Tezab mark&maskin AB

Bild av företag Tezab mark&maskin AB

Tezab Mark & Maskin AB Har lång erfarenhet av olika mark och anläggnings projekt i olika storlekar. Med kunnig utbildad personal, utför vi kompletta grunder för villor, industrier. trädgårdsanläggningar, plattläggning, murar. Dränering, isolering. Enskilda avlopp, diplomerad. Byggnation av skogsvägar. Uthyrning av sorteringsverk, banddrivet 25 ton. Kapacitet upp till 500 ton/tim Sortera era befintliga schakt/jordmassor. Uthyrning band/hjulgrävare med förare. Yttre fastighetsskötsel, Gräsklippning,rabatter,häckar. Snöröjning,sandning.

https://www.facebook.com/Tezab-Mark-Maskin-AB-101264829718040

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Tezab mark&maskin AB har utfört.

Paddelbana

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tezab mark&maskin AB.

B

Schaktjobb för sanering av vatten och avlopp

Vi har haft Tezabs maskiner inne på många olika jobb som schakt för sanering vatten avlopp. Vi har mycket ramavtals jobb så dom har varit inhyrda av oss på timme. Både på stora jobb och mindre, duktiga grävmaskinistrar. Betyg 5, man kan lita på dom.

– Bojje Eliasson Arbetsledare Mark & Miljö i Ljungby AB (2023-10-04)

Y

Anlägga trädgård och plattan till grunden

Dom hjälpte mig med att anlägga trädgård och plattan till grunden, även förberedande tomt-arbete. Jobbet utfördes på ett alldeles utmärkt sätt inom alla delar. Kontakten fungerade också alldeles utmärkt! Jag skulle utan tvekan ge bolaget absolut högsta betyg.

– Yngvi F (2023-08-05)

M

Dränering samt byte av avloppsrör m.m.

De hjälpt oss med flera projekt. De har dränerat runt vår källare, bytt avloppsrören under golven i vår källare, grävt nytt avlopp med infiltration på vår tomt och lagt ny gräsmatta på trädgården. Vi är väldigt nöjda med allt de gjort. De var väldigt trevliga och tillmötesgående i allt vi undrade. De kunde hjälpa oss fort och de prioriterade att göra färdigt jobbigt så fort de kunde. Tonny svarade alltid i telefon och han visade också att han ville att vi skulle vara nöjda. De får en 5a i betyg för allt de gjort här.

– Matilda & Anton (2023-07-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt