Bad & Kakel i Linköping AB

Bild av företag Bad & Kakel i Linköping AB
Välkomna till Bad & Kakel i Linköping AB Bad & Kakel startade 2007 och vi består av plattsättare, rörmontörer, snickare målare, verkmästare samt butikspersonal. Vi är en installationsfirma med butik och vår huvudsyssla är renoveringar och ombyggnader av badrum. Vi gör alla moment själva, kakelarbeten, VVS arbeten, snickeriarbeten samt måleriarbeten. Elarbeten utföres av en samarbetspartner. Vi har en samlad branscherfarenhet på mer än 100 år. Peter, som är ägaren av verksamheten, har en lång erfarenhet inom badrumsbranschen, närmare bestämt över 25 år. För oss är det viktigt att bygga upp en tillit för att du som kund ska känna dig trygg och det gör vi genom vår erfarenhet, expertis, korrekta prisförslag samt en tillmötesgående och trevlig personal. Går du i tankar på att renovera ditt badrum? Då är det till oss du ska vända dig för att få en suverän upplevelse och ett resultat du kommer vara nöjd med! Vi är certifierade av Byggkeramikrådet och Auktorisation Säkervatten. Vi har butik med badrumsutrustning samt kakel och klinker. Välkomna med just er förfrågan! Peter Westling med personal 073-361 08 90

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bad & Kakel i Linköping AB har utfört.

Säker Vatteninstallation.

Självklart har vi Säker Vatteninstallation.

Byggkeramikrådet.

Självklart är vi behöriga via BKR.

Renovering.

Komplett badrumsrenovering.

Renovering.

Komplett badrumsrenovering.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bad & Kakel i Linköping AB.

D

Badrumsrenovering

Slutresultatet är vi nöjda med men processen för att komma i mål lämnade en del att önska. Väldigt dålig information och planering från deras sida inför jobbet. Mycket som ej var bestämt när jobbet drogs igång. När oklarheter dök upp var man inte alltid så bra på att kommunicera utan "gissade" hellre hur vi ville ha det. Obefintlig arbetsledning från deras sida, istället fick vi snarare turas om att jobba hemifrån. Ägaren blev rejält otrevlig när jag frågade om det var korrekt att bygga upp väggarna med OSB-skivor. Majoriteten av hantverkarna som utförde arbetet var dock duktiga och trevliga att ha att göra med. De ville inte göra någon slutbesiktning utan hänvisade oss till att "höra av oss om vi upptäckte fel". Vi har inte jättestor erfarenhet av att anlita hantverkare men jag misstänker att det kan gå annorlunda till.

– David (2023-12-12)

Hantverkarens svar

Vi tackar för ert omdöme av oss, även om vi inte känner igen oss i beskrivningen av hur arbetet utförts, så är det ju hur ni uppfattat att det gått till, vi tar till oss era synpunkter och ser över hur vi ska kunna vara det serviceföretag vi vill vara. Peter Westling Bad & Kakel AB

T

Helentreprenad toalett och badrum blir ett lite större badrum

Trevlig och inlyssnande personal som kom med professionella och bra förslag/idéer . Smidig renovering trots att vi bodde hemma under största tiden.

– Therese (2021-02-15)

H

Trevligt bemötande

Trevligt och personligt bemötande. Duktiga och bra hantverkare som hela tiden ansträngde sig extra för att vi skulle bli nöjda. Rekommenderas varmt.

– Henrik (2020-06-23)

P

Totalrenovering av vårt badrum

Bad&Kakel genomförd totalrenovering av vårt badrum ca 6 kvm, kakel, golvplattor,sten, sänkning tak, nya möbler. Vi är jättenöjda med resultatet, priser och tider enligt offerten. Betyget blir en 5:a.

– Peter M (2020-06-10)

M

Renovering av Badrum

Vi har anlitat Bad & Kakel i Linköping för en helrenovering av vårt badrum. Det pris och den tid som överenskommits hölls, och vi är jättenöjda med resultatet. Dessutom fick vi ett mycket bra bemötande hela vägen, från alla inblandade. Betyget blir en solklar femma.

– Monica (2016-07-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt