Stockholms Vvs snickeri AB

Stockholms Vvs snickeri AB Utför det mesta inom renovering samt nybyggnation.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Stockholms Vvs snickeri AB.

K

Fönsterbyte 6st

Mycket trevligt bemötande från första kontakten till slutfört arbete. Fönsterbytet gick snabbt och smidigt trots snödrivor, halka och minusgrader. Dan och hans kollega kom på utsatt tid, de var lätta att få tag på vid frågor och allt kändes tryggt och förtroendeingivande. Jag är mycket nöjd med deras arbete och anlitar dem gärna igen!

– Kristina (2022-12-15)

F

Köksrenovering och matplats

Vi anlitade Stockholms VVS och Snickeri för kök och matplats renovering. Fantastisk bra upplevelse genom hela projektet, från start till mål! Med bra slutresultat! Dan är otroligt noggrann, lyhörd, kunnig och duktig, samt hade bra lösningar under projektets gång. Vi anlitar gärna dem för nästa projekt.

– Fredrik (2022-11-18)

K

Professionella byggare!

Företaget målade dels om ett antal vattenradiatorer av äldre modell, satte nya slottskranar på alla elementen, rev en innervägg och två skafferier samt lappade väggar och bytte innerdörrar. De utförde ett fantastiskt bra arbete av hög kvalitet. Jag kommer att anlita dem igen när jag så småningom ska till att renovera mitt badrum.

– Kristofer (2022-06-30)

U

Utbyte av trallgolv utomhus, inklusive reglar

Trevliga, kunniga, kreativa. Höll både kostnaderna och en tajt tidplan.

– Ulf (2022-06-27)

O

Byte av Kall vatten utkastare.

Trevligt och bra jobbat

– Ola (2022-04-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...