Solidmarr AB

Hej och varmt välkommen till Solidmarr AB! Vi gör allt inom byggnation och tar gärna ansvaret som totalentreprenör och tar in behöriga elektriker och rörmokare. Vi utgår från Tumba men jobbar i hela Storstockholm. Vi är idag 8 anställda och vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Lite av det vi jobbar med är följande: -Renoveringar -Tillbyggnader -Ombyggnationer -Köksrenoveringar -Badrum -Stenläggning mm. 2001-08-13 skapades Solidmarr som en enskild firma men 2009-09-22 ombildades firman till Solidmarr AB. Verksamheten är densamma och innehåller våtrums-behörighet. Solidmarr AB MARRE Adress: Solbacksvägen 21 147 41 TUMBA Telefon: 08 760 40 78 Mobilnummer: 0707 358 974 www.solidmarrab.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Solidmarr AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Solidmarr AB

Badrumsrenovering

-

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Solidmarr AB

Badrumsrenovering

-

Referensjobb "Altan och poolbygge" utfört av Solidmarr AB

Altan och poolbygge

-

Referensjobb "Stenläggning/plattor" utfört av Solidmarr AB

Stenläggning/plattor

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Solidmarr AB

Köksrenovering

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Solidmarr AB

Köksrenovering

-

Referensjobb "Byggprojekt" utfört av Solidmarr AB

Byggprojekt

-

Referensjobb "Tapetsering" utfört av Solidmarr AB

Tapetsering

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Solidmarr AB.

M

Bygga litet wc.

Under ca 2 veckor fick jag följande gjort hemma hos mig: • tillbyggt ett wc på övervåningen. • klinker i hallen på nederplan • nytt parkettgolv lagt på nederplan Bemötandet har varit fantastiskt. Kommunikationen har varit strålande... varje detalj där det fanns olika val blev jag kontaktad kring innan utförandet gjordes. Solidmarr kontaktade alla instanser som behövdes för att få tillgång till information för att inga överraskningar skulle uppstå... så förarbetet ingav oss stort förtroende gällande det professionella handhavandet av projektet. Vi kände oss prioriterade i både tid och utförande. Arbetet blev gjort med olika professionella hantverkare som samordnades av SolidMarr. Vi är mycket nöjda med slutresultatet där varje detalj har varit till belåtenhet. Vi kan starkt rekommendera SolidMarr. Vi har redan grannar som vill bygga ett wc på samma sätt efter att de fått se slutresultatet. Vi ger SolidMarr betyg 5 av 5 möjliga.

– Madeleine Sahlin (2019-04-26)

B

Total köksrenovering, rivning, golvläggning

Vi anlitade Solidmarr för totalrenovering av ett 80-talskök samt golvläggning och ytskicksrenovering i anslutande vardagsrum. Vi är mycket nöjda med Solidmarrs insats och koordinering som totalentreprenör för vår köksrenovering som involverade såväl finsnickeri, golvläggning, plattsättning, vattenrördragning, ventilation, att sätta in ny elcentral och dra ny el för att möta kraven hos ny häll och ugn samt att platsbygga en bardisk som avskiljer kök från vardagsrum. Deras insats gjorde att vår köksdröm förverkligades utan att vi själva behövde koordinera alla arbetsströmmar. Arbetet blev klart i tid och inom överenskommen budget. Deras finsnickeri, känsla för detaljer och kvalitet gör dessutom att vårt IKEA-kök ser platsbyggt ut och passar väl in i lägenheten i övrigt. Vi rekommenderar självklart Solidmarr för andra som vill totalrenovera sitt kök eller lägenhet.

– Björn (2019-04-17)

P

Snickeri och kök/badrum.

Vår bostadsrättsförening har under de senaste åren valt att anlita Soldimarr AB för många av föreningens renoveringar – både snickeri och kök/badrum. Då vi värdesätter fackmannamässigt och kompetent arbete/utförande, rimligt pris och enkel och problemfri kommunikation har vi fortsatt att anlita Solidmarr AB som har uppfyllt våra krav och behov. Vi kan därför rekommendera andra att anlita denna firma för liknande behov.

– Pia L Ordförande Brf Pumpan (2019-04-09)

A

Nya reglar i yttervägg

Vi anlitade Solidmarr för att byta ut reglar i yttervägg som var fuktskadade och är jättenöjda med resultatet. Information innan start och under arbetet var mycket bra samt all info om kostnader under arbetet, det gick snabbt och blev jättebra. Vi är supernöjda.

– Annelie & Peter (2019-03-19)

J

Omfattande jobb.

Solidmarr AB är lyhörda och flexibla i sin verksamhet, och är lätta att jobba med. Jag har anlitat dem till att renovera hus invändigt, bytt utvändiga tak och gjort ombyggnationer i ekonomibyggnader. De är ett kostnadseffektivt alternativ på marknaden. De får betyget 4 av mig.

– Johan (2019-03-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...