. Snickaren som kom var fantastiskt duktig, hade känsla för detaljer och tog inga genvägar. Slutresultatet blev riktigt snyggt.

– Fredrik (2020-10-28)

M

Montera handfat och byte av blandare

Jonny på din lokala hjälpreda kontaktade mig snabbt och dök upp på utsatt tid och dag med rörmokare. Rörmokaren var mkt kunnig och trevlig, han lagade vår blandare i dusch och monterade sedan en tvättho med tillhörande kran i vår tvättstuga. Detta gjorde han under några timmars arbete. Överlag var han mycket kunnig, proffsig och höll det snyggt och städat runt sig. Jag kan verkligen rekommendera Din lokala hjälpreda AB då de utför ett proffsigt jobb och är mycket trevliga i sitt bemötande.

– Mimmi Markström (2018-05-08)

U

Montera ny blandare och ny ho

Fick hjälp av Jonny från Din Lokala Hjälpreda med att byta ut och installera ny köksblandare samt ho. Det gick blixtsnabbt och arbetet var proffsigt. Vi fick besök på morgonen, allt var på plats och det var skinande rent när vi kom hem på em.

– Ursula (2018-04-26)

N

Rörmokare omgående för ca 1 dag arbete mellan 11-13 April

Ordnade med rörmokare på kort varsel. Riktigt bra och professionell rörmokare. Rekommenderas starkt

– NT (2018-04-15)

L

Lägenhetsrenovering

Vill du att din renovering ska gå snabbt och smärtfritt med önskat resultat? Ring Jonny. Renoverade hela min lägenhet förutom badrum och resultatet är toppen! Arbetet gick fort och i efterhand har jag till och med hört från grannar om hur trevliga killarna hade varit. Jonny var lätt att få tag om jag hade frågor och funderingar vilket gav mig som kund en trygg känsla genom hela projektet. Sist men inte minst höll budgeten som sattes innan byggstart. 5/5

– Love (2017-08-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt