Sands Entreprenad Stockholm AB

Bild av företag Sands Entreprenad Stockholm AB

Välkommen till oss på Sands Entreprenad Stockholm AB Sands Entreprenad startades med idén att erbjuda våra kunder en trygg och smidig byggprocess. Vårt team har en gedigen branscherfarenhet och tillsammans bestämde vi oss för att lägga grunden till ett bolag som skall förmedla känslan av kvalitet och lyhördhet gentemot våra kunder. Vi vill att våra kunder alltid ska känna total trygghet inför sitt projekt. Vi utför våra jobb genom totalentreprenad vilket innebär att vi alltid tar totalansvaret för hela ditt projekt. Vår strävan är att skapa ett unikt hem med en personlig känsla. Instagram: https://www.instagram.com/sandsentreprenad/

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sands Entreprenad Stockholm AB har utfört.

Köksrenovering

Köksrenovering Sköndal

Totalrenovering tak och fasad

Totalrenovering tak och fasad

Takrenovering före och efter

Takrenovering före och efter Nöjd kund som skickat in en fin före och efter bild på taket.

Lägenhetsrenovering

Lägenhetsrenovering i Enskededalen.

Takomläggning

Takomläggning i Bromma. Kund har valt att lägga om taket med tegelröda betongpannor ifrån Monier, modell Jönåker elegant.

Takomläggning

Takomläggning i Täby

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Sköndal

Takomläggning, panelbyte

Total takomläggning med takutsprång i Upplands Väsby. Gammal eternit ersattes med betongpannor. Kunden valde Jönåker Protector 2.0 ifrån Monier. Har har vi även lagt ny träpanel runtom hela huset.

Badrumsrenovering

Lägenhetsrenovering på Kungsholmen. Här har vi ändrat på planlösningen ifrån dagens 2 rok till 3 rok. Badrummet byggdes ut samt flytt av kök.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Enskede

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sands Entreprenad Stockholm AB.

J

Byte samt målning fasadpanel husgavelspets

Projekt på husgavel innefattande rivning , nyuppsättning samt målning av fasadpanel, vindskivor och fönsterfoder. Alla delar av projektet sköttes professionellt. Två hantverkare utförde renoveringen effektivt och kunnigt på kortare tid än beräknat, med utmärkt kvalitet på slutresultatet. Supernöjd. Rekommenderas!

– Jri (2023-12-04)

C

Fasadbyte eternit

Fullständig transparens under hela projektet (fasadbyte och ombyggnad av uterum). Arbetar snabbt och effektivt. Mycket lyhörd och rättar uppkomna smådetaljer utan krångel. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sands Entreprenad. Anlitar dem gärna för eventuella kommande byggprojekt.

– Carina (2023-10-13)

A

Byte av tak

Bra utfört. Allt gick enligt gick efter den tidplan och offert de lämnat. Saknade en svensktalande arbetsledare. Jag kunde nog fått en detalj bättre om en sådan funnits på plats. Det blir en stark 4:a.

– Arne (2023-09-27)

T

Renovering av villatak

Helt nytt tak på en villa i Enskede: tegeltak. Ett mycket välgjort arbete. Allt genomfört med en, närmast svindlande hastighet. Allt blev klart på endast tre dagar. Företaget kan varmt rekommenderas.

– Tommy (2023-08-15)

R

Omläggning av tak.

Professionellt utfört. Lätta att kommunicera med. Höll tidsplanen exakt. Snabba och att lita på. Rekommenderas.

– Roger J (2021-08-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt