True Craftmen Sverige AB

Bild av företag True Craftmen Sverige AB

Välkommen till True Craftmen AB. True Craftmen driver och genomför ombyggnation och nybyggen i Örebro län. Vi har pålitliga och erfarna hantverkare som är duktiga på att samarbeta, att hålla löften och att skapa lösningar på de utmaningar som normalt uppstår i byggprojekt. Glöm allt tjafs och krångel. Vi berättar vad vi kan och vad vi inte kan, när du får jobbet utfört och vad det kommer att kosta dig. Du kommer att få ett slutresultat som är tip-top. Vi visar dig gärna referensmaterial från byggprojekt vi har genomfört senaste tio åren. Vi trivs som bäst när kunden har önskemål och krav som är lite utöver det vanliga. Välkommen att kontakta! Telefonnummer 0735-765051 E-post: true.craftsmen.ab@gmail.com Vänligen, Maris

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som True Craftmen Sverige AB har utfört.

UC Sigill

-

Platsbyggd bokhylla i Laxå

Platsbyggd bokhylla i Laxå

Koppar tak!

Renovering lokal i Örebro! Vi har fixad koppar tak.

Från grund till färdigt hus

Nyproduktion från grund till färdigt hus

Complete house build from the ground to the key. (BILD 1/2)

Nyproduktion från grund till färdigt hus

Complete house build from the ground to the key. (BILD 2/2)

Trappa

Making special carpenter jobs on sites like this stairs.

Från grund till färdigt hus

Plattor

We do concrete or stone plate jobs also.

Ny produktion gesthus

Complete house build from the ground to the key.

Altan och stenmur

We build high quality terrace and work with heavy stone if asked. (BILD 1/2)

Altan och stenmur

We build high quality terrace and work with heavy stone if asked. (BILD 2/2)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för True Craftmen Sverige AB.

A

Stensättning, återställa och utöka garageuppfart

Väl genomfört arbete. Rak kommunikation utan krusiduller. Drog kanske ut lite på tiden men inte att det hindrar 5/5 i betyg.

– Anders (2021-08-01)

J

Färdigställa kök

Vi har använt oss av Maris för att färdigställa vårt kök. Det har innefattat allt ifrån spackling, tapetsering, kakling, upphängning av kök och montering av lister och fönsterlister. Egentligen allt förutom tak och golv som var färdigt. Vi är supernöjda och kommer anlita Maris redan efter nyår igen för nästa rum att renovera. Han är noggran och får till en riktigt fin finish. Maris har även hållt ihop det med elektriker, så vi har inte behövt göra något för att få köket klart. Rekommenderar gärna Maris.

– Jon E (2019-12-03)

M

40 kvm trädäck med trapp och nytt tak

De byggde ett 40 kvadrat stort trädäck med trapp samt la nytt tak på altan ca 35 kvm. Vi är mycket nöjda med dem. Både kvaliteten på projektet, tidsaspekten samt de pengar de sagt höll. Så betyget blir 5

– Matthias F (2019-12-03)

H

Flertalet byggprojekt

Jag har anlitat Maris (True Craftmen Sverige AB) till olika byggprojekt De senaste åren. Bl.a. ombyggnad av kök, inglasning av uterum, bygge av bastu, gästrum och WC i garage och nu senast altan/trädäck. Projektens art har styrt om vi kört med fasta priser eller löpande räkning. Båda varianterna har funkat mycket bra och såväl tidsuppskattningar som offerter har stämt utan överraskande tillägg. I de fall ändringar skett som ändrat tidplan eller pris så har detta skett i samråd och efter överenskommelse. Maris har även varit behjälplig med goda råd och förslag på lösningar både före och under arbetenas gång.

– Håkan (2017-08-17)

M

Fritidshus

Maris Verdins har bl a fått utföra bygge av ett fritidshus på svenska västkusten. Det har varit ett påkostat bygge där det har funnits krav på att använda särskilt utvalda material och att utförandet ska göras med noggrannhet och finess. Maris Verdins har motsvarat alla våra förväntningar när det gäller hantverkskunskap. Han är dessutom en ödmjuk, vänlig och pålitlig person som håller löften. Det är till hans fördel att han själv har idéer och lösningar på problem. Maris Verdins är inte värt annat betyg än det allra högsta.

– Micke (2017-08-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt