DAVIDs Bygg och Heminredning AB

Bild av företag DAVIDs Bygg och Heminredning AB

Hej och välkommen till DAVIDs Bygg och Heminredning AB Vårt företag erbjuder högkvalitativa tjänster inom Bygg och möbeltillverkning. Vi utför också dekorering och renoveringstjänster åt privatpersoner och företag. Våra specialister har både idéer och kunskap för att hjälpa dig till med att skapa fina och smarta inredningar på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller önskan om mer information! VÅR FILOSOFI Nöjda kunder är det viktigaste hos oss! Därför anpassar vi oss alltid efter dina individuella behov och speciella önskemål. Tillsammans med dig planerar vi noggrant vad som ska göras. Våra professionella tjänster samt personlig service av maximal kvalitet hjälper oss att skapa bra kundrelationer och få fler nöjda kunder. VÅRA TJÄNSTER Totalrenovering inom/utomhus Nybyggnation Ombyggnation Tillbyggnation El/VVS Möbeltapetsering mm BYGG OCH RENOVERING Vårt företag erbjuder en rad olika bygg- och renoveringstjänster för hus och lägenheter, barer och restauranger, hotell och kontor. Idag utför vi bland annat markarbete, snickeri, tapetsering, inomhus- och utomhusmålning. Dekorering kan inkluderas. Våra erfarna medarbetare åtar sig både större och mindre bygg- och renoveringsuppdrag. Vi strävar hela tiden efter att ta fram effektiva och kundanpassade lösningar och leverera bästa möjliga resultat. Kontakta oss så hjälper vi till med just ditt drömprojekt! Kontaktperson INFO@DBHI.SE

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DAVIDs Bygg och Heminredning AB har utfört.

Altan

ALTAN PÅ BLOCKSTIGEN 2 186 53 VALLENTUNA KONTAKT Namn: Babak Ahi Telefon: 070-601 16 15

MÖBELTAPETSERING

MÖBELTAPETSERING PÅ GRAND HOTEL Grand Hotel inredare Arvid Höglund arvidhoglund@hotmail.com

LÄGENHETSRENOVERING

LÄGENHETSRENOVERING KONTAKT Namn: Nathalie Mesias Telefon: 076-838 48 95 E-post: nathaliemesias@hotmail.com Namn: Daniel Bruno Matzui Telefon: 076-812 33 83 E-post: daniel.bruno.matzui@gmail.com

Altan

ALTAN PÅ BLOCKSTIGEN 2 186 53 VALLENTUNA KONTAKT Namn: Babak Ahi Telefon: 070-601 16 15

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DAVIDs Bygg och Heminredning AB.

K

Tillbyggnad kök.

Vi är supernöjda med hur projektet genomfördes. Alla var väldigt trevliga och professionella! En varm rekommendation från oss!

– Kristin (2024-03-05)

M

Tillbyggnad 2 våningar sluttningshus

Davids bygg har gjort vår tillbyggnad i två plan samt altan, med trappa. Arbetet har utförts helt enligt upprättat kontrakt och tidsplan. Gevorg och hans killar är hårt arbetande och mycket duktiga! Integration av tillbyggnaden med sadeltak med befintligt tak var ganska komplext men utfördes med stor noggrannhet och blev jättebra. Ytfinish på putsning i orangeri och spackling är perfekt! De har varit lyhörda för våra önskemål och åtgärdat alla detaljer enligt våra önskemål. Upplägget med att de tar helhetsansvar för inköp, bygg, målning, vvs och el är jättebra! Tillbyggnaden är nu klar och vi är supernöjda och kommer anlita dem igen för andra projekt!

– Marcus (2023-08-06)

H

Altan, uterum, bod, carport

Vill bemöta deras förmåga att vara lyhörda för kunds önskemål. "David" har alltså inte byggt något hos oss utan valdes bort redan på offertförfrågan genom sin oförmåga läsa bifogat material samt möta enkla önskemål som med ren effekt slösade bort vår tid i vårt pågående projekt. Vi hade valt att sända ett detaljerat underlag för offert inklusive budget, med önskan om att intresserade leverantörer skulle gå igenom och återkomma med bekräftelse på de saker som den innefattade innan vi bokade möte. Detta för att slippa lägga tiden på möten innan man vet att man är intresserad. Vi hade bifogat bilder, tydliga texter och klara besked om vad som skulle ingå och inte. De bekräftar budget och begär möte, vi påpekar att de måste komma förberedda med beskrivningar på sin plan och med tillhörande frågor och att vi förväntar oss en detaljerad offert som effekt av mötet. Detta uteblev, trots deras bekräftelse. Mötet gav inte mer än att vi ganska snabbt insåg att de inte förbereder sig, inte har läst det vi skriver och att de sedan inte kom tillbaka med en detaljerad offert utan mer en fragmenterad kopia på vårt redan sända material med en felaktigt tolkad budget gjorde mig besviken på den insats jag lagt i tid på detta bolag. Det är ganska respektlöst att slösa sin eventuella kunds tid med att försöka lura till sig ett möte för att man inte orkar följa kunds anvisning. Vad syftet egentligen var med att träffas från deras sida, står oklart för mig. Det var oavsett inte samma syfte som det jag redan från första kontakt lyst som en för oss avgörande fråga. (Hade skapat offertunderlaget för att undvika att slösa tid på möten som egentligen bara leder till samma sak. Hade lagt timmar på detta underlag, med ritningar, bilder och förklaringar). Jag kan inte rekommendera detta bolag pga av denna brist. Som sökande uppmanar jag till försiktighet i kontakten med detta bolag. Till bolaget uppmanar jag till ökad lyhördhet och tipset om att läsa det en önskad kund skriver, det innehåller allt som oftast det vi vill ha ut av affären.

– Håkan Hansson (2018-11-30)

K

Lägga golvvärme och trägolv, klinkers

Bra och snabbt jobb! Duktiga på att jämna ut golvet . Vi är nöjda och kan tänka oss att använda dem igen vid ev ytterligare jobb !

– K wahlqvist (2018-07-17)

A

renovering badrum 6 kvm

Mycket skickliga hantverkare som gjorde en totalrenovering av vårt badrum. De kommunicerade bra med oss som inte var på plats när jobbet gjordes och var också hjälpsamma och hämtade ut våra beställda grejor utan krångel. Mycket fint arbete som gjordes i tid!

– Anders Lind (2018-07-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt