MG Tak & Bygg AB

Vårt arbete Stort nätverk inom byggsektorn, vilket gör att vi kan erbjuda det mesta inom byggnadsarbeten. Våra takläggare har lång erfarenhet av alla olika typer av tak. Vi håller oss alltid till ett bygge åt gången! Dvs inget avbrott och stillastående bygge. Vår strävan efter nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Alla våra utförda jobb vill vi ha som referensjobb. Humana och fasta priser som inte påverkar kvaliteten. Kundens trygghet Vi tar oss tid för kunden! Alltid fasta priser (inkl. moms). Inga förskottsbetalningar. Personlig kundkontakt och rådgivning under arbetets gång. Vi lämnar upp till 15 års garanti på utförda takarbeten. Vi tillsammans med kund utformar en Arbetsorder/Offert innehållande exakt det vi kommit överens om att vi ska göra hos dig. Vi arbetar alltid med fasta priser.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MG Tak & Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Takrenovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Takrenovering

Takrenovering

Referensjobb "Renovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Renovering

Renovering

Referensjobb "Takrenovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Takrenovering

Takrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MG Tak & Bygg AB.

F

Panelbyte radhus

Vi är mycket nöjda med panelbytet! Arbetet gick snabbt och utfördes med hög kvalité. Företaget är lätt att samarbeta med och känns seriösa och ansvarstagande. Vi har under arbetets gång blivit informerade om vad som kommer att ske i nästa steg vilket känts tryggt och bra. Bilder har skickats vid eventuella frågetecken osv. Kan varmt rekommendera MG tak och Bygg AB för alla typer av renoveringsprojekt!

– Fredrik (2019-03-19)

S

Mögelsanering av tak (vind)

Enkel kontakt, mycket snabb o bra genomförd. Hela taket byttes (från råsont till pannor och plåtdetaljer) och vinden sannerades av mögel. Trevliga medarbetare som kan sin grej och är noga i detaljer. Mycket lättsam och tydlig i kommunikationen båda innan kontraktskrivning, under byggdagarna och efterhand.

– Simon (2019-02-28)

C

Takomläggning

Så smidigt, så enkelt var det för oss att välja MG Tak & Bygg AB, De har bl.a. varit lätta att få kontakt med, alltid haft ett proffessionellt bemötande, varit hjälpsamma och trevliga. Ordentliga grabbar som utförde tak omläggningen, nogrannhet in i minsta detalj. Mycket bra återkoppling under samt efter byggets gång. Inget knussel, rent spel. Otroligt nöjda med vårt nya tak.Vi rekommenderar varmt MG Tak och Bygg.

– Charlie & Malena (2018-08-22)

H

Dränering

Är mycket nöjd med utfört arbete.Tar ansvar och lätta att samarbeta med. Har under hela arbetets gång blivit informerad om vad som kommer att ske i nästa steg vilket känts tryggt och bra. Kan rekommendera MG tak och Bygg AB när det gäller dräneringsarbeten.

– Helne Lindström (2018-07-19)

P

Takrenovering

Vi lät anlita MG Tak & Bygg AB efter rekomendationer från andra grannar. Det var ett stort jobb där hela taket inklusive ny råspont och plåtarbeten ingick. Allt från första kontakten till att vi kom i mål har fungerat perfekt. Ett konstant flöde av uppdatering kring hur allt gick och teamet som jobbade på taket var otroligt snabba men rubbade ändå inte på noggranheten. Dessutom var det snyggt och prydligt undanplockat varje dag. Vi rekomenderar andra att välja MG Tak & Bygg AB.

– Patrik & Paula (2018-05-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...