MG Tak & Bygg AB

Vårt arbete VÅRT ARTBETE – KUNDENS TRYGGHET Våra takläggare har lång erfarenhet av alla typer av tak. Vi håller oss alltid till ett projekt åt gången! ALLTID KOSTNADSFRI OFFERT, GENOMGÅNG & BESIKTNING Vi tillsammans med kund utformar en arbetsorder/offert innehållande exakt det vi kommit överens om att vi ska göra hos dig. Vi arbetar alltid med fasta priser. NÖJD KUND GARANTI VI LÄMNAR UPP TILL 15 ÅRS GARANTI PÅ UTFÖRDA ARBETEN Vår strävan efter nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Våra takläggare har lång erfarenhet av alla olika typer av tak. Vi är certifierade takläggare. Vi utför även allt inom dränering och husgrund. Vi arbetar med isodränmetoden. Vi innehar ISOCERT2 certifieringen. Vi håller oss alltid till ett bygge åt gången! Dvs inget avbrott och stillastående bygge. Vår strävan efter nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Alla våra utförda jobb vill vi ha som referensjobb. Humana och fasta priser som inte påverkar kvaliteten. Kundens trygghet Vi tar oss tid för kunden! Alltid fasta priser (inkl. moms). Inga förskottsbetalningar. Personlig kundkontakt och rådgivning under arbetets gång. Vi tillsammans med kund utformar en Arbetsorder/Offert innehållande exakt det vi kommit överens om att vi ska göra hos dig. Vi arbetar oftast med fasta priser. Besök gärna vår Instagram

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MG Tak & Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Takrenovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Takrenovering

Takrenovering

Referensjobb "Renovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Renovering

Renovering

Referensjobb "Takrenovering" utfört av MG Tak & Bygg AB

Takrenovering

Takrenovering

Referensjobb "Takarbete" utfört av MG Tak & Bygg AB

Takarbete

Takarbete

Referensjobb "Dränering Isodränmetoden Bromma" utfört av MG Tak & Bygg AB

Dränering Isodränmetoden Bromma

Dränering

Referensjobb "Dränering Isodränmetoden Södertälje" utfört av MG Tak & Bygg AB

Dränering Isodränmetoden Södertälje

Referensjobb "Dränering med Isodränmetoden." utfört av MG Tak & Bygg AB

Dränering med Isodränmetoden.

Referensjobb "Isodränmetoden" utfört av MG Tak & Bygg AB

Isodränmetoden

Referensjobb "Stödmur" utfört av MG Tak & Bygg AB

Stödmur

Referensjobb "Dränering med Isodränmetoden" utfört av MG Tak & Bygg AB

Dränering med Isodränmetoden

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MG Tak & Bygg AB.

M

Takrenovering

MG Tak & Bygg AB gjorde en total takrenovering inkl. nytt undertak hos oss. Väldigt trevligt bemötande och en väl specad offert. Vi är mycket nöjda med arbetsinsatsen och flexibiliteten de erbjöd oss. Arbetet utfördes mycket bra med bra dokumentation/bilder på utfört arbete. Kan starkt rekommendera dem vid liknande arbeten.

– Martin Westerberg (2020-08-13)

J

Takrenovering

Arbetet har utförts från offert till färdigt tak på ett proffessionelt och yrkesmässigt sätt. Kontakten med MG Tak har varit nära och bra från början till slut. Vi kan varmt rekommendera MG Tak som ett mycket kundvänligt och pålitligt företag.

– John & Inger Kernot (2019-12-19)

D

Renovera betongtak/altan

MG Tak och Bygg renoverade vår betongaltan ovanpå garage/förråd. Arbetet omfattade att bila bort gammal platta, lägga nytt tätskikt och gjuta en ny betongplatta samt plåtarbeten. En del justeringar av fasaden behövde också utföras. Vi hade kollat hur arbetet borde göras med en oberoende expert på området innan vi tog in offerter och MG Tak & Bygg föreslog en lösning helt i linje med de riktlinjer som gäller. Arbetet utfördes mycket bra och noggrant. Dokumentation och återrapportering om vad som gjorts och vad som skulle göras sköttes snyggt. Jag kan varmt rekommendera MG Tak & Bygg till liknande arbeten.

– Dan (2019-08-22)

F

Panelbyte radhus

Vi är mycket nöjda med panelbytet! Arbetet gick snabbt och utfördes med hög kvalité. Företaget är lätt att samarbeta med och känns seriösa och ansvarstagande. Vi har under arbetets gång blivit informerade om vad som kommer att ske i nästa steg vilket känts tryggt och bra. Bilder har skickats vid eventuella frågetecken osv. Kan varmt rekommendera MG tak och Bygg AB för alla typer av renoveringsprojekt!

– Fredrik (2019-03-19)

S

Mögelsanering av tak (vind)

Enkel kontakt, mycket snabb o bra genomförd. Hela taket byttes (från råsont till pannor och plåtdetaljer) och vinden sannerades av mögel. Trevliga medarbetare som kan sin grej och är noga i detaljer. Mycket lättsam och tydlig i kommunikationen båda innan kontraktskrivning, under byggdagarna och efterhand.

– Simon (2019-02-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...