HBB BYGG Kommanditbolag

Bild av företag HBB BYGG Kommanditbolag

Hej och välkommen till HasseSnickare.se / HBB BYGG. Kunniga och som täcker hela registret. Utför allt inom Rot. - Snickeri - badrum -kök - tillbyggnad - tak - fasader målning och stambyten. Inget är främmande för oss och dessutom sociala trevliga och aldrig omöjliga. Vi har ideér, plockar fram arkitekten och konstruktören och hittar lösning till dig när det behövs. Lämnar givetvis garanti på våra arbeten och lämnar inte vårt arbete förrän vi utfört det vi kontrakterat. Tar helhetsansvar och du slipper hålla i en massa trådar och planering. Lämna ditt objet till oss och bli nöjd.

Jag som leder HasseSnickare är upp i åren med en mycket brett kunnande. Den gamla stammen av byggare som vinnlagts sig att vara professionell över hela registret. Om ni anlitar HasseSnickare behöver ni inte ha en massa hantverkare som ni måste vänta på utan vi täcker det mesta under vår hatt. Såväl som bygg, el, vvs och målning. Och får därmed flyt på arbetet utan tidsförluster. Vi har idéer, och hjälper dig gärna och spånar om hur du ska utforma och hitta tekniska lösningar för ditt drömbygge. Vi tar hand om hela projektet och du som kund kan koppla av. Du följer alltid dagligen projektets utveckling (kostnader och vart som utförts under dagen) löpande varje dag på vår unika hemsida. Bra referenser, fackmannamässigt utfört, pålitlig, social och håller vad vi lovar. SMÅTT SOM STORT MED LIKA STORT ENGAGEMANG OCH NOGGRANNHET! DU SOM KUND ÄR VIKTIG FÖR OSS! HBB BYGG KB / (HasseSnickare.se) Hans Brynte +46733590890 info@hassesnickare.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HBB BYGG Kommanditbolag.

L

Badrumsrenovering

Hans gjorde badrummet för oss Anpassade den till mera handikappvänlig Taket som läckte fixade han Ett takfönster lika så En trappa mot taket Hans var mycket noga och trevlig person

– Lola (2023-10-25)

R

Golvmatta i duschrum

Hasse gjorde ett jättefint jobb. Noggrann, och berättade vad han gjorde. Vi är nöjda!

– Rolf och Maud (2023-06-19)

B

Byte av toalettstol till högre t.ex. IFÖ Spira 626

Via kontakt med BraByggare har jag fått hjälp av Hans Brynte och är på alla sätt nöjd med hans arbete med toalettbyte; trevligt bemötande, noggrant utförande och efterföljande rengöring.

– Birgitta (2022-08-17)

V

Våtrumsmatta i garderob

Noggrant och väl utfört arbete. Trevligt bemötande och en lösningsorienterad inställning som resulterat i en väldigt nöjd kund. Kan varmt rekommendera detta företag.

– Vilhelm (2021-12-16)

E

Montering av Badrumsmöbler 4 kvm

Hasse är väldigt duktig och gjorde ett grymt bra jobb. Det gick väldigt smidigt eftersom han var flexibel, punktlig,  duktig och även trevlig som person. Nu återstår endast att se hur han arbetar vid eventuellt garantiärende.

– Emilio (2021-08-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt