ByggRakt Stockholm AB

BYGGRAKT är en byggfirma som levererar kvalitet rakt igenom. Alltid till ett fast och förutbestämt pris med fulla garantier åt privat personer och företag. ByggRakt arbetar såväl med privatkunder som med förvaltningsbolag och företag, våra åtaganden begränsas enbart av att vi skall kunna ge alla våra kunder en personlig och bra service. Vår affärsidé är att skräddarsy offert efter våra kunders behov - och att snabbt anpassa vår verksamhet efter era önskemål.

null

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ByggRakt Stockholm AB.

P

Renovering

Vi är väldigt nöjda med arbetet och kan absolut rekommendera Byggrakt som levererar bra kvalité i arbetet som de utför. Trevlig bemötande av alla arbetare samt levererar. Ett stort tack till er för en snabb och fin service. Tvekar inte att höra av mig till er vid kommande projekt.

– PIROLLA O (2019-12-10)

G

Renovering

Vi är nöjda med deras arbete. Snabbt och professionellt utfört. Med vänlig hälsning :)

– Gunnar R (2019-10-09)

X

Renovera taket

Jag är jättenöjd med taket. Personalen var trevliga, fullständiga och snabba. Allt var bra.

– XiaoXia Liu (2019-09-16)

S

Nytt tak på förrådet

Jag anlitade Byggrakt AB efter offertförfrågan för att byta tak på ett förråd och bygga en ny entré med farstukvist. Hantverkarna anlände exakt den tid som vi kommit överens om, materialbeställningarna på plats 10 min.efter hantverkarna anlänt. Under 2 dagar fullföljdes arbetet som beräknats till ca 4-5 dagar och helt enligt överenskommelse. Snabbt, med god kvalitet och till ett bra pris (enl. offert) Jag gläds varje gång jag går ut och in genom entré dörren och förrådstaket håller numera tätt. Kan verkligen rekommendera Byggrakt AB.

– Sonja Ledin (2019-09-11)

K

Ny plåt vattbräda

Snabbt och snyggt utfört arbete

– Kirsten (2019-09-09)

Hantverkarens svar

Hej! Kul att ni blev nöjda! Vi blev supernöjda med slutresultatet! Allt gott och hälsningar från oss på ByggRakt!

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...