Råda Väst Byggnads AB

Bild av företag Råda Väst Byggnads AB

Välkommen till Råda Väst Byggnads AB Vi är ett företag med 4 anställda. samtliga är utbildade i Sverige, med yrkesbevis. Och är kontinuerligt uppdaterade inom branschens regeländringar m.m. Vi utför i stort sett alla byggnadsprojekt, från grundplatta till tak, köksmonteringar och badrum. Vi har samarbetar även med erfarna underentreprenörer, som är behöriga inom respektive bransch. El, Vvs- kakelsättare med våtrumsbehörighet. Samt målare, plåtslagare och mattläggare. Vi är även medlemmar i Sveriges byggindustrier samt utbildade och certifierade av RBK i Bas P/U samt Platsgjutning betong klass 2 E-POST: peter@radabygg.se TELEFON: 076-851 79 98

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Råda Väst Byggnads AB har utfört.

Altan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Råda Väst Byggnads AB.

B

Tillbyggnad av villa. Tillbyggnad av ett matrum/skafferi (även källaren under matrummet)

Allt har löpt enligt planer och det som ulovats har levererats (och ibland lite mer) Mycket professionellt bemötande och leverans En firma som vi med värme och eftertryck kan rekommendera

– Berit o Jan (2020-02-26)

U

Ombyggnad/utbyggnad av toa till duschutrymme

Råda Väst Bygg AB byggde ett helkaklat duschrum i entrévåningen i vår villa. De rev ut en liten toalett och tog en del av ett intilliggande rum. Peter och hans anställda var lätta att samarbeta med och arbetet fungerade smidigt även med alla underleverantörer. Alla frågor fick svar och Peter hade bra förslag på hur viktiga detaljer skulle utföras. Arbetet var en bostadsanpassning och kontakterna mellan kommunen och Råda Väst fungerade också. Tidsramen höll. Vi är jättenöjda!

– Ulla Holmlid (2018-07-12)

S

Total renovering 50 kvm övervåning + nytt badrum

Är supernöjda med råda väst bygg. Totalrenoverade en hel övervåning, från golv till tak. Proffsigt gjort, höll byggtider och offert. Duktiga snickare som var noggranna och flexibla. Bra underleverantörer. Kan verkligen rekommendera Peter & co.

– Stina Mölnlycke (2018-01-12)

A

Råda Väst Byggnads AB har gjort väldigt mycket arbete hemma i vårat hem!!

* Lagt om vårat tak på huset. * Renoverat vårat badrum. * Byggt ett atterfallhus. * Utfört snickerier av olika slag. * Klätt våra innerväggar med pärlspont. * Byggt ett garage. Ger detta företag högsta betyg!! Fem stjärnor av fem!! Servicen utomordentlig och slutresultatet blev mycket tillfredsställande!! Kommer alltid att anlita Peter och hans företag när vi skall utföra något i vårat hem!!

– Annelie (2017-11-06)

S

Alla möjliga byggnations jobb

Betyg 6 stjärnor utav 5! Jäkligt bra helt enkelt!!!Bokar igen alla gånger!!

– Stefan (2017-11-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer