Solidmarr AB

Hej och varmt välkommen till Solidmarr AB! Vi gör allt inom byggnation och tar gärna ansvaret som totalentreprenör och tar in behöriga elektriker och rörmokare. Vi utgår från Tumba men jobbar i hela Storstockholm. Vi är idag 8 anställda och vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Lite av det vi jobbar med är följande: - Renoveringar - Tillbyggnader - Ombyggnationer - Köksrenoveringar - Badrum - Stenläggning mm. 2001-08-13 skapades Solidmarr som en enskild firma men 2009-09-22 ombildades firman till Solidmarr AB. Verksamheten är densamma och innehåller våtrums-behörighet. Solidmarr AB MARRE Adress: Solbacksvägen 21 147 41 TUMBA Telefon: 08 760 40 78 Mobilnummer: 0707 358 974 www.solidmarrab.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Solidmarr AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Solidmarr AB

Badrumsrenovering

-

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Solidmarr AB

Badrumsrenovering

-

Referensjobb "Altan och poolbygge" utfört av Solidmarr AB

Altan och poolbygge

-

Referensjobb "Stenläggning/plattor" utfört av Solidmarr AB

Stenläggning/plattor

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Solidmarr AB

Köksrenovering

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Solidmarr AB

Köksrenovering

-

Referensjobb "Byggprojekt" utfört av Solidmarr AB

Byggprojekt

-

Referensjobb "Tapetsering" utfört av Solidmarr AB

Tapetsering

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Solidmarr AB.

M

Riva ut kök och bygga sovrum där

Marre gav en offert med 120 timmars jobb och sa att arbetet skulle ta en vecka lite drygt. När arbetet är klart fakturerar han 308,5 timmar och arbetet tog drygt 7 veckor. Även om det uppkom några moment som tog mer arbete än beräknat kan jag inte få ihop hur det blir mer än 2,5 gånger fler timmar än i offerten. Marre har haft möjlighet att förklara hur det gick åt så många timmar och tog så lång tid. Men jag får ändå inte ihop det.

– Martin (2020-10-06)

S

Renovering eller ny altan

Efter kontakt kom företagets chef och gick igenom tilltänkt arbete. Tog ca 1,5 tim. Ritning gjordes och en offert kom efter ett par där. Arbetet började efter ytterligare ett par, måndag. De var två st. Ett par dagar tre. Rivning av befintlig altan en dag och nybygge ca 5,5 dagar. Utomordentligt genomfört. Kom punktligt kl 6.00 varje morgon och gick kl 16.00. Städade efter sig. Vi ställde ett uterum till förfogande, där de kunde dricka, äta och byta om. Inte en smula på golv eller bord. Allt lämnat i toppskick. Vi rekommenderar gärna Solidmarr AB.

– Siw och Roland (2020-07-31)

H

Ombyggnad av källare

Vi anlitade Solidmarr för att få hjälp att bygga om den ursprungliga källaren i vårt 100 år gamla hus. Det visade sig att hela fundamentet tillsammans med väggarna behövde förstärkas och alla markanlagda rör bytas innan nytt badrum kunde byggas. Ett jättestort arbete som fungerat fantastiskt bra avseende fortlöpande kommunikation, utförande och servicekänsla. De arbetare som vistades i vår källare dagligen var mycket trevliga och diskreta. Och viktigast av allt; vi är fantastiskt nöjda med resultatet!

– Hlne (2020-06-03)

H

byte av altangolv, plus bygga till

Mycket lyhörda, och gör allt för att uppfylla kundens önskemål. Bra kommunikation och information under arbetets gång. Blev mycket fint. Kan varmt rekommenderas.

– Helen (2020-04-17)

M

Bygga litet wc.

Under ca 2 veckor fick jag följande gjort hemma hos mig: • tillbyggt ett wc på övervåningen. • klinker i hallen på nederplan • nytt parkettgolv lagt på nederplan Bemötandet har varit fantastiskt. Kommunikationen har varit strålande... varje detalj där det fanns olika val blev jag kontaktad kring innan utförandet gjordes. Solidmarr kontaktade alla instanser som behövdes för att få tillgång till information för att inga överraskningar skulle uppstå... så förarbetet ingav oss stort förtroende gällande det professionella handhavandet av projektet. Vi kände oss prioriterade i både tid och utförande. Arbetet blev gjort med olika professionella hantverkare som samordnades av SolidMarr. Vi är mycket nöjda med slutresultatet där varje detalj har varit till belåtenhet. Vi kan starkt rekommendera SolidMarr. Vi har redan grannar som vill bygga ett wc på samma sätt efter att de fått se slutresultatet. Vi ger SolidMarr betyg 5 av 5 möjliga.

– Madeleine Sahlin (2019-04-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...