ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Bild av företag ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Varmt välkommen till oss på Ason Entreprenad, en byggmästare i Stockholm som bygger för Din trivsel! Inget jobb är för litet eller för stort, vi tar dig som kund på allvar och erbjuder Dig i gengäld ett gediget utfört arbete. Vårt engagemang och välvilja tillsammans med en rak kommunikation kan inte lämna någon besviken. Nedan följer en kort beskrivning av våra verksamhetsområden och vad vi kan erbjuda Dig som kund. Oavsett om det handlar om ett enklare arbete eller till en omfattande totalrenovering av bostaden samt ny- och tillbyggnation, är Ason Entreprenad Din partner att lita på, i byggsverige. Kompetens och erfarenhet Marknaden är fullkomligt översvämmad av byggare och byggbolag, vilket gör Dig som beställare och kund förvirrad. Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på byggaren och inte hur bra själva upplägget med projektering samt kostnader och pris är. Välj därför en byggare med god erfarenhet och som har en ödmjukhet mot dig som kund. Vi tror att vi ÄR just denna byggare för dig! Vi följer de normer och regler som behövs för att kunna utföra en ny-, om- och tillbyggnad, vilka vi måste efterfölja då arbetet skall kvalitetssäkras och att försäkringsbolagen kan utröna om ett arbete är korrekt utfört eller inte. Att kunna såga rakt och komma med förbättringar ser vi som en självklarhet och en förutsättning på Ason Entreprenad. För att säkerställa att alla behörigheter samt certifieringar finns, arbetar vi bland annat med vår underentreprenör LLD Plattsättning & Mosaik HB, som också är aktiv här på BraByggare.se Badrumsrenovering med certifikat: Samarbete med LLD Plattsättning & Mosaik HB Samarbetspartners på Brabyggare. Se LLD Plattsättning och Mosaik HB

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ASONAB Entreprenad Bygg & Bad har utfört.

Totalrenovering av lägenhet Kungsholmen

Här byggde vi om en enrummare på Kungsholmen som var totalt nedgången. Inrökt, plastmattor på golv, matrum och endast ett större rum var det vi hade att arbeta med. Vi byggde om planlösningen så det blev en riktig tvårummare, drog om all el och VVS, nytt badrum med golvvärme och platsbyggt kök på kunds begäran. För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad. VÄLKOMNA!

Totalrenovering av lägenhet på Kungsholmen

Här totalrenoverades vi en lägenhet som var i bedrövligt skick. Vi byggde i princip om allt förutom att riva några som helst väggar, men flyttade på köket till alkovdel istället! För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad

Köksrenovering

Köksrenovering

Altanbygge

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ASONAB Entreprenad Bygg & Bad.

P

Groventré / Tvättstuga 8 kvm

Totalrenovering av tvättstuga/groventré. Kunniga, punktliga, tydliga, lyhörda. Problem/frågeställningar som uppstod löstes på ett bra sätt. Anlitar dom gärna igen.

– Petra (2022-08-22)

A

Nytt golv och nytt kök

Trevliga och duktiga killar som lätt löste de problem som uppstod. Rekommenderas och vi kommer nog att anlita dem igen.

– Anna (2021-03-14)

M

Köksrenovering

Bytte köket hemma och tog hjälp av ASONAB. De utförde arbetet väldigt noggrant och var lyhörda med hur jag ville att köket skulle se ut. Snickaren gjorde tom det lilla extra med att överraska mig med en krygghylla i fläktskåpet framför fläkten. Väldigt nöjd och kan rekommendera dem starkt.

– Monika (2021-01-15)

D

Renovering av Källare (Badrum, Kök, Tvättstuga)

Vi gjorde en stor renovernig av källaren och är väldig nöjd med resultatet. Väldig bra kommunikation och proffsig utförd arbete. Tack!

– Dirk (2020-12-29)

E

Renoverig av 80-talskök

Mycket trevliga och lyhörda, vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan tveklöst rekommendera denna firma, och är själva intresserade av att anlita dom för mer arbete.

– Erik (2020-10-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt