ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Varmt välkommen till oss på Ason Entreprenad, en byggmästare i Stockholm som bygger för Din trivsel! Inget jobb är för litet eller för stort, vi tar dig som kund på allvar och erbjuder Dig i gengäld ett gediget utfört arbete. Vårt engagemang och välvilja tillsammans med en rak kommunikation kan inte lämna någon besviken. Nedan följer en kort beskrivning av våra verksamhetsområden och vad vi kan erbjuda Dig som kund. Oavsett om det handlar om ett enklare arbete eller till en omfattande totalrenovering av bostaden samt ny- och tillbyggnation, är Ason Entreprenad Din partner att lita på, i byggsverige. Kompetens och erfarenhet Marknaden är fullkomligt översvämmad av byggare och byggbolag, vilket gör Dig som beställare och kund förvirrad. Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på byggaren och inte hur bra själva upplägget med projektering samt kostnader och pris är. Välj därför en byggare med god erfarenhet och som har en ödmjukhet mot dig som kund. Vi tror att vi ÄR just denna byggare för dig! Vi följer de normer och regler som behövs för att kunna utföra en ny-, om- och tillbyggnad, vilka vi måste efterfölja då arbetet skall kvalitetssäkras och att försäkringsbolagen kan utröna om ett arbete är korrekt utfört eller inte. Att kunna såga rakt och komma med förbättringar ser vi som en självklarhet och en förutsättning på Ason Entreprenad. För att säkerställa att alla behörigheter samt certifieringar finns, arbetar vi bland annat med vår underentreprenör LLD Plattsättning & Mosaik HB, som också är aktiv här på BraByggare.se Badrumsrenovering med certifikat: Samarbete med LLD Plattsättning & Mosaik HB Facebook: https://www.facebook.com/asonentreprenad/ Instagram: https://www.instagram.com/asonentreprenad/?ref=badge Samarbetspartners på Brabyggare. Se LLD Plattsättning och Mosaik HB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ASONAB Entreprenad Bygg & Bad har utfört.

Referensjobb "Totalrenovering av lägenhet Kungsholmen" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Totalrenovering av lägenhet Kungsholmen

Här byggde vi om en enrummare på Kungsholmen som var totalt nedgången. Inrökt, plastmattor på golv, matrum och endast ett större rum var det vi hade att arbeta med. Vi byggde om planlösningen så det blev en riktig tvårummare, drog om all el och VVS, nytt badrum med golvvärme och platsbyggt kök på kunds begäran. För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad. VÄLKOMNA!

Referensjobb "Totalrenovering av lägenhet på Kungsholmen" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Totalrenovering av lägenhet på Kungsholmen

Här totalrenoverades vi en lägenhet som var i bedrövligt skick. Vi byggde i princip om allt förutom att riva några som helst väggar, men flyttade på köket till alkovdel istället! För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Köksrenovering

Köksrenovering

Referensjobb "Altanbygge" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Altanbygge

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ASONAB Entreprenad Bygg & Bad.

E

Renoverig av 80-talskök

Mycket trevliga och lyhörda, vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan tveklöst rekommendera denna firma, och är själva intresserade av att anlita dom för mer arbete.

– Erik (2020-10-19)

G

Badrumsrenovering

Gjorde ett mycket bra jobb. En lugn och trygg arbetsledare ZB gjorde att vi som beställare kände oss bekväma i det som annars skulle kännas kaotiskt. Höll tiden exakt. Kan rekommenderas.

– Göran (2020-06-29)

E

Badrum och köksrenovering

Jag är jättenöjd med köket och golvläggningen, kan rekommendera Ason för liknande jobb!

– Erica (2020-04-12)

R

Renovering av liten toalett

Vi fick hjälp med att helrenovera en liten gästtoalett (byte av avlopp och rör, kakel på väggar, mosaik på golvet, målning av tak samt montering av toalett och handfat). Vi är mycket nöjda med Adams hantering av övergripande kontakt gällande offert m.m., med Zoltans arbetsledning och hantering av uppkomna frågor samt med det färdiga resultatet. Arbetet kunde startas bara några dagar efter att avtalet var klart och sedan rullade det på utan några dröjsmål. Fakturan överensstämde med offerten. Vi kan starkt rekommendera detta företag!

– Robert (2020-03-09)

A

Köksrenovering med järfälla kök

Adam, Zoltan och hans bror var super, snabba och flexibla - bra snickerier som vi kommer njuta av länge av. Plattsättaren kunde dock ha städat bättre efter sig ;)

– Axel (2020-01-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...