FP Badrumsspecialisten AB

Om oss - FP Bygg | Badrumsspecialisten Vi har mångårig erfarenhet av olika typer av byggprojekt och har skaffat oss ett gediget kunnande som vi förenar med modern teknik. Vår ambition är att vara en av landets bästa badrumsbyggare. Vi renoverar alla typer av våtrum och för oss är inget uppdrag är för litet eller för stort. När du arbetar med oss får du ett kompetent team med stor erfarenhet som levererar kvalitet från första mötet till slutfört projekt. Vi tar hand om alla steg i din renovering och erbjuder en helhetslösning från rivning till färdigställande av ditt projekt. När du anlitar oss får du en helhetslösning. Vi hjälper dig från rivning till slutbesiktigat projekt. Tillsammans tar vi fram en plan för hur just ditt projekt skall genomföras. Vårt arbete börjar vid första platsbesöket hos dig. Vi mäter, tar bilder och går igenom dina behov och förväntningar inför ditt projekt. Vi erbjuder ett fast pris och vårt inledande besök är alltid helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som FP Badrumsspecialisten AB har utfört.

Referensjobb "Helrenovering av badrum 4 kvm" utfört av FP Badrumsspecialisten AB

Helrenovering av badrum 4 kvm

“ Vi anlitade FP för att ta hand om vår badrumsrenovering. Vi stötte på en del överraskningar då el och innerväggar inte var enligt standard. FP fick därför utöka sitt uppdrag och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan säga att vår renovering gick undan då killarna var snabbare än vi hade räknat med! “ Helrenovering av badrum 4 kvm i parhus. Elektriskt golvvärme installerades. Klinker på golv och sätting av kakel med halvförband på väggar.

Referensjobb "Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm" utfört av FP Badrumsspecialisten AB

Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm

“ Vi är mycket nöjda med vår renovering av våra två badrum. Snabbt, effektivt och väldigt bra resultat. Kan verkligen rekommendera FP Bygg om du skall renovera ditt badrum. “ Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Referensjobb "Helrenovering av badrum 4 kvm" utfört av FP Badrumsspecialisten AB

Helrenovering av badrum 4 kvm

“ Jag gör det enkelt för mig och sammanfattar hela processen från första besöket till slutdokumentation med ett enda ord: Nöjd! Trots att jag hade en del ändringar under pågående renovering kunde tidsplanen hållas. “ Helrenovering av badrum 4 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Tvättpelare med vägghängd brunn installerades. Vi tog fram en speciallösning för tvättställ efter ritning från kund. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FP Badrumsspecialisten AB.

M

Badrumsrenovering

Vi anlitade FP Bygg för vår badrumsrenovering. Arbetet skulle utföras under sommaren och FP Bygg skulle sköta alla kontakter med underleverantörer, vilket var något av en utmaning. FP Bygg var flexibla och på det hela taget lätta att ha och göra med. Även om projektet till slut blev några dagar försenat var tidsuppskattningen bra. Arbetet är proffsigt utfört och vi är jättenöjda.

– Mia (2018-09-05)

R

Totalrenovering av Badrum + Rivning av vägg.

Riktigt bra! Bra kommunikation före, under och efter arbetet. Fördelaktiga priser och kompetenta byggare som hade koll på alla branschregler osv. Byggde ut vårt badrum genom att riva väggen till intilliggande garderob. Jobbet utfördes effektivt och noggrant. Resultatet blev riktigt bra och färdigt inom utlovad tidsram. Skulle inte tveka att anlita FP Bygg igen!

– Robin (2017-09-16)

Hantverkarens svar

Tack för ditt omdöme och tack för ett bra samarbete med gott slutresultat. /Magnus Ternström

S

Helrenovering litet badrum

- Amatörmässig rördragning, - Gipsskivor uppskruvade på befintliga c/c 60-reglar trots att rummet skulle helkaklas, - Golvspånskivor skruvade på befintligt, men kraftigt försvagade, c/c 60 bjälklag, utan att limmas, - Ingen isolering i bjälklag, - Ingen stabilsering av angränsande rums golv, som sviktade kraftigt efter att den gamla golvspånskivan sågats bort och därmed saknade stöd på ena sidan, - När arbetet avbröts efter två dagar ville de inte presentera en specificerad faktura, eftersom det skulle ta flera timmar att ta fram. - Påstod att det inte gick att lägga 40x40-klinker, pga att det skulle bli för lite fall, men detta var absolut inget problem enligt den kakelsättare som till slut gjorde jobbet, - Etc, etc Bildbevis finns på det mesta av ovanstående. Anlita *inte* dessa för renovering av ert badrum!! (Observera att vi ändrade oss till helkaklat efter att förfrågan lades in, men detta var självklart avtalat med hantverkarna!)

– Stefan (2017-07-10)

Hantverkarens svar

Tack för ditt omdöme. Dock avslutades ditt projekt 2 dagar efter byggstart och det som vi har utfört är: Rivning av befintligt badrum, proppning av vatten samt montering av balofix i tvättstuga. Återuppbyggnad av badrummet var enbart påbörjad och inte på något sätt avslutad därav de brister som du räknar upp. Hoppas att renoveringen av badrummet gick smidigt och att du och din fru blev nöjda med slutresultatet. /Magnus Ternström

O

Tätskikt, ytskikt (kakling) samt installation av vvs

Badrummet blev helt enligt förväntan.

– Ola (2017-05-25)

Hantverkarens svar

Tack för ditt omdöme. /Magnus Ternström

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...