ByggRakt Stockholm AB

BYGGRAKT är en byggfirma som levererar kvalitet rakt igenom. Alltid till ett fast och förutbestämt pris med fulla garantier åt privat personer och företag. ByggRakt arbetar såväl med privatkunder som med förvaltningsbolag och företag, våra åtaganden begränsas enbart av att vi skall kunna ge alla våra kunder en personlig och bra service. Vår affärsidé är att skräddarsy offert efter våra kunders behov - och att snabbt anpassa vår verksamhet efter era önskemål.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ByggRakt Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Takarbete pågår" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Takarbete pågår

Referensjobb "Badrumskomod" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Badrumskomod

Badrumskomod

Referensjobb "Nybyggnation på gång" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Nybyggnation på gång

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Nytt tak - Takrenovering" utfört av ByggRakt Stockholm AB

Nytt tak - Takrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ByggRakt Stockholm AB.

L

Ny värmepanna

Jag har fått bra, snabbt och prisvärt jobb utfört av er i samband med mitt värmepanneutbyte. Jag kommer kontakta er framöver för fler arbeten.

– Lasse (2021-04-26)

L

Totalrenovering av studio samt kök

Renovering av min designstudio och kök. En totalrenovering där allt har bytts ut. Nytt kök med vitvaror. Nya golv. Puts och målning av tak och väggar. Delvis nya el dragningar. Samuel Hanna från Byggrakt har varit min projektledare och kontaktperson. Jag är super nöjd med arbetet och ombyggnadsresan har varit väldigt smidig och jag fått ett väldigt kunnigt bemötande. Jag är designer och estet och väldigt noga med detaljer och finish. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och kommer definitivt att kontakta Samuel och Byggrakt vid framtida renoveringar.

– Lars Wallin (2021-04-14)

M

Renovering av biograf

Vi renoverade och fräschade upp vår entré samt vår baldakin till biografen tillsammans med Byggrakt i december 2020. Alltigenom proffsig och kommunikativ firma, till bra pris! De fixade allt från byggjobb, till måleri och puts av stengolv och vi blev mycket nöjda

– Mathias Rost Verksamhetsledare Zita Folkets Bio (2021-04-07)

K

Nytt kök

Samuel har hållit i det digra projektet att riva ur och bygga upp ett helt nytt kök åt min mamma. Köket blev verkligen superfint! Vi är så nöjda med både resultaten och det trevliga bemötandet och den höga servicenivån från början till slut.

– Kristina J Westman (2021-04-06)

A

Kök med vattenskador

Vi har under en period haft ett antal byggarbetare på besök som har arbetat med vårt kök på grund av vattenskador. Samuel från Byggrakt Stockholm AB skötte jobbet från dag ett med att intruera byggarbetarna om vad som ska göras och hur arbetet ska gå till. Vi som kunder är väldigt nöjda med Samuel och hans byggarbetare med hur de har jobbat under hela arbetsprocessen. Ifall något skulle hända i framtiden, så kommer vi att kontakta Samuel från Byggrakt Stockholm AB igen då vi blev jättenöjda med allt.

– Ashkan M (2021-03-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...