HBB BYGG Kommanditbolag

Hej och välkommen till HasseSnickare.se / HBB BYGG. Kunniga och som täcker hela registret. Utför allt inom Rot. - Snickeri - badrum -kök - tillbyggnad - tak - fasader målning och stambyten. Inget är främmande för oss och dessutom sociala trevliga och aldrig omöjliga. Vi har ideér, plockar fram arkitekten och konstruktören och hittar lösning till dig när det behövs. Lämnar givetvis garanti på våra arbeten och lämnar inte vårt arbete förrän vi utfört det vi kontrakterat. Tar helhetsansvar och du slipper hålla i en massa trådar och planering. Lämna ditt objet till oss och bli nöjd. Bästa Hälsningar från HasseSnickare/ Hans

SMÅTT SOM STORT MED LIKA STORT ENGAGEMANG OCH NOGGRANNHET! DU SOM KUND ÄR VIKTIG FÖR OSS! Jag som leder HasseSnickare är upp i åren med en mycket brett kunnande. Den gamla stammen av byggare som vinnlagts sig att vara professionell över hela registret. Om ni anlitar HasseSnickare behöver ni inte ha en massa hantverkare som ni måste vänta på utan vi täcker det mesta under vår hatt. Såväl som bygg, el, vvs och målning. Och får därmed flyt på arbetet utan tidsförluster. Vi har idéer, och hjälper dig gärna och spånar om hur du ska utforma och hitta tekniska lösningar för ditt drömbygge. Vi tar hand om hela projektet och du som kund kan koppla av. Du följer alltid dagligen projektets utveckling (kostnader och vart som utförts under dagen) löpande varje dag på vår unika hemsida. Bra referenser, fackmannamässigt utfört, pålitlig, social och håller vad vi lovar. Vi hörs! Bästa Hälsningar från HasseSnickare/ Hans

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HBB BYGG Kommanditbolag.

V

Våtrumsmatta i garderob

Noggrant och väl utfört arbete. Trevligt bemötande och en lösningsorienterad inställning som resulterat i en väldigt nöjd kund. Kan varmt rekommendera detta företag.

– Vilhelm (2021-12-16)

E

Montering av Badrumsmöbler 4 kvm

Hasse är väldigt duktig och gjorde ett grymt bra jobb. Det gick väldigt smidigt eftersom han var flexibel, punktlig,  duktig och även trevlig som person. Nu återstår endast att se hur han arbetar vid eventuellt garantiärende.

– Emilio (2021-08-15)

J

Bredspackling och målning av kök

Hasse på HBB är trevlig och flexibel och var verkligen mån om att göra oss nöjda, både gällande pris och arbetets utförande (vilket vi blev).

– Jon & Anna (2020-06-30)

J

Järnvitriol attefallshus och bastu

Mycket proffsig och erfaren. Stugorna som skulle målas ligger i skärgården men det medförde inga problem. Jobbet blev skickligt och effektivt utfört. Vi blev väldigt nöjda och kommer definitivt anlita dem igen vid behov. Kom även med tänkvärda förslag kring vidare utformning av fastigheten vilket var mkt uppskattat.

– Jennie (2020-04-25)

A

Spackla och måla köksvägg

Vi är väldigt nöjt med jobbet som Hans gjorde i vårt kök. Han jobbade ordentlig, snabbt och kommunikationen var också bra. Han fixade allt i en väldigt kort period och vi behövde inte att oroa oss allt om saker som material, så det var lugnt för oss.

– Anna (2020-04-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...