RV Bygg Badrum & Kök

Företaget RV Bygg Badrum och Kök RV BBK - En enskild firma baserat i Uppsala RV BBK är en enskild firma med 12 års erfarenhet i byggbranschen specialiserad på badrums- och köksrenoveringar. Företaget erbjuder total renovering av interiören samt diverse tjänster enligt kundens önskemål. Vi bidrar gärna med tips och förslag utifrån vår erfarenhet. En nyckelfärdig leverans där kunden inte behöver anlita något ytterligare företag för färdigställande av projekt. Våra offerter innefattar såväl el som VVS arbeten. Vision och affärsidé Vi erbjuder helhetslösningar inom badrums- och köksrenoveringar samt diverse projekt som innefattar blästring, måleri- och snickeriarbeten etc. Leveransen sker enligt överenskommet utförande som vi lämnar en utförlig specifikation på före orderbeskrivning. Kvalitet och nöjda kunder är en förutsättning för oss då vi endast verkar i Uppsala och dess närhet. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder det där lilla extra, det ger tillfredställelse både för oss och kunden. Bra kundrelation genererar ofta till ytterligare uppdrag. Vi tror på att detta gör både oss och kunden lyckliga och kan skapa fortsatta kundrelationer. Samarbetspartner Vi har väletablerade leverantörer både inom kök och badrum och kan genom deras sortiment ge ett komplett förslag när det gäller material, layout och pris. Vi är också öppna för att kunden beställer material från butik i Uppsala där vi kan bistå med råd och avhämtning av materialet. Leveranstid Vi ger alltid besked om leveranstid i samband med vår offert och den är alltid tilltagen så att vi har möjlighet att lämna ett mycket bra resultat efter oss.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RV Bygg Badrum & Kök har utfört.

Referensjobb "Kök" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Badrum

Referensjobb "Kök" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Badrum

Referensjobb "Kök" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Badrum

Referensjobb "Kök" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

Kök

Referensjobb "BKR - Behörighetsbevis" utfört av RV Bygg Badrum & Kök

BKR - Behörighetsbevis

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RV Bygg Badrum & Kök.

L

Badrumsrenovering

RV Bygg och Badrum har renoverat ett litet badrum i vår lägenhet. Allt var gjort bra och enligt våra önskemål. Vahe jobbade noggrant och snabbt, enligt tidsplan och överenskommelsen. Vi kan gärna rekommendera företaget och ger betyg 5 av 5.

– Lyudmyla (2016-08-31)

A

Renovering av kök och badrum samt större hall

Under slutet av 2014 anlitade vi RV Bygg Badrum & Kök för några olika renoveringar av vårt hem. Ett av våra badrum totalrenoverades vilket bland annat innebar att golv och väggar kaklades. I kök och hall lades nytt golv, tak målades, väggar tapetserades och lister byttes. I köket sattes kakel upp ovanför diskbänk och spis. Vi är mycket nöjda med hela processen – från den första kontakten och beställning av arbetet, kommunikationen med hantverkaren och genomförandet av arbetet fram till slutresultatet med dess höga kvalitet. Det överenskomna priset hölls. Tidsplanering fick justeras något, men det berodde på att extra arbetsmoment tillkom som inte kunnat förutses innan arbetet startade. Vahe Rostomyan var lyhörd för våra önskemål samtidigt som han kunde föreslå och motivera alternativa lösningar eller val, som vi genomgående tillstyrkte och som utan tvekan ledde till ett bättre slutresultat. Det fanns aldrig någon tvekan om hans kompetens och skicklighet och vi kände oss trygga med att ta fasta på hans förslag. Vi uppskattade också att han gav oss både muntlig och skriftlig information om det tätskiktssystem han användes sig av vid kakling av våtrum, något som annars i efterhand skulle ha kunnat vara en källa till oro. Vahe var också lätt att få kontakt med. När vi sökt honom ringde han tillbaka så fort han kunde, vilket alltid var inom några timmar. Jag kan varmt rekommendera RV Bygg Badrum & Kök. De skulle utan tvekan vara mitt förstahandsval om jag skulle göra ytterligare renoveringar. Jag ger dem högsta betyg = 5.

– Anita (2016-08-15)

V

Totalrenovering

Stort tack till RV Bygg för ett noggrant utfört arbete i världsklass! Detta var en omfattande och stort projekt, med totalrenovering av två relativt stora badrum på samma gång med byte av golv brun osv... Arbetet gick väldigt smidigt och enligt plan till och med klart innan avtalad tid. Vahe ställde också upp med mindre renovering av köket under resans gång vilket inte var planerad från början. Alltid trevligt bemötande med skratt och skoj och inte minst det humana priset. Kommer självklart att anlita RV Bygg igen. Rekommenderas stärkt!!! Absolut en 5 i betyg

– Vahag (2016-08-09)

M

Badrum/tvättstuga

Vi anlitade Vahe Rostymyan för ombyggnad av ett stort öppet badrum/tvättstuga, oh resultatet blev så lyckat att när senare en toalett/duschrum behövde renoveras vi åter valde honom. Flexibel; arbetet välgjort och prisvärt, inga obehagliga överraskningar men fruktbara diskussioner och goda råd.

– Magnus (2016-08-08)

M

Kök

Vi anlitade Vahe att bygga våran kök han är hur bra som helst på alla set min betyg är 5.

– Mesropelyasi (2016-08-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...