Allfix bygg Stockholm AB

Bild av företag Allfix bygg Stockholm AB

Vår arbetsmodell är tydlig. Vi tar endast ett projekt åt gången då vi känner att varje kund är unik. Detta ger oss fördelen att lyssna till just era behov gällande kvalitet och tidsschema. Vi ger alltid utrymme åt ändringar i schemat eller sista minuten ändringar. Vi jobbar alltid helhjärtat i varje projekt för att ge dig det resultatet som du vill ha i varje detalj. Vi erbjuder ett stort urval av tjänster för renovering. Allt från el och vvs till snickerier och kakel.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Allfix bygg Stockholm AB har utfört.

Altan renovering före efter bild!

En gammal och sliten altan byttes ut mot en ny. Tryckimpregnerat virke användes för bästa hållbarhet. Kunden kan sedan själv välja vilken färg det ska vara på altanen genom val av olja/betts.

Snabb förbättring av hallen

Som en del i ett större renoveringsprojekt målade vi om trappan i hallen & monterade kundens val av halkmattor. Resultatet är en ljusare och fräschare hall.

Köksrenovering

Kunden ville byta ut ett gammalt och slitet kök mot ett helt nytt och modernt. Vi gick först igenom vilken stil kök/badrum skulle hålla & vad arbetet skulle innebära. Sedan tog vi fram ett tid- och kostnadsförslag för kunden att godkänna. Slutresultatet var ett modernt kök helt efter kundens önskemål.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Allfix bygg Stockholm AB.

N

Bygga om etta till tvåa

Väl utfört arbete samt mycket bra och snabb kommunikation Rättade till saker jag inte var nöjd med utan att ifrågasätta Mycket nöjd!

– Natalie (2018-05-14)

L

Helrenovering kök + renovering hall och 2 sovrum

Anlitade Allfix bygg förra sommaren dom utförde ett fantastiskt jobb. Inga bekymmer ärliga håller rent efter sig duktiga och seriösa. Rekommenderar varmt!

– Louisa L (2018-05-01)

J

Helrenovering kök + renovering hall och 2 sovrum

*Alltid tillgängliga per telefon/mejl *Väl utfört jobb med mycket bra resultat *Vänliga, tillmötesgående och serviceinriktade *En "Det löser vi"-attityd; kom med kreativa förslag på lösningar på olika problem som dök upp under pågående renovering Vi är mycket nöjda med Allfix AB och skulle inte tveka att anlita dem igen!

– Jessica B (2018-04-25)

V

Trädäck

Trevligt bemötande och kom på de tider vi bestämt. Bra kontakt med ägaren Charbel och i de händelser vi inte var nöjda blev det ingen diskussion utan vi fick rättelse. Kändes att man var mån om att vi skulle få det på önskat sätt. Lätt att få kontakt med även sena kvällar via mail Altan och räcke har fått positiva omdömen från våra grannar. Kommer anlita igen vid behov och kan varmt rekommendera dem.

– Victor Cabezas (2018-04-25)

R

Köksrenovering

Jobbet var helentreprenad på köksrenovering. Nytt kök ifrån Ikea skulle monteras inklusive el/vatten arbeten. Köket blev mycket bra (snickeriarbetena och kaklingen blev utmärkt). Dock måste dom ha hamnat i tidsnöd och använde ej godkända elektriker. Elen kopplades fel vilket medförde omedelbar livsfara. Diskmaskin och spisfläkts höljen blev strömförande (110 VAC) pga förväxling av fas och nolla. All heder för att de tog sitt ansvar och skickade akut dit en elektriker som fixade problemen efter att dom upptäcktes (ca 1 vecka efter överlämnning).

– Rimon Yxel (2018-04-22)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...