Solidmarr AB

Bild av företag Solidmarr AB

Hej och varmt välkommen till Solidmarr AB! Vi gör allt inom byggnation och tar gärna ansvaret som totalentreprenör och tar in behöriga elektriker och rörmokare. Vi är idag 8 anställda och vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi jobbar i hela Storstockholm. Lite av det vi jobbar med är följande: - Renoveringar - Tillbyggnader - Ombyggnationer - Köksrenoveringar - Badrum - Stenläggning mm. 2001-08-13 skapades Solidmarr som en enskild firma men 2009-09-22 ombildades firman till Solidmarr AB. Verksamheten är densamma och innehåller våtrums-behörighet. Solidmarr AB MARRE

Text visas om bilden är trasig Solbacksvägen 21 147 41 TUMBA Telefon: 08 760 40 78 Mobilnummer: 0707 358 974 www.solidmarrab.com Slutresultat som ger nöjda kunder!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Solidmarr AB har utfört.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Altan och poolbygge

Stenläggning/plattor

Köksrenovering

Köksrenovering

Byggprojekt

Tapetsering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Solidmarr AB.

C

Större kök efter rivning av vägg, nytt badrum

Solimarr med ägaren Marre i spetsen hjälpte oss med stambyte, nytt badrum och kök i vår villa i betong från 1958. Marre och hans anställda byggare Martzyn och Rafay var trevliga och kunniga. Marre är alltid glad och snabb att återkoppla och är lätt att få tag på. Han har även mycket duktig elektriker och rörmokare som samarbetspartners. I vårt fall var kontakt med konstruktör nödvändig och den kontakten kunde Marre också förmedla. Till alla fakturor bifogas underlag och bygget avslutades med de intyg som utlovats (säkert vatten och kvalitetsdokument).

– Catarina (2022-09-01)

L

Utbyggnad av altan.

Vi anlitade ett flertal företag för vår utbyggnad av altanen och Solidmarr var mycket snabba att komma ut och titta på plats samt lämna offert. De var inte billigast av dom vi kontaktade men vi kände att de var mycket professionella och såg direkt små detaljer som var viktiga att tänka på i utförandet som ingen av de andra hade lagt märke till så det blev avgörande för oss. Arbetet kunde påbörjas snabbt och de var otroligt effektiva och snabbt klara. De hittade också en jätte bra lösning för att underlätta markarbetet som sparade in både pengar och tid. De kom även med bra förslag på utformning och design som vi i efterhand känner var helt rätt beslut även om vi innan fick fria händer att välja innan. Alla var mycket trevliga och tillmötesgående, ställde frågor längs arbetets gång och fick bra återkoppling. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Solidmarr AB. BETYG 5

– Linda (2021-06-30)

B

Förråds byggnad

Blev ett förråd som överträffade mina förväntningar.Det var en bra dialog under hela byggtiden och tidplanen hölls till belåtenhet. Några mindre justeringar som behövde göras mot slutet sköttes på ett mycket bra sätt. Är helt nöjd med utförandet och kunnig personal. Jag kan varmt rekomendera Solidmarr som en hantverkare som står för sitt ord.

– Börje (2021-05-25)

M

Riva ut kök och bygga sovrum där

Marre gav en offert med 120 timmars jobb och sa att arbetet skulle ta en vecka lite drygt. När arbetet är klart fakturerar han 308,5 timmar och arbetet tog drygt 7 veckor. Även om det uppkom några moment som tog mer arbete än beräknat kan jag inte få ihop hur det blir mer än 2,5 gånger fler timmar än i offerten. Marre har haft möjlighet att förklara hur det gick åt så många timmar och tog så lång tid. Men jag får ändå inte ihop det.

– Martin (2020-10-06)

S

Renovering eller ny altan

Efter kontakt kom företagets chef och gick igenom tilltänkt arbete. Tog ca 1,5 tim. Ritning gjordes och en offert kom efter ett par där. Arbetet började efter ytterligare ett par, måndag. De var två st. Ett par dagar tre. Rivning av befintlig altan en dag och nybygge ca 5,5 dagar. Utomordentligt genomfört. Kom punktligt kl 6.00 varje morgon och gick kl 16.00. Städade efter sig. Vi ställde ett uterum till förfogande, där de kunde dricka, äta och byta om. Inte en smula på golv eller bord. Allt lämnat i toppskick. Vi rekommenderar gärna Solidmarr AB.

– Siw och Roland (2020-07-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt