HBB BYGG Kommanditbolag

Hej och välkommen till HasseSnickare.se / HBB BYGG. Kunniga och som täcker hela registret. Utför allt inom Rot. - Snickeri - badrum -kök - tillbyggnad - tak - fasader målning och stambyten. Inget är främmande för oss och dessutom sociala trevliga och aldrig omöjliga. Vi har ideér, plockar fram arkitekten och konstruktören och hittar lösning till dig när det behövs. Lämnar givetvis garanti på våra arbeten och lämnar inte vårt arbete förrän vi utfört det vi kontrakterat. Tar helhetsansvar och du slipper hålla i en massa trådar och planering. Lämna ditt objet till oss och bli nöjd. Bästa Hälsningar från HasseSnickare/ Hans

SMÅTT SOM STORT MED LIKA STORT ENGAGEMANG OCH NOGGRANNHET! DU SOM KUND ÄR VIKTIG FÖR OSS! Jag som leder HasseSnickare är upp i åren med en mycket brett kunnande. Den gamla stammen av byggare som vinnlagts sig att vara professionell över hela registret. Om ni anlitar HasseSnickare behöver ni inte ha en massa hantverkare som ni måste vänta på utan vi täcker det mesta under vår hatt. Såväl som bygg, el, vvs och målning. Och får därmed flyt på arbetet utan tidsförluster. Vi har idéer, och hjälper dig gärna och spånar om hur du ska utforma och hitta tekniska lösningar för ditt drömbygge. Vi tar hand om hela projektet och du som kund kan koppla av. Du följer alltid dagligen projektets utveckling (kostnader och vart som utförts under dagen) löpande varje dag på vår unika hemsida. Bra referenser, fackmannamässigt utfört, pålitlig, social och håller vad vi lovar. Vi hörs! Bästa Hälsningar från HasseSnickare/ Hans

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HBB BYGG Kommanditbolag.

E

Montering av Badrumsmöbler 4 kvm

Hasse är väldigt duktig och gjorde ett grymt bra jobb. Det gick väldigt smidigt eftersom han var flexibel, punktlig,  duktig och även trevlig som person. Nu återstår endast att se hur han arbetar vid eventuellt garantiärende.

– Emilio (2021-08-15)

J

Bredspackling och målning av kök

Hasse på HBB är trevlig och flexibel och var verkligen mån om att göra oss nöjda, både gällande pris och arbetets utförande (vilket vi blev).

– Jon & Anna (2020-06-30)

J

Järnvitriol attefallshus och bastu

Mycket proffsig och erfaren. Stugorna som skulle målas ligger i skärgården men det medförde inga problem. Jobbet blev skickligt och effektivt utfört. Vi blev väldigt nöjda och kommer definitivt anlita dem igen vid behov. Kom även med tänkvärda förslag kring vidare utformning av fastigheten vilket var mkt uppskattat.

– Jennie (2020-04-25)

A

Spackla och måla köksvägg

Vi är väldigt nöjt med jobbet som Hans gjorde i vårt kök. Han jobbade ordentlig, snabbt och kommunikationen var också bra. Han fixade allt i en väldigt kort period och vi behövde inte att oroa oss allt om saker som material, så det var lugnt för oss.

– Anna (2020-04-14)

M

ombyggnad av toalett med inredning av ny dusch

Vill ej rekommendera, flera av jobbarna saknade utbildning, oprofessionella, och arbetet blev mycket kostsamt.

– Missnöjd (2020-01-07)

H

Hantverkarens svar

Insinuant kommentar och grav desinformation. Kund stod för, projektledning, arbetsledning och önskade arbetare för renovering av sin hyresfastighet på 8 lägenheter förutom sin privata villa, under de 4 månader från juli-okt 2019 som arbetet pågick. Kund gjorde löpande beställning av många typ av projekt direkt till inhyrd arbetare. Poängterade hela tiden att vi ska få betalt för våra arbeten som vi utför, når hon förstod att jag var lite bekymrad över allt hon önskade ha utfört. Jag påtalade vida arbetes början vad det förmodligen kommer att kosta. Vi tillhandahöll yrkesman vald efter kunds eget önskemål samt elektriker och rörmokare, alla yrkesutbildade och mycket duktiga. Kund var mycket nöjd över arbetarnas utförande. Vi fakturerade 8 gånger för olika projekt. När vi skulle ha betalt för den 7:e fakturan började vi få allvarliga problem med betalning. Och den sista fakturan för elarbeten som kund inte haft någon erinran mot förstod vi att kund har ekonomiska problem. Då plötsligt efter att ha varit toppennöjd får vi se detta gensvar efter 3 månader efter arbetes slut på Bra Byggares omdömen. Vi förstår ingenting???? Vi totalrenoverade stor del av hela hennes hyresfastighet. När hon fick allt gjort och utfört som hon önskade visade det sig att hon inte har pengar att betala för inhyrda utbildade yrkesmän. Tråkigt att som entreprenör att råka ut för oseriösa beställare som hotar och säger att de ska skada oss och som använder sociala media för att få oss att inte kräva in betalning för utfört arbete. Mycket ledsen HasseSnickare.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...