ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Varmt välkommen till oss på Ason Entreprenad, en byggmästare i Stockholm som bygger för Din trivsel! Inget jobb är för litet eller för stort, vi tar dig som kund på allvar och erbjuder Dig i gengäld ett gediget utfört arbete. Vårt engagemang och välvilja tillsammans med en rak kommunikation kan inte lämna någon besviken. Nedan följer en kort beskrivning av våra verksamhetsområden och vad vi kan erbjuda Dig som kund. Oavsett om det handlar om ett enklare arbete eller till en omfattande totalrenovering av bostaden samt ny- och tillbyggnation, är Ason Entreprenad Din partner att lita på, i byggsverige. Kompetens och erfarenhet Marknaden är fullkomligt översvämmad av byggare och byggbolag, vilket gör Dig som beställare och kund förvirrad. Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på Vi tror på att ett bra utfört arbete beror på byggaren och inte hur bra själva upplägget med projektering samt kostnader och pris är. Välj därför en byggare med god erfarenhet och som har en ödmjukhet mot dig som kund. Vi tror att vi ÄR just denna byggare för dig! Vi följer de normer och regler som behövs för att kunna utföra en ny-, om- och tillbyggnad, vilka vi måste efterfölja då arbetet skall kvalitetssäkras och att försäkringsbolagen kan utröna om ett arbete är korrekt utfört eller inte. Att kunna såga rakt och komma med förbättringar ser vi som en självklarhet och en förutsättning på Ason Entreprenad. För att säkerställa att alla behörigheter samt certifieringar finns, arbetar vi bland annat med vår underentreprenör LLD Plattsättning & Mosaik HB, som också är aktiv här på BraByggare.se Badrumsrenovering med certifikat: Samarbete med LLD Plattsättning & Mosaik HB Facebook: https://www.facebook.com/asonentreprenad/ Instagram: https://www.instagram.com/asonentreprenad/?ref=badge Samarbetspartners på Brabyggare. Se LLD Plattsättning och Mosaik HB

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ASONAB Entreprenad Bygg & Bad har utfört.

Referensjobb "Totalrenovering av lägenhet Kungsholmen" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Totalrenovering av lägenhet Kungsholmen

Här byggde vi om en enrummare på Kungsholmen som var totalt nedgången. Inrökt, plastmattor på golv, matrum och endast ett större rum var det vi hade att arbeta med. Vi byggde om planlösningen så det blev en riktig tvårummare, drog om all el och VVS, nytt badrum med golvvärme och platsbyggt kök på kunds begäran. För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad. VÄLKOMNA!

Referensjobb "Totalrenovering av lägenhet på Kungsholmen" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Totalrenovering av lägenhet på Kungsholmen

Här totalrenoverades vi en lägenhet som var i bedrövligt skick. Vi byggde i princip om allt förutom att riva några som helst väggar, men flyttade på köket till alkovdel istället! För mer info, surfa in på www.asonab.se och klicka på referensprojekt samt även houzz.se användare: Ason Entreprenad Bygg&Bad samt instagram och Facebook som: asonentreprenad

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Köksrenovering

Köksrenovering

Referensjobb "Altanbygge" utfört av ASONAB Entreprenad Bygg & Bad

Altanbygge

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ASONAB Entreprenad Bygg & Bad.

P

Fasadbyte och målning av garagelängor inom en samfällighet i Sollentuna

Offerten var komplett. Arbetet utförts på ett professionellt sätt och projektet var klart inom tidsramen som angavs i offerten. Baserad på vår erfarenhet från panelbyte av våra garagelängor kan vi varmt rekommendera ASONAB för liknande projekt.

