Badrum i Sverige AB

Badrum i Sverige AB utför renoveringsarbeten och nybyggnationer i lägenheter och villor, kök och badrum. Gör även El- och VVS-installationer. Samarbetspartner, El Power Tjänst i Stockholm AB, har behörighet från EL-säkerhetsverket. Samarbetspartner, ML VVS har behörighet från Säker Vatten. https://www.elsakerhetsverket.se/ https://www.sakervatten.se/company/500662/ml-vvs-ab Inget jobb är för litet eller stort. Jag är även kontrollansvarig N, KA Certifikat nr SC0542-15. Välkommen Erik Staaf Badrum i Sverige AB 070-426 05 70

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Badrum i Sverige AB.

K

badrumsrenovering

Av olika anledningar drog renoveringen tyvärr ut på tiden men vi är ändå glada över att vi anlitade en reko entreprenör som lyssnade på oss och inte gav upp. Vi är mycket nöjda med det färdiga resultatet och kan rekommendera "Badrum i Sverige"

– Kirsten och Kent (2021-10-10)

E

Värmegolv i kök och ev hall

Proffsigt och väl utfört. Tillgänglig projektledning. Kan varmt rekommenderas.

– Eva & Björn (2020-12-20)

R

Byta badkar mot duschkar med skjutdörrar

Vi lade till i arbetet att renovera 2 väggar och en del målning. Det fungerade bra så jag är nöjd.

– Roger Åslund (2020-12-17)

C

Sätta upp duschvägg

Smidig kommunikation och möte kring arbete, bra pris och trevligt bemötande. Proffesionellt utfört arbete - vi är helnöjda!

– Christoffer (2018-11-03)

E

Gammalt badrum som ska rivas ner och återuppbyggas

Staff byggkonsult var hos oss och rev ner ett gammalt badrum, innervägg, kakel, klinkers möbler allt revs ut för att sedan byggas upp igen med rör, el, kakling, ommålning av dörr och snickerier till ett jättefint luftigt badrum. Vi är jättenöjda med resultatet och arbetet gjordes nästan på utsatt tid (inget som gjorde något). Väldigt samarbetsvilliga och duktiga hantverkare som utförde arbetet med stor kompetens, de kom tillbaka och justerade/installerade det som inte levererats på tid. Erik Staaf är alltid lätt att nå, hjälpsam och har god kontroll över arbetet och har även bra förslag när man hamnar i frågeställningar över olika lösningar.

– Elisabet och Peter Demner (2018-01-29)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...