M2 Snickeri AB

Hej och välkommen till M2 Snickeri AB. M2 Snickeri AB är ett litet företag som hjälper dig med din renovering genom totalentreprenad för t.ex kök och badrum, om- och tillbyggnader samt dörr- och fönsterbyten. Bolaget har sitt säte i Kungsbacka, men jobb utförs även i närliggande områden såsom Storgöteborg. Ring eller maila för prisförfrågan och offert!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M2 Snickeri AB .

L

Fönsterbyte

M2 Snickeri AB anlitades för byte av fönster i flertalet rum. Väldigt nöjd med både resultat och arbetsprocess! Martin var professionell från bemötande och offert till uppföljning i fråga om rådgivning, expertis och utförande. Följde tidsplan och offert, samt självgående och trevlig att ha att göra med. Kan starkt rekommenderas!”

– Linda (2022-03-03)

C

Renovering plank

Väl imponerande utfört jobb för vårt 80 meter lång plank staket. Martin är väldigt professionell och löste allt enligt önskemål, snabb och duktig. Varmt rekommendera Martin och själv ska jag definitiv kontakta Martin för mitt framtidens projekt.

– Chenxi (2021-08-06)

P

Fasadbyte husgavel inklusive tilläggsisolering

Mycket väl utfört jobb. Bra dialog med Martin under pågående uppdrag.

– Per (2021-07-12)

21-02-27 Totalrenovering av tvättstuga samt toalett

Mycket nöjda med arbetet som Martin och hans kollegor genomförde augusti 2020. Vi hade önskemål om speciallösning att slå ihop två mindre utrymmen till gemensam mindre tvättstuga med toalett. Det blev kanon. Martin är lyhörd för önskemål och löste dessa utan problem. Start och stopp på arbetet var precis som angett. Och bäst av allt kom fakturan utan några överraskningar Vi rekommenderar verkligen M2 Snickeri och kommer troligen använda Martin för kommande projekt. David och Ulrica Nordström

J

Byte av altangolv 64 m2. Nybyggnad av altan 37 m2

Har anlitat M2 snickeri för bygge av altan. Resultatet blev jättebra. Martin höll både pris och tid inom ramen. Dessutom hade Martin kontakt med en elektriker som var både snabb o duktig. Kan varmt rekommendera Martin. Betyget kan inte bli annat än 5 på skalan helhetsintryck o nöjdhet.

– Jan Larsson (2021-01-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...