Sands Entreprenad Stockholm AB

Välkommen till oss på Sands Entreprenad Stockholm AB Sands Entreprenad startades med idén att erbjuda våra kunder en trygg och smidig byggprocess. Vårt team har en gedigen branscherfarenhet och tillsammans bestämde vi oss för att lägga grunden till ett bolag som skall förmedla känslan av kvalitet och lyhördhet gentemot våra kunder. Vi vill att våra kunder alltid ska känna total trygghet inför sitt projekt. Vi utför våra jobb genom totalentreprenad vilket innebär att vi alltid tar totalansvaret för hela ditt projekt. Vår strävan är att skapa ett unikt hem med en personlig känsla. Instagram: https://www.instagram.com/sandsentreprenad/

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sands Entreprenad Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Köksrenovering

Köksrenovering Sköndal

Referensjobb "Totalrenovering tak och fasad" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Totalrenovering tak och fasad

Totalrenovering tak och fasad

Referensjobb "Takrenovering före och efter" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Takrenovering före och efter

Takrenovering före och efter Nöjd kund som skickat in en fin före och efter bild på taket.

Referensjobb "Lägenhetsrenovering" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Lägenhetsrenovering

Lägenhetsrenovering i Enskededalen.

Referensjobb "Takomläggning" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Takomläggning

Takomläggning i Bromma. Kund har valt att lägga om taket med tegelröda betongpannor ifrån Monier, modell Jönåker elegant.

Referensjobb "Takomläggning " utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Takomläggning

Takomläggning i Täby

Referensjobb "Badrumsrenovering " utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Sköndal

Referensjobb "Takomläggning, panelbyte" utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Takomläggning, panelbyte

Total takomläggning med takutsprång i Upplands Väsby. Gammal eternit ersattes med betongpannor. Kunden valde Jönåker Protector 2.0 ifrån Monier. Har har vi även lagt ny träpanel runtom hela huset.

Referensjobb "Badrumsrenovering " utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Badrumsrenovering

Lägenhetsrenovering på Kungsholmen. Här har vi ändrat på planlösningen ifrån dagens 2 rok till 3 rok. Badrummet byggdes ut samt flytt av kök.

Referensjobb "Badrumsrenovering " utfört av Sands Entreprenad Stockholm AB

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Enskede

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sands Entreprenad Stockholm AB.

R

Omläggning av tak.

Professionellt utfört. Lätta att kommunicera med. Höll tidsplanen exakt. Snabba och att lita på. Rekommenderas.

– Roger J (2021-08-27)

P

Omläggning av asfaltmatta å garagetak

Jag är nöjd med resultatet av garage-jobbet och med det skäliga priset.

– Per Lönnqvist (2021-06-02)

Takrenovering lusthus

R

Omläggning av tegeltak på tvåplans villa

TRYGG SOM KÖPARE? Hur är man som köpare trygg när man beställer, är inte helt lätt. Vad många inte känner till är att ord som ”hantverksmässigt utfört” inte betyder särskilt mycket. Vad som istället är viktigt är att arbeten utförs i enhetlighet med gällande branschstandarder (exempelvis Hus AMA). Men inte alltid täcker branschstandarder in allt. Då är det viktigt att man följer notanvisningar, ibland kallat monteringsanvisningar, från respektive tillverkar för respektive produkt. Vid takomläggning så kan man faktiskt lägga på ny underlagspapp ovanpå den gamla. Men det är under förutsättningen att det sker med just sådan takpapp där det framgår av monteringsanvisningarna att så få göras. Inte för den underlagspapp där det inte framgår. Till sist, när det gäller arbeten över 100 000 som ska hålla länge och behöver vara tillförlitliga, så skulle vi alltid rekommendera att man låter en oberoende besiktningsman granska det. För nästan alla arbeten ser bra ut när de är klara och det är ofta först efter garantin har gått ut som skador upptäcks. Dessutom är det så att om man vet om att ens arbete kommer granskas av en besiktningsman, så gör man det lite extra noggrant. Detta är saker som få köpare tänker på. Kruxet är att om de inte framgår och man senare skulle behöva klaga och till och med processa om det senare, så kommer man nästan ingen vart med det om det står att arbetet skulle vara utfört ”hantverksmässigt” Sands Entreprenad gjorde rätt i allt detta, förutom att de också föreslog saker som vi inte förstått också måste åtgärdas. Ingen annan var i närheten så utförlig som Sands. Uttryckligt stod det ofta vilket material som skulle användas, att det skulle sättas dit utifrån respektive branschstandard och/eller monteringsanvisningar och de föreslog också just att man anlitade en oberoende besiktningsman. Många uppfattar att en oberoende besiktningsman är en onödig kostnad, men vad fel de har. Vi har upprepat använt oss av det och de upptäcker alltid några mindre men viktig detaljer. Dessutom så är man säker på att arbetet inte bara ser snyggt ut utan kommer hålla även efter garantin har gått ut. TIPS Vi beställde även förbesiktning, det vill säga en besiktning innan takpannorna läggs på. Då upptäckte besiktningsmannen några små missar som inte hade varit möjliga att upptäcka när tegeltaket låg på. Även efterbesiktningen upptäckte några små saker. Sands Entreprenad åkte direkt hit och fixade detta utan knussel. Vi uppskattar och rekommenderar Sands Entreprenad till alla som vill lägga om sitt tak!

– Rene och Erik (2020-12-04)

B

Nytt yttertak till enplansvilla med källare

Vi är mycket nöjda med Sands Entreprenad, från det första besöket inför offertgivningen till de sista små justeringarna. Arbetet löpte på effektivt och otroligt snabbt med ett mycket bra resultat. Man var också mycket försiktiga för att göra så liten åverkan som möjligt på hus och tomt och städade omsorgsfullt efter sig. Vi kan därför varmt rekommendera Sands Entreprenad.

– Bengt (2020-10-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...