– Pamela Danielson Theurer (2018-11-08)

M

Renovering av kök i Nacka

Hittade ASONAB via Brabyggare.se när vi skulle göra om köket, hade inte hört talas om företaget alls tidigare. Kan varmt rekommendera firman. I uppdraget ingick total utrivning av befintligt kök (inkl innertak och golv) och återuppbyggnad (nytt golv/tak, ny belysning, kakling, montering av kök, osv.). Jag bad om en tidsplan för projektet, som hölls mycket väl! Hantverkarna kom när de skulle och blev klara i tid. Välsynkroniserat arbete mellan byggare, elektriker, rörmokare. Hantverkarna hade respekt för att de arbetade i en bostad (med allt vad det innebär för en familj som ska leva mitt i bygget). Projektledare Zoltan kom med bra förslag på lösningar för att resultatet skulle bli så välgjort och ordentligt som möjligt, och var lätt att ha en dialog med om arbetet. Ev. smådetaljer som påpekades rättades till. Så överlag, ett renoveringsprojekt som gått över förväntan och med gott resultat!

– Mikael (2018-10-18)

A

2 små badrum

Ett utmärkt jobb med renovering av 2 badrum. Bra attityd när fel uppstår (för det gör det ju både pga av mig, hantverkarna och materialet) så allt fixades till raskt och bra. Lazlo gjorde det mesta av jobbet och samordningen, en härlig yrkesman och skön lirare. Underleverantörerna på el-sidan hade dock svårt med språket så där fanns risk för missförstånd. Men allt gick bra, höll budget och blev fint.

– Arnold (2018-09-15)

V

Sättning av kakel över bänkskiva i kök

ASON AB Entreprenad Bygg & Bad hjälpte oss med att kakla en vägg (ca 5 m2) ovanför bänkskivan samt räta ut samma vägg. Kaklet var av storleken 15x7,5 cm och sattes i halvförband. Arbetet utfördes våren 2018. Resultatet blev verkligen helt perfekt - samtliga plattor och fogar sitter precis där de ska göra och samtliga skarvar mm har gjorts mycket snyggt. Jag hittar faktiskt ingenting alls att anmärka på. I och med att väggen skulle rätas ut uppskatta kontaktpersonen på ASON att projektet skulle ta två dagar. Det tog en dag. Plattsättarna kom (i tid!) kl. 08.00 och arbetade fram till ca 16.00. Då var det också helt städat när vi kom hem. Kontakterna med ASON var mycket, mycket bra. Merparten av kommunikationen gick genom samordnaren Adam, som var både serviceinriktad, trevlig och tydlig. Plattsättarna var också mycket trevliga och jag kände mig mycket trygg i att lämna dem ensamma i lägenheten medan jag och min sambo var på jobbet. Plattsättarna hörde självmant av sig när de behövde några kompletterande instruktioner (som jag hade glömt bort att ge dem) eller när de ville dubbelkolla att de uppfattat mig rätt. För säkerhetsskull hörde de också av sig till samordnaren Adam, som i sin tur hörde av sig till mig för att dubbelkolla. Sammanfattningsvis blev resultatet perfekt, arbetet påbörjades på avtalad tid och slutfördes tidigare än beräknat, kommunikationen var tydlig och trevlig och servicen var rätt igenom utmärkt. Sammantaget kunde vi inte vara nöjdare. Om vi ska kakla om någonting i framtiden kommer jag definitivt använda mig av ASON igen.

– Viktor (2018-05-31)

A

VVS-konsultation inför flytt av kök

Jag är väldigt nöjd med det arbete som Adam och teamet hos ASONAB gjorde i min lägenhet. Arbetet innefattade allt från golvslipning, flytt och byggnation av kök samt arbete kopplat till el och VVS. Jag kan varmt rekommendera ASONAB till kommande arbeten.

– Anna (2018-04-22)

Hantverkarens svar

När det kommer till dessa typer av arbeten krävs det duktiga yrkesmän som förstår sig på planering, konstruktion, vikten av kunskap vid flytt av VA/AV samt kundens förståelse av komplexiteten i det hela. Anna var både intresserad av arbetet, noggrann och hade ett tålamod genom arbetets gång. Vi tackar för det och önskar dig, Anna, stort lycka till i framtiden där våra vägar förhoppningsvis korsas ännu en gång!

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...