Vesivek Sverige AB

Välkommen till Vesivek Sverige AB! Vi är Nordens största takrenoveringsföretag. Sedan starten 1993 har vi genomfört mer än 40 000 takrenoveringar på småhus och villor. Vår unika process och moderna takteknik gör att vi kan renovera tak med utmärkt kvalitet på knappt en vecka från start till klart. Vi arbetar endast med ett helhetsansvar och totalentreprenad. Några anledningar att välja oss: • Totalentreprenad – Egen och utbildad personal • Försäkrade och medlemmar i Plåt & Vent företagen • Godkända av Villaägarnas riksförbund • Generösa produktgarantier och en unik montagegaranti i 10 år • Kvalitetsprodukter från ledande tillverkare som Benders, Monier, Nesco m.fl. Vi jobbar alltid med fast pris för att du som kund inte skall få några överraskningar under projektet. Alltid skriftliga och tydliga avtal - Inga förskott utan du betalar när jobbet är gjort. Våra kunniga Takexperter är med dig hela vägen – passa på att boka en helt kostnadsfri takkontroll utan åtagande. Vi utför takrenoveringar i Norra Storstockholm och Mälardalen från Stockholm till Köping, Uppsala Län samt Södermans län. Se mer information på vår hemsida eller ring oss på taklinjen 0200- 217 200. www.vesivek.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vesivek Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Betongpanna" utfört av Vesivek Sverige AB

Betongpanna

Betongpanna

Referensjobb "Svea Stark Röd" utfört av Vesivek Sverige AB

Svea Stark Röd

Svea Stark Röd

Referensjobb "Rakel Rak Svart" utfört av Vesivek Sverige AB

Rakel Rak Svart

Rakel Rak Svart

Referensjobb "Siri Stål Brun" utfört av Vesivek Sverige AB

Siri Stål Brun

Siri Stål Brun

Referensjobb "Siri Stål Röd" utfört av Vesivek Sverige AB

Siri Stål Röd

Siri Stål Röd

Referensjobb "Siri Stål Svart" utfört av Vesivek Sverige AB

Siri Stål Svart

Siri Stål Svart

Referensjobb "Svea Stark Grå" utfört av Vesivek Sverige AB

Svea Stark Grå

Svea Stark Grå

Referensjobb "Svea Stark Svart" utfört av Vesivek Sverige AB

Svea Stark Svart

Svea Stark Svart

Referensjobb "Betongpanna Röd" utfört av Vesivek Sverige AB

Betongpanna Röd

Betongpanna Röd

Referensjobb "Betongpanna Tegelröd" utfört av Vesivek Sverige AB

Betongpanna Tegelröd

Betongpanna Tegelröd

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vesivek Sverige AB.

J

Besiktning av tak

Bra och proffsigt arbete!

– Jan (2022-11-07)

R

Nytt tak

Fick hjälp att byta taket, vindskivor, hängrännor, samt stuprör. Jobbet utfördes både snabbt och bra.

– Roger S (2021-05-11)

L

Byta yttertak

Vi fick hjälp att byta vårt yttertak i vintras. Vi har allt gott att säga om företaget Vesivek. Vi använde oss av deras koncept (takduk, läkt och takpannor från Bender). Arbetet utfördes mitt i smällkalla vintern, snabbt och effektivt, med mycket professionell personal. Allt blev klart inom tre arbetsdagar och vi är supernöjda. All personal kom punktligt och enligt bestämd plan och allt har fungerat perfekt. Vi kan varmt rekommendera Vesivek.

– Lasse P (2021-04-20)

L

Takbyte

Mest smidiga jag varit med om i hela mitt liv. Grannen hade anlitat dem och vi såg dom hur effektiva och de var, som myror på taket. Har ett tak med 15 graders lutning. Dom tog bort de gamla betongpannorna och la ett nytt plåttak. Kom hit en söndag och satte upp ställningarna och allt var klart på onsdagen. Kan inte vara mer nöjd!

– Lars (2020-09-29)

F

Takrenovering

Totalrenovering av taket. Gjorde allt från start till mål. Väldigt smidigt och på kort tid. Från det att dom kom hit med byggställningar mm. så var allt klart på 10 dagar och flöt på väldigt bra utan anmärkning. Dom städar löpande under projektets gång så att det hela tiden är snyggt runt omkring. Konkurrenskraftiga prismässigt. Jag började fundera på att göra om taket för 8 år sedan, men nu blev det av och jag är väldigt nöjd.

– Frans (2020-08-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